Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » 5 év után nem kérte meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5 év után nem kérte meg a kezem, szerintetek?

Figyelt kérdés

Több mint 5 éve vagyunk együtt, 3,5 éve együtt is lakunk, úgy élünk mint egy házaspár. 26 évesek vagyunk mindketten, ő is nagy esküvőt szeretne, mint én, az anyagiak megvannak rá, és ez még nem elég... elutaztunk Párizsba, ott voltunk az Eiffel torony lábánál, Versailles-ban a gyönyörű szökőkutak között és ő mégse kérte meg a kezem, pedig tudta, hogy szeretném. Mikor megkérdeztem, hogy miért, az volt a válasz, hogy nem volt ideje gyűrűt venni... Miközben előtte héten otthonról dolgozott, lett volna bőven lehetősége rá. Ez már több mint egy hónapja volt, de nem tudom túl tenni rajta magam, főleg hogy én már nem ott tartok, hogy esküvőt, én jövőre már gyereket szeretnék.

Nem akarom elhagyni, mert szeretem. Meg nincs kedvem elölről kezdeni, ha holnap találkoznék életem új szerelmével akkor is évekbe telne mire egy ugyanilyen kapcsolatot felépítek, akkor meg már ugyanott vagyok, mintha kivárom, hogy egyszer majd csak "lesz ideje" gyűrűt venni.

Véleményekre vagyok kíváncsi, ki mit gondol erről a helyzetről. (Arra nem, hogy a házasság hülyeség, a párommal mindketten házasság pártiak vagyunk, egyikőnk családjában sem volt válás még ha másod-unokatestvérekig nézzük akkor sem)

2019. jún. 6. 20:59
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
92%

Dear M(r)s. Pató Pál,

nem akarlak elkeseríteni, de szerintem nem akar elvenni. Ez csak ürügy, annak is béna, hogy nem volt ideje.

Érdemes elgondolkozni, hogy mennyire stabil, határozott, megbízható és egyenes ember "Pató Pál" barátod, a halogatás nagymestere.

Tényleg ő kell neked? Biztosan "ismered" őt? Valóban egyirányba tartotok?

Most még fiatal vagy lépni...

2019. jún. 10. 18:32
 42/53 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem egyszerűen csak hiteget, és eszében sincs elköteleződni melletted. Ennyi a sztori. Ha nem akarod elhagyni mert szereted, akkor meg minek a kérdés? Édes mindegy, ki mit válaszol, nem fogod hagyni a francba, hisz szereted és vele maradsz, hiába leszel egész életedben maximum a csaja, de a törvényes hozzátartozója meg nem, mert annyira azért nem kellesz neki.
2019. jún. 11. 18:36
 43/53 anonim ***** válasza:
92%
Az, hogy 5 év után nem kérte meg a kezed, kissé furcsa. Akár milyen világot élünk, egy felnőtt embernek, aki ráadásul együtt is él a párjával, tudni kellene, hogy mit akar. Mi a fenét csinált eddig? Megvan a pénz, a lakás...nem értem...És te nem tudod megbeszélni vele? Pontosan tudja, hogy neked fontos a házasság. Hát...neki nem annyira, mert ha az lenne, már összeházasodtatok volna. Ja, ha megkér, akkor hány évig leszel menyasszony? Vagy kitűzitek az esküvő napját? Ilyen hosszú kapcsolat után, már nem kell évekig jegyben járni, halogatni...Ha nem akar, ne eőszakold ki! Lépj! Te tudod a választ a kérdésedre...nem lesz jó egy gyűrű esküvő nélkül, hidd el! Itt már a gyűrű felhúzásával, időpontot is kell mondani a családnak! Ennyi év után.....
2019. jún. 18. 14:06
 44/53 anonim ***** válasza:
91%
Nem akarlak elkeseríteni, de ez nagyon jó kifogás csak, hogy nem volt ideje gyűrűt venni. Valószínűleg neki nem annyira fontos a lánykérés, és talán a házasság se, mint amennyire mondja. Mi is 5 éve voltunk együtt, amikor a vőlegényem megkérte a kezem. Pedig nem otthonról dolgozott, sőt még az egyik gyűrűmet is elvitte méretnek. Kb 1 héttel az esemény előtt vette meg a gyűrűt.
2019. jún. 22. 00:05
 45/53 anonim ***** válasza:
Lett valami azóta?
2019. jún. 25. 09:22
 46/53 A kérdező kommentje:
Nem tudom otthagyni... Akkor se ha itt az emberek 90%-nak az a véleménye, hogy elkéne... Ezen az elköteleződni képtelen dolgon kívül túl jó minden... Gyűrűt azóta se kaptam, de hogy mondjam... Nem stresszelek ezen minden nap, hogy most megkéri nem kéri, mikor kéri... Csak az rosszul esett, hogy ennyi idő után, adódott egy ilyen alkalom hogy ott álltunk a kivilágított Eiffel-torony lábánál, a legklisésebb lánykérések helyszínén, a legideálisabb időpontban, és ő valamiért mégsem élt vele...
2019. júl. 19. 23:12
 47/53 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, én nem pontoztam le senkit, véleményekre voltam kíváncsi, úgyhogy minden vélemény hasznos.
2019. júl. 19. 23:13
 48/53 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező: és azért beszélni beszéltél vele? Oké, hogy nem hagyod el, ha egyébként minden stimmel, de azért valami szó csak esett az érzéseidről, (közös) terveitekről, vagy?
2019. júl. 20. 17:01
 49/53 anonim ***** válasza:
Utolsó: a kérdező már az elején leírta, hogy semmiképpen sem akarja elhagyni, mert nincs kedve újra ismerkedni, ezért inkább nem szól semmit, és elüldögél a langyos fosban boldogtalanul (hiába bizonygatja, hogy nem stresszeli magát ezen, nem véletlenül írta ki a kérdést). A pasi meg kényelmesen elvan, max néha behazudja, hogy majd akar esküvőt talán, valamikor, esetleg...
2019. júl. 20. 19:05
 50/53 anonim ***** válasza:
100%

"a párommal mindketten házasság pártiak vagyunk," - amikor egy 4-5-6-x eves egyuttelos alapvetoen mukodo parkapcsolatban a pasid azt mondja, hogy o hazassagparti, de kozben ilyeneket nyomat mint a te faszid, akkor az annyit jelent, hogy elofordulhat, hogy tenyleg hazassagparti, de hogy nem veled kepzeli el azt a hazassagot az is biztos.

Ugyhogy nalatok annyi fog tortenni, hogy meg egyutt lesztek, amig a faszid meg nem talalja az igazit, akit elvesz 1-2 ev alatt, mikozben te lesel mint hal a szatyorban, hogy "je, elobb meg 21 eves fiatal lany voltam, most meg 31 vagyok, es semmi nincs abbol korulottem, amire vagynek". Nem most, majd akkor fogod a fejedet a falba verni.

2019. júl. 20. 19:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!