Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemétség az IGEN kimondása előtt megszivatni a másikat?
azt hittem harminc fölött kinövi az ember leánya a libaságot.
19L
nem olvastam végig a válaszokat időhiány miatt, de...
nekem van ismerősöm, aki ezt megtette, azt mondta, hááát, talán... az anyakönyvvezető határozottan megkérte, hogy ez esetben jöjjön vissza, ha jól átgondolta, és biztos benne. hiába mentegetőzött a pasi...
szóval, szerintem azonkívül, hogy rendkívül sértő a párodra nézve, még bárdolatlanság is.
Én az elején már írtam Neked,kedves kérdező,h mit gondolok erről... De eléggé megnevettem,amikor mindenkit savanyú vénlánynak neveztél..:D Te véleményt kértél,és bár az igaz,h sokan eléggé komolyan válaszoltak,de az igazság az, h nem volt így értelme feltenned a kérdést:) Csak a pozitív válaszokat fogadnád el,abból talán van 2... És nem véletlenül, viszont ahogy reagáltál az egészre,olyan,mintha már eldöntötted volna,h ezt teszed...Akkor meg?:)
Egy 16 éves savanyú vénlány...:)
Én nem sértődnék meg a páromra.De csak azért mert templomi esküvőnk is lesz,tehát lenne még helye a komoly,meghható igennek.
Viszont mikor hazaküldene az anyakönyvvezető anélkül hogy össze adott volna,akkor kezdődne a pillanat hogy egy életre megbánja a párom ezt a viccelődését.:)
tehát jó is hogy találkoztam ezzel a kérdéssel.Figyelmeztettem is a párom,hogy ne jusson eszébe ilyesfajta poénkodás:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!