Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Most akkor miért is kérte meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor miért is kérte meg a kezem?

Figyelt kérdés