Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a f-ert tart valaki videken...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a f-ert tart valaki videken a semmi hata mogotti otvar faluban eskuvot?!

Figyelt kérdés

Bocsanat, de kiidegel, hogy harom orat kell utazni azert, hogy valami lepukkant helyen megnezzunk egy eskuvot, mikor szinte majdnem mindenki fovarosi es kornyeke!!!

Ennyire nincs penz, Pacalfalvan olcso a hely egyedul vagy mi?!

2020. júl. 8. 11:16
1 2 3 4 5 6
 11/56 A kérdező kommentje:

Aki tavolsaggal akar szurni, annak valami agybaja lehet. Nem egyszerubb inkabb meghivni kevesebb embert, de olyanokat, akikrol biztosra tudod, hogy nem csak az ingyen kaja-pia miatt mennenek?😀

Soha az eletben nem jutna eszembe 100 kilometerrel arrebb eskuvozni, mint ahol amugy lakunk, lakik a tobbseg, tok mindegy, milyen romantikus gyonyoru randink volt akarhol.

2020. júl. 8. 12:00
 12/56 anonim ***** válasza:
94%
Hát nekik eszükbe jutott. De attól még nem hülyék.
2020. júl. 8. 12:01
 13/56 anonim ***** válasza:
92%

Ha ennyire zavar, hogy utazni kell, ne menj. :D

Nagy probléma, tényleg. Szüleimhez 3,5 óra a hazaút, mégsem hisztizek, ha meglátogatom őket.

Komolyan elcsodálkozok, hogy egyes emberek mekkora életfájdalmat csinálnak néhány óra utazásból.

2020. júl. 8. 12:05
 14/56 anonim ***** válasza:
71%
Honnan veszed, hogy a pasid nem akar egyedül menni? Jó buli, zene, kaja-pia, elegáns, csatak részeg csajok, a tinitől a MILF-ig... a pasid élvezné egyedül.
2020. júl. 8. 12:08
 15/56 A kérdező kommentje:

13 Akkor te megszoktad, ennyi. Nekem a szuleimhez 25 perc az ut, parom szuleihez meg kb 40. Szerintem mar az is sok, legalabbis ha minden heten hazalatogatna, akkor sok lenne :D Igy nem veszes, akkor megy, amikor valami dolga van a szuleivel.

Szamomra meg az a furcsa, hogy emberek orakat (vagy napokat, heteket ha osszeadnank) hajnlandoak elbszni vonatozasra az eletukbol. Ha tudnank autoval menni, kevesbe zavarna, de akkor sem ertenem, miert, de legalabb akkor talan ott se kene aludni (inkabb nem innek), de igy most nem lehet.

Nem ertem, miert kell egy eskuvobol szenvedest csinalni a vendeg reszere.

2020. júl. 8. 12:12
 16/56 anonim ***** válasza:
82%
Na jó, ez vagy kamu, vagy a kérdezőnek elfogyott a Frontin.
2020. júl. 8. 12:14
 17/56 A kérdező kommentje:

Mi a kamu, ember!!!! Az, hogy nincs kedvem a 37 fokban 3 orat vonatozni egy olyan eskuvore, ahol SENKIT nem is ismerek a paromon kivul? xD

Ha BP-n lenne az eskuvo, akkor nem lennek kiakadva.

2020. júl. 8. 12:16
 18/56 anonim ***** válasza:
88%

Most döntsd el, hogy mit akarsz eloadni. A hercegnőt, akit meg a zoldsegeshez is sofor visz autóval, nehogy el kelljen bszni az ertekes idődet sétával, vagy pedig a csorot, akinek milliárdos hercegnő hozzáallassal meg autóra sincs pénze 😅. A kettő együtt nem megy.

Egyébként nem kell menned. Szerintem a par nem veszít sokat vele, hogy meg se ismer téged. Annyira kellemes személyiségnek tűnsz :DDD.

2020. júl. 8. 12:19
 19/56 anonim ***** válasza:
87%
Az ő esküvőjük, nem a többségé. Ha én és a barátaim budapestiek vagyunk, de a párommal Tihanyban akarjuk tartani, mert nekünk az tetszik, akkor Tihanyban lesz. Az, hogy az egyik barátom barátnője nem jön el, az 0%-ban fog érdekelni.
2020. júl. 8. 12:22
 20/56 A kérdező kommentje:

19 Nyilvan engem sem a par izgat kulonosebben, akiknek a nevet sem tudom, hanem a parom, aki nem akar egyedul menni.

18 Sehol nem irtam, hogy nincs autonk, annyit irtam, JELENLEG nem tudunk autoval menni :)

2020. júl. 8. 12:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!