Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a f-ert tart valaki videken...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a f-ert tart valaki videken a semmi hata mogotti otvar faluban eskuvot?!

Figyelt kérdés

Bocsanat, de kiidegel, hogy harom orat kell utazni azert, hogy valami lepukkant helyen megnezzunk egy eskuvot, mikor szinte majdnem mindenki fovarosi es kornyeke!!!

Ennyire nincs penz, Pacalfalvan olcso a hely egyedul vagy mi?!

2020. júl. 8. 11:16
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
71%
40-es, biztos vagyok benne, hogy eseménydúsabb hétköznapjaim vannak , mint neked, de mégsem hisztizek 2x3 óra utazás miatt.
2020. júl. 9. 15:11
 42/56 anonim ***** válasza:
78%

41nek igaza van. Nem fog leesni a gyűrű az ujjáról ennyi úttól, ha majd a kérdező is visszahívja az esküvőjére ezeket akkor biztos nem fognak cirkuszolni.

Kár ez az álszentség, mert míg a "putris, istenhátamögötti, ótvar falusi" pár autóval megy és képes állni egy valószínűleg többszáz fős esküvőt, addig a kérdező harmadosztályon fog utazni vonaton mert egy autóra sem futja

2020. júl. 9. 15:17
 43/56 A kérdező kommentje:
Meg mindig van autom, emberek!😂 Az eskuvo pedig nem tobb 100 fos, hanem kb 30.
2020. júl. 9. 15:21
 44/56 anonim ***** válasza:
26%

40 vagyok.

Nem arról van szó, hogy leesik a gyűrű bárki ujjarol.

A kérdés inkább az, hogy valaki miért teszi ki ennek a szeretteit, miért nem számít az ő komfortjuk, csak az hogy a kilenclyuku híd legyen a háttér a képeken.

De nem vagyunk egyformák, én nem szeretek utazni, ezért megértem a kerdezot.

2020. júl. 9. 15:27
 45/56 anonim ***** válasza:
73%
Akkor miért nem mész autóval? Minek akkor a sírás? És ha 30 fős, akkor ok, tévedés van, nem tipikus falusi esküvő. Ha nem akarsz ne menj el, küldd el a pénzt és kész
2020. júl. 9. 15:28
 46/56 anonim ***** válasza:
81%
Tősgyökeres pestiként mondom, hogy iszonyat kulturálatlan "p..asznob" viselkedést folytatsz itt, kérdező. Baromi bunkón beszélsz a vidékről. A pár szíve joga megválasztani, hol tartják az esküvőt, valószínűleg ott is van rokonság, valamelyikük onnan származik, vagy nehezen mozgosítható rokon lakik ott (ha nekem lenne 100 ép, egészséges meghívottam Pesten és egy rokkant nagyim mondjuk egy Somogy megyei kisfaluban, az utóbbit választanám, mert azért az egészséges embernek nem esik le a gyűrű az icipici ujjáról azért, ha egy kicsit utazniuk kellene), vagy nekik fontos hely az a település az életükben, a kis romantikus történetükben... vagy az is lehet, hogy ott találtak a természetben egy helyszínt, ami nekik az álomhelyszín. Vagy megmondod a pasidnak, hogy "kényes liba vagyok, nem megyek", vagy összeszeded magad, nem hisztériázol, mint egy ötéves nyafis kislány, és mész. Legalább látsz valami mást is...
2020. júl. 9. 17:11
 47/56 anonim ***** válasza:
83%

Ő esküvőjük, nem a tied.

Lehet, hogy nekik fontos ez a hely.

Attól, hogy nem Pest, még nem lepukkant. Én is Pest mellett lakom, most jöttünk haza egy vidéki nyaralásból: gyönyörű helyek vannak, és egyáltalán nem lepukkant a vidék mindenhol. Nem csak Pest a világ.

Egyedül a párod ismered: honnan tudod, hogy mindenkitől messze van ez a hely? Lehet, hogy vannak rokonok, akiknek közel van.

Nem kell elmenni, ha nem tetszik.

2020. júl. 9. 20:56
 48/56 anonim ***** válasza:
28%

Remélem a mi vendégeink nem így állnak a helyzethez, pedig szinte mindenki utazni fog!

A helyzet baromi egyszerű. A párom az ország egyik végéből származik, én a másikból. A lagzi félúton lesz. Én úgy gondolom, hogy olyan embereket hívtunk meg, akik közel állnak hozzánk. Ha nem jönnek el, megértjük. Ha eljönnek, nagyon örülünk nekik. Nyilván van olyan jó barát, akinek a párjával még sosem találkoztam pl., de mivel jó barátom, számomra evidens, hogy az élete párjával együtt hívjuk meg akkor is, ha lehet egymás teljes nevét sem tudjuk még. Ha hisztis az utazás miatt, akkor inkább ne jöjjön el, kibírjuk. Számomra a meghívásuk figyelmesség volt, nem násznép növelő akció és főleg nem ellenszenv indító gesztus.

Mi is utazunk idén Budapestről Debrecenbe, szeptemberben pedig Szegedre esküvőre. Debrecen mellett egy négy csillagos hotelben kell szállást fizetnünk (amit ki sem használunk), mert 20 km-s körzetben nincs más lehetőség és ha már elmegyünk meginnánk egy-két italt. Jó barátaink, összeszorítjuk a fogainkat és megyünk. Ilyen világot élünk.

Ha a csak a vonatozás zavar, akkor béreljetek autót! Esetleg nézzétek meg nincs-e oszkár arrafelé!

2020. júl. 10. 09:23
 49/56 anonim ***** válasza:
26%
Nyilván egy roncs autója van, amivel nem szívesen mutatkozik mások előtt, vagy akkora szar, hogy be sem indul :D a stílusából ítélve nem valószínű, hogy van pénze normális kocsira.
2020. júl. 15. 13:25
 50/56 anonim ***** válasza:
29%
Ott a pont, 49-es 😂😂😂
2020. júl. 15. 13:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!