Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a f-ert tart valaki videken a semmi hata mogotti otvar faluban eskuvot?!
Bocsanat, de kiidegel, hogy harom orat kell utazni azert, hogy valami lepukkant helyen megnezzunk egy eskuvot, mikor szinte majdnem mindenki fovarosi es kornyeke!!!
Ennyire nincs penz, Pacalfalvan olcso a hely egyedul vagy mi?!
Ezen hiába dühöngsz. Ha vendég vagy két választásod van: vagy elmész, vagy nem.
Én se tartom logikusnak, de az is lehet,hogy valami köti Őket a helyhez, pl. ott ismerkedtek meg, ott töltötték az első nyaralásukat stb. Vagy egyszerűen csak kinéztek valami különleges helyszínt.Esetleg a rokonság egyrésze ott van.
😂😂😂 ez jó.
Amúgy lehet kötődnek ahhoz a faluhoz, gondolom nem egy random helyen ráböktek a térképre, hogy legyen ott. Plussz visszafogottabb/szebb mint egy fővárosi esküvő a sok tahóval. Meg nem hiszem, hogy kötelező elmennetek, ráadásul tömegközlekedéssel elég olcsón kijönnétek. Ezek szerint inkább a párod ismerőseiről van szó.
Nyugi!
A pár magasról telibe fossa, hogy te, vagy bárki más elme-e.
Kűgyed a pízt, és/vagy az ajándékot, oszt jó napot!
Te még sosem mentél ki a fővárosból? :D
3 órát utazni egy esküvőért nem kevés, de annyira nem rengeteg.
Igen, lehet, hogy olcsóbb is ott.
"valami lepukkant helyen" - valószínűleg inkább szép, azért akarják ott tartani.
"a semmi háta mögötti ótvar faluban" - az esküvő közben szerintem amúgy sem akarsz plázába menni vagy ilyesmi, túl fogod élni, hogy nincs körülötted a város.
Kicsit sértő a hozzáállásod a vidékhez. Mintha én azt nondanám a budapesti esküvőkre, hogy miért akarja valaki az ótvar retkes, húgyszagú betondzsungelben tartani az esküvőjét.
6 Leginkabb a messzeseggel van a baj + ott kell aludni. Csak vonattal tudunk jelenleg menni, mint valami tinedzser taborozok. En nem akarok elmenni, de a baratom mar leokezta, vett uj cipot, rakeszult. Egyedul meg gondolom nem szeretne menni.
A parnak meg szerintem mindegy, ki milyen szajizzel jelenik meg, legalabbis ha boldog-boldogtalant meghivnak, nem tudom, mire szamitanak. A parom sem kozeli baratjuk.
+1 a 7.-nek.
A távolság tényleg jó szűrő.
Haveromék a Dominikai köztársaságban tartották, és előtte 3 nappal küldtek kör e-mailt, hogy aki akar mehet.
Téged jó, hogy meghívtak... Nagy partiarc leszel.
De azért 3 óra nem a világvége. Én is 3 órára lakom Pesttől és olyan fura, hogy annyi ember lakik ilyen messze tőlem, alig merek belegondolni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!