Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a f-ert tart valaki videken a semmi hata mogotti otvar faluban eskuvot?!
Bocsanat, de kiidegel, hogy harom orat kell utazni azert, hogy valami lepukkant helyen megnezzunk egy eskuvot, mikor szinte majdnem mindenki fovarosi es kornyeke!!!
Ennyire nincs penz, Pacalfalvan olcso a hely egyedul vagy mi?!
Vonaton nem kell nyomorogni, bármikor fel tudsz állni, sétálni pár lépést, nyújtózni, szerintem pont kevésbé megterhelő, mint az autós utazás. Tömeg sem szokott lenni, talán csak csütörtök/péntek/vasárnap este, mikor kollégisták utaznak tömegesen. Más időpontokban én még sosem kényszerültem együtt ülni kétes alakokkal, sőt általában bőven volt helyem teljesen elkülönülni.
"Időpazarlás" - nem tudom, te mit csinálsz, én itthon is simán el tudok b***ni 3 órát a semmivel :D.
Jó dolog, ha nem ingázással telik az életed, de egy néhány utcányi sugarú körön belül élni már a másik véglet. Jesszus, gyere már ki onnan! Olyan vagy, mint akiknek a seggéhez nőtt az autó, és fáj nekik az élet, ha gyalog kell menni a harmadik szomszédig. Csak neked a csöpp kis élettered nőtt a hátsódhoz, és úgy tekintesz erre a jelentéktelennél alig nagyobb útra, mintha végig kéne járnod az El Caminót. 100 km lófütty, különösen egyszeri alkalommal. Nagyon alacsonyan van a tűréshatárod, és indokolatlanul tartasz/idegenkedsz attól a "különös ismeretlentől", ami a "kerítésen kívül" van. Menjél, nem lesz semmi baj, rád is fér. 6 óra az életedből ment már el nagyobb hülyeségekre is.
A kérdező stílusa fura, ezért kerül teljesen más megvilágíytásba ez az egész. Én teljesen megértem ha a helyzetet nézem. A házasulandók nem állnak Hozzá közel, nem is ismeri Őket,ahogy gondolom a vendégsereg is idegen lesz. 3 órát utazni egy olyan helyre ahol jól kellene magát éreznie, és ehhez valami alkalmi ruhát felvenni. Arról nem írt,hogy a szállást fizetik-e a házasulandók, mert ez így szokott lenni, vagy inkább így írom: szokott így lenni. Ahogy az is,hogy amennyiben megközelítőleg egy helyről megy a vendégek nagyrésze esetleg buszt fogadnak.
Mi pár éve 150 km távolságra mentünk esküvőre/lagziba, közeli hozzátartozóhoz. Így is csak egy kis részét ismertük a vendégeknek. A délelőtti órákban indultunk, időben, jóval túlszámolva az időt, nehogy lekéssünk. Ott elfoglaltuk a szállást amit a meghívók fizettek, zuhanyozhattunk, átöltöztünk, így mentünk az esküvőre. Ott aludtunk, másnap jöttünk vissza. Minden szuper volt, akár egy kirándulásnak is vehettük volna, mégis marhára fárasztó volt.
Ha egy idegen pár esküvőjére kellett volna ezt az utat megtennem nem mentem volna. Pedig mi nem vonatoztunk, autóval mentünk.
Kérdező, beszéld meg a barátoddal,hogy udvariasan visszautasítva, esetleg egy jelképes ajándékot előtte/utánna átadva a párnak, maradjatok otthon.
Szia! Én totál megértelek.
Eleve aki azt írja h 3 óra vonatut az semmi... akinek mozgalmas hétköznapjai vannak, nem vágyik egy fél napos utazgatasra.
Manapság meg mindenki tulkomplikalja ezt az esküvős lagzis témát, ezen az oldalon is mindig megy a "ez a menyasszony nagy napja a násznép meg engedelmes dekoráció" szöveg.
Így lesznek a csak vegán kajas esküvők, meg a pár kedvenc kisbivalypusztadi kápolnájában tartott esküvők 300 km-re a csaladok lakhelyetol.
Valaha ez egy közösségi esemény volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!