Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a f-ert tart valaki videken...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a f-ert tart valaki videken a semmi hata mogotti otvar faluban eskuvot?!

Figyelt kérdés

Bocsanat, de kiidegel, hogy harom orat kell utazni azert, hogy valami lepukkant helyen megnezzunk egy eskuvot, mikor szinte majdnem mindenki fovarosi es kornyeke!!!

Ennyire nincs penz, Pacalfalvan olcso a hely egyedul vagy mi?!

2020. júl. 8. 11:16
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
89%

17.-re.

Nyár, esküvő, elmentek 1 napra, és ehhez béreltek egy kocsit, mondjuk egy MX5 vagy Mustang kabriót. Este leléptek.

2020. júl. 8. 12:28
 22/56 anonim ***** válasza:
83%

Mert általában jobb a hely. Vidéken egy egész részleg a tiéd lehet és olcsóbban. És legfőképp, mert a párnak ez tetszett. Nem tudom, hogy hány éves vagy, de a kategória alapján gondolom felnőtt. Itt lenne az ideje, hogy leessen, nem mindenkinek ugyanaz jön be, mint neked.

Voltam amúgy ilyen vidéki esküvőn, ami kétnyelvű volt, mert kint élt a pár, de itthon tartották meg az esküvőt. Az osztrákoktól szó nélkül jöttek a vendégek és nagyon tetszett nekik.

Amúgy ne menj. Engedd el a pasid egyedül.

2020. júl. 8. 12:30
 23/56 anonim ***** válasza:
12%

Nem olyan jó szűrő a távolság, én pl. kis magyar faluba nem utaznék le Budapestről esküvőre, de Londonba elmennék, ha valaki ott tartaná.

Egyébként kérdező, nekem az is kiábrándító, hogy a pasid egyedül nem akar menni, mint egy kisgyerek.

2020. júl. 8. 12:33
 24/56 A kérdező kommentje:

22 Hova engedjem egyedul???? Nem arrol van szo, hogy en ne engednem, barmikor mehet akarhova, akarkivel egyedul. O nem akar egyedul menni, mert barmilyen meglepo, egy eskuvo neki sem csak arrol szol, hogy jot pial es kajal ingyen par haverral.

Csak azt nem ertem, miert jo szivatni a nepet. En is szivesen tartanek eskuvot a sziciliai olivamezokon, mert fu de szep meg minden, csak eselyes, hogy a szuleimen kivul mas nem jelenne meg :D

2020. júl. 8. 12:44
 25/56 anonim ***** válasza:
71%
Biztos vagyok benne, ha tudnak hogy allsz hozza, nem latnanak szivesen. Mond el ezt szepen nekik, aztan el van intezve.
2020. júl. 8. 12:50
 26/56 anonim ***** válasza:
84%

"Csak azt nem ertem, miert jo szivatni a nepet."

Szóval szívatják a népet, mert lusta vagy és nem az udvarodba szervezik az esküvőt? Mások miért nem pörögnek szerinted ezen?

2020. júl. 8. 13:06
 27/56 A kérdező kommentje:
26 Honnan tudjam, honnan tudod, hogy masok nem porognek ezen? Nyilvan en sem a par arcaba porgok vele, hogy helo, minek tartjatok ott ahol... :D Csak itt irtam le. Szoval masok is ugyanugy poroghetnek rajta magukban.
2020. júl. 8. 13:27
 28/56 anonim ***** válasza:
87%

25-40 perc utazás heti gyakorisággal már sok?!

Vidéki vagyok. Nincs minden faluban középiskola, főleg nem elfogadható. 30 km-re jártam vonattal naponta (fősulira meg 90 km-re hetente), de sosem gondoltam, hogy ez nagy dolog lenne. Szinte minden embernek vannak olyan évei, amikor iskola vagy munka miatt napi szinten ilyen távolságra ingázik. Sőt egy csomó embernek Budapesten belül is simán megvan legalább félóra az út az iskolába/munkahelyére, még ha km-ben esetleg kevesebb is.

Te úgy élted le az életed, hogy mindig minden a szomszédban volt? Ideje messzebb merészkedni, nem esznek meg a kannibálok, a Föld széléről sem pottyansz le.

