Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvő előtti pánik? Mi lehet ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő előtti pánik? Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
9 éve együtt vagyunk 5 éve együtt élek a párommal. Jövö nyáron lesz az esküvőnk. betegség miatt nem volt nagy köztünk az intimitás sem mostanában. Nem tudom attól e vagy bepánikoltam, de nem vagyok biztos abban hogy férjhez akarok menni, nem vagyok abban biztos hogy tényleg ezzel az egy emberrel akarom leélni az életem és mosni, fözni, takarítani, gyereket nevelni akarok házi rabszolgaként😵🤔. Nélküle sem tudnám elképzelni az életem, mert szeretem, és én akartam még egy évvel ezelőtt az esküvőt gyereket de most igazából nem vagyok annyira lelkes sőt egyáltalán nem. Mással is fordult elő ez? Összezavarodtam. 😵

2021. szept. 30. 12:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Lehet. De jobb biztosra menni.

Amíg így érzel addig NEM szabad összeházasodni.

2021. szept. 30. 12:10
 2/13 anonim ***** válasza:
93%

"nem vagyok abban biztos hogy tényleg ezzel az egy emberrel akarom leélni az életem és mosni, fözni, takarítani, gyereket nevelni akarok házi rabszolgaként"

Honnan jött ez a gondolat? Most is cselédként vagy kezelve? Mert akkor az a gyerek után csak rosszabb lesz. Most megosztoztok a feladatokon és félsz, hogy ez gyerek után megváltozik? Ezt kommunikációval meg lehet oldani.

Ezt az egész helyzetet igazából kommunikációval lehet megoldani. Ha nem tudod megbeszélni ezeket a félelmeidet azzal az emberrel, akivel készülsz összekötni az életed, akkor valóban érdemes elgondolkodni, hogy hányadán is álltok a kapcsolatotokkal.

2021. szept. 30. 12:23
 3/13 A kérdező kommentje:
2es. Ez a gondolat onnan jött, hogy ez a szomorú valóság egy férfi élete szerintem nem jár annyi lemondással, mint egy nőé. Valamint gondolkozz el azon hogy hány nő mondja el hogy soha férjhez ne menj és hány férfi mondja hogy ne nősüj meg. Ez 5 az 1 arány
2021. szept. 30. 13:07
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Suerintem a pánik nem véletlen. Nem akarsz elköteleződni, csak lazázni. Te is érzed, hogy egy család nem működne vele.
2021. szept. 30. 14:20
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Én bizony elmondanám a páromnak, hogy elbizonytalanodtam. Ha bunkón fogadja és megharagszik, ellenségeskedik nem lenne több kérdésem. Akkor valóban nem számíthatsz rá.

Ellenben ha bekapcsol benne valami és összehoz benneteket jobban ez a helyzet akkor tényleg a társad és tudsz rá építeni.Ezt meg kell beszélned vele.

2021. szept. 30. 14:35
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgy érzed, házi rabszolgaként vagy a párod mellett, akkor nem jó helyen vagy.
2021. szept. 30. 21:07
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

3. A mások rossz tapasztalatát ne verítsd ki a saját kapcsolatodra. Mi lesz ha házirabszolga leszek még ilyesmi 🙂. Már miért lennél az? Ne a statisztijáktol tedd függővé hogy házasodsz e vagy sem. Azt írtad hogy szereted csak bepánikoltál, valószínű hogy csak ennyi, sokan átélik.

"nem vagyok biztos abban hogy férjhez akarok menni"

"Nélküle sem tudnám elképzelni az életem, mert szeretem"

Lehet hogy ezt meg kellene beszélned vele. Biztos egyeznek a terveitek? Biztos azért vesz el mert akár nem azért mert erőlteted?

A rossz arány azért is van mert nagyon sok az erdekházasság. Gyerek, vagyon, hitel (ez az újabb). Ezt a statisztikák nem írják. De ha ti szerelemből házasodtok akkor nektek van a legnagyobb esélyetek.

2021. szept. 30. 22:10
 8/13 anonim ***** válasza:

Mondjuk ha 5 éve együtt éltek, akkor csak tudod, hogy házicselédként kezel-e vagy sem. Ha amúgy ketten viszitek a háztartást, akkor csak attól, hogy elvesz nem fog hirtelen átmenni lusta disznóba. Ha eddig is az volt, akkor meg minek voltál vele ennyit?

Neked kell tudnod, hogy a férfi a társad lenne vagy a felnőtt gyereked. Ha most a társad, akkor azon a házasság nem változtat.

Ha egy ilyen hosszú kapcsolatban egyszer lefújják az esküvőt, ott kb vége a kapcsolatnak. 9 éve vagytok együtt, ez azért már nem az a helyzet, hogy jaj visszaléptek, és gondolkodok még egy kicsit. Ezzel nem egy rossz házasságba akarlak belelökni, csak amit pl az egyes írt, hogy amíg így érzel, addig nem szabad házasodni, hát ha most lefújod, akkor azzal számolj, hogy ezzel a csávóval később sem fogsz soha, mert 9 év után egy lefújt esküvő az kinyír egy kapcsolatot teljesen.

2021. okt. 1. 15:15
 9/13 anonim ***** válasza:

"nem vagyok abban biztos hogy tényleg ezzel az egy emberrel akarom leélni az életem és mosni, fözni, takarítani, gyereket nevelni akarok házi rabszolgaként"

Ha most így érzed 5 év után, akkor szerinte mi változik egy papírtól, hisz együtt éltek 5 éve. Most így bánik Veled, és Te hagyod, akkor jobb nem lesz. Egy nőnek nem több a lemondás, csak akkor ha hagyja.

2021. okt. 1. 17:56
 10/13 anonim ***** válasza:
9. De nem írta higy úgy bánna vele. Ezt magyarázta el a 3-mas válaszában. A gondolat onnan jött neki hogy "a szomorú valóság egy férfi élete szerintem nem jár annyi lemondással, mint egy nőé"
2021. okt. 1. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!