Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a f-ert tart valaki videken a semmi hata mogotti otvar faluban eskuvot?!
Bocsanat, de kiidegel, hogy harom orat kell utazni azert, hogy valami lepukkant helyen megnezzunk egy eskuvot, mikor szinte majdnem mindenki fovarosi es kornyeke!!!
Ennyire nincs penz, Pacalfalvan olcso a hely egyedul vagy mi?!
És ha így van utolsók? Vagy ma már az a normális hogy a násznép örüljön hogy eljöhet?
Mert hoppon maradna ám a sok tulszervezkedo menyecske ha a végén nem lenne közönség a tökéletes helyszín tokeletes dekorációja mellé.
Legalábbis én úgy voltam vele, hogy a a lagzi = vendéglátás. És az nálam úgy kezdődik hogy ott keresek helyszínt ahol a vendégek laknak.
Én nem pontoztalak le. Mondjuk a felutas lagzi szerintem pont a senkinek sem jó kategória.
Egyébként a kerdezonel meg a lényeg nem a távolság hanem az hogy nem olyan az ismeretség ami miatt élmény tud lenni egy eskuvo és lagzi. Én se akarnék így utazni, mondjuk az én férjem meg is értené.
Közel félúton lakik a baráti társaság nagy része (és mi is), a családnak pedig mi álljuk a szállást és így őket sem utaztattuk 4-5 órát, csak kettőt. Vagy is részünkről ez a lehető legértelmesebben kivitelezhető megoldás szerintem. De ez egyedileg mérlegelendő valóban.
A kérdezőnek szerintem mindennel baja van, én a helyében nem mennék el erre az esküvőre, mert így jó szájízzel nem lehet menni, rossz szájízzel meg ne menjen. Menjen a párja egyedül, ha annyira szeretne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!