Kánikulában vonatozni tényleg nem a legjobb, főleg ha az út végén egy esküvőn kell tisztán, frissen, csinosan megjelenni. De jó eséllyel légkondicionált vonatot fogtok ki, és érkezéskor biztos, hogy lesz lehetőségetek felfrissíteni magatokat, miután lecuccoltatok az ottalvós helyen. Az úton meg lógatjátok a lábatokat, beszélgettek, pötyögtetitek a telefont, filmeztek vagy olvastok, három órát remekül el lehet tölteni pihenéssel, lazítással.

Ha a helyszín természetközeli, és szeretitek az ilyesmit, akkor kellemes lesz. Ha valamelyikre nemleges a válasz, akkor sem lesz olyan szörnyű. Hiszen ez egy esküvő. Tulajdonképpen ezt nem értem: mitől lenne olyan kibírhatatlan?

A barátod érthető, hogy nem akar egyedül menni, az esküvőkre általában párral, családdal, társasággal érkeznek az emberek, és nem akar másokra akaszkodni vagy magányosan feszengeni.

Fogd fel kirándulásnak.

(Megjegyzem: az esküvői kaja-pia sosincs ingyen, mert minimum annak az árát vissza illik adni a nászajándékkal/menyasszonytánccal.)

2020. júl. 8. 13:38
 29/56 A kérdező kommentje:

Nekem speciel igen, a legtobb dolog a szomszedban volt, setatavolsagra mindig. Az altalanos sulim a szemben levo epulet volt, a kozepsulim is fel ora seta volt, ha setalos kedvemben voltam, trolival kevesebb. Az egyetem / munkahely meg mas, ezeket nyilvan nem feltetlenul kozelseg alapjan valasztja az ember, de a budapesti tomegkozlekedes eleve nem annyira veszes, mint a videkre vonatozas, illetve en ilyen szempontbol szerencses helyen laktam, mert mindenhova volt olyan utvonal, ami nem zsufolt busz es nem kellett masfel orat utazni es hatszor atszallni egy varoson belul. Ha videkre jartam volna egyetemre, akkor valoszinuleg oda koltoztem volna arra a par evre es nem jartam volna haza minden hetvegen. Feltetelezem a szuleim is szem elott tartottak azt is, hogy ne utazgatassal teljen el a fel eletem es az ovek se, ok is ott berelnek irodat, ahova setalva is bejutnak maximum fel ora alatt, ha epp nem lenne naluk az autojuk.

Harom ora nekem egy vonaton nem pihenes, hanem idopazarlas, plane ha a visszautat is szamoljuk, tehat 6 ora, minimum, mert ugye beleszamoljuk azt is, amig kimegyunk a palyaudvarra, aztan ott is ki tudja mennyi ido az allomastol a hely, ami alatt ezer dolgot meg tudnek csinalni, de nem hiszem, hogy fogok magammal meg laptopot is cipelni, szoval konkretan egy komplett munkanapnyi ido elmegy CSAK vonatozgatassal.

Harom ora egyhuzamban vonaton ucsorges nekem nem pihenes, hanem kinszenvedes, amikor egyeb tavolabbi helyekre megyunk autoval, akkor is legalabb ketszer megallunk utkozben valami piheno helyen, benzinkuton, kinyujtozunk, iszunk egy kavet, eszunk egy szendvicset (a hangsuly nem ezeken van, szoval legyszi ne irjatok, hogy csomagoljak kavet es szendvicset a vonatra xD), aztan megyunk tovabb.

Egy vonaton ilyen nincsen, szoval marad a harom ora egyhuzamban nyomorgas, ki tudja milyen tarsasaggal egy helyben ulve.

Maga az eskuvo resze nyilvan kibirhato lesz, csak ez az egesz, hogy ket teljes napot kell elpazarolni erte, mert a vilagvegere talaltak ki eppen.

2020. júl. 8. 14:11
 30/56 anonim ***** válasza:
82%

Egy megoldás van.

Hívd fel a tisztelt jegyespárt és mondd meg nekik, hogy sajnos át kell helyezniük az esküvő helyszínét, mert felháborítóan messze van a mostani helyszín.

Fizeted is, ha arról van szó szerintem?!

Igen kellemetlen lenne neked a vonat, meg az egész herce-hurca, szóval menjenek ők , ha azt akarják, hogy ott legyél az esküvőn.

6 óra utazás az életedből nem fér bele. Ezt meg kell érteniük.

2020. júl. 8. 14:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!