Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki lemondta az esküvőjét a járvány miatt az most mennyire ideges? (Most épp mégis meg lehet tartani 200 fő alatt vidéken)
2.
Hacsak ki nem találják 1 hónap múlva, hogy "há' járvány van arany testvéreim, be kell zárni mindent riadó van". Akkor megint lehet majd futni a pénz után.
5.
De ez mától így fog menni "mindörökké, ánem"? Csak mert így konkrétan bizonyos iparágakat nem lehet majd fenntartani tartósan, sőt egy idő után senki nem fogja elvállalni ezen munkákat, vagy hoz létre vállalkozást a szakmában, mert nem stabil a bevétel, nem tervezhető, de még csak a belefeccölt munka se térül meg, ha benyögik, hogy na "holnaptól nem".
7.
Nem, azok a legesélyesebbek, hogy elkerüljék akiknek normális immunrendszerük van. Nem véletlenül azok kapják el akik vagy a koruk okán már nem rendelkeznek megfelelő védelemmel, vagy az alapból betegek.
De örökké nem lehet bezárni a népet, vagy ilyen tessék-lássék módon engedni őket, egymilliárd szabály betartásával. Előbb-utóbb szakadni fog a cérna, és pontosan tudják a szabályalkotók is, nem véletlenül kezdik engedni a gyeplőt, mert a végén átcsaphat a dolog lázadásba és akkor komolyabb problémák lesznek.
Most egy példa, adott egy tipikus üzletember, aki otthon is, munkában is keményen hajt. Van nyáron 1 hónapja amikor utazik, tombol valami fesztiválon, és utána lenyugodva tér vissza, az idegei rendben, vagy kipihente magát, vagy kiadta a feszkót. Most ez nem lesz. Folyamánya: Az illető vagy összeomlik, vagy bekattan. Mondom ezt úgy, hogy én se a fesztiválokért, se wellness-dolgokért nem rajongok ("múzeumos" típus vagyok), de ez így nem lesz jó. Pár hónapig lehet csinálni, tovább nem.
És az iparágak összeomlása is addig hagy hidegen amíg nem érint téged vagy valamelyik rokonod vagy barátod.
Abszolut egyetertek veled, de ezt nem mi fogjuk a kisemberek szintjen megoldani. Van elottunk tobb pelda, kinai nagyon fegyelmezett, olasz nagyon szabalyhago, sved a polgarokra bizza stb es adott orszag vezetoi azt nezik ki melyik taktikaval hova jut es megprobalja copyzni. Mindenki kivarasra jatszik mert ilyen meretu jarvany az elmult 100evben nem volt, nincs tapasztalat. Azt viszont nehezen hinnem h az olasz nep oriasi reszenek egyetemesen gyenge az immunrendszere.
Hiaba adnak zold utat a turizmusnak vagy a vendeglatasnak, nem lesz aki ideutazik v beul az etterembe mert az emberek felnek.Es a legrosszabb h rengeteg olyan hir van h makkegeszsegesnek tuno emberek is meghalnak, nekem pl autoimmun betegsegem van, egesz jol eleldegelek vele, de nem tudhatom h ha benyalnam, hogyan reagalna ra a szervezetem. De pontosan ertem h nagyon sok csaladnal ez anyagi csod es hogy a recesszio nagyon meg fogja tepazni pont azt a dolgozo reteget aki a havi betevobol intezi a kovetkezo havi megelheteset:( nagyon elkanyarodtunk.
Hidd el h egyik allam sem arra jatszik h a polgarai ehen haljanak bevetel nelkul.
9.
"Hidd el h egyik allam sem arra jatszik h a polgarai ehen haljanak bevetel nelkul."
Ez valóban így van, de az alternatíva elég hitvány - a közmunka. Már most pedzegetik, hogy növekedni fog az abban dolgozók száma, illetve a gyárakba fog tömörülni a rendezvénytechnikus, a fényképész, a vőfély, de még a "kisebb" színészek nagyrésze is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!