Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a f-ert tart valaki videken a semmi hata mogotti otvar faluban eskuvot?!
Bocsanat, de kiidegel, hogy harom orat kell utazni azert, hogy valami lepukkant helyen megnezzunk egy eskuvot, mikor szinte majdnem mindenki fovarosi es kornyeke!!!
Ennyire nincs penz, Pacalfalvan olcso a hely egyedul vagy mi?!
41nek igaza van. Nem fog leesni a gyűrű az ujjáról ennyi úttól, ha majd a kérdező is visszahívja az esküvőjére ezeket akkor biztos nem fognak cirkuszolni.
Kár ez az álszentség, mert míg a "putris, istenhátamögötti, ótvar falusi" pár autóval megy és képes állni egy valószínűleg többszáz fős esküvőt, addig a kérdező harmadosztályon fog utazni vonaton mert egy autóra sem futja
40 vagyok.
Nem arról van szó, hogy leesik a gyűrű bárki ujjarol.
A kérdés inkább az, hogy valaki miért teszi ki ennek a szeretteit, miért nem számít az ő komfortjuk, csak az hogy a kilenclyuku híd legyen a háttér a képeken.
De nem vagyunk egyformák, én nem szeretek utazni, ezért megértem a kerdezot.
Ő esküvőjük, nem a tied.
Lehet, hogy nekik fontos ez a hely.
Attól, hogy nem Pest, még nem lepukkant. Én is Pest mellett lakom, most jöttünk haza egy vidéki nyaralásból: gyönyörű helyek vannak, és egyáltalán nem lepukkant a vidék mindenhol. Nem csak Pest a világ.
Egyedül a párod ismered: honnan tudod, hogy mindenkitől messze van ez a hely? Lehet, hogy vannak rokonok, akiknek közel van.
Nem kell elmenni, ha nem tetszik.
Remélem a mi vendégeink nem így állnak a helyzethez, pedig szinte mindenki utazni fog!
A helyzet baromi egyszerű. A párom az ország egyik végéből származik, én a másikból. A lagzi félúton lesz. Én úgy gondolom, hogy olyan embereket hívtunk meg, akik közel állnak hozzánk. Ha nem jönnek el, megértjük. Ha eljönnek, nagyon örülünk nekik. Nyilván van olyan jó barát, akinek a párjával még sosem találkoztam pl., de mivel jó barátom, számomra evidens, hogy az élete párjával együtt hívjuk meg akkor is, ha lehet egymás teljes nevét sem tudjuk még. Ha hisztis az utazás miatt, akkor inkább ne jöjjön el, kibírjuk. Számomra a meghívásuk figyelmesség volt, nem násznép növelő akció és főleg nem ellenszenv indító gesztus.
Mi is utazunk idén Budapestről Debrecenbe, szeptemberben pedig Szegedre esküvőre. Debrecen mellett egy négy csillagos hotelben kell szállást fizetnünk (amit ki sem használunk), mert 20 km-s körzetben nincs más lehetőség és ha már elmegyünk meginnánk egy-két italt. Jó barátaink, összeszorítjuk a fogainkat és megyünk. Ilyen világot élünk.
Ha a csak a vonatozás zavar, akkor béreljetek autót! Esetleg nézzétek meg nincs-e oszkár arrafelé!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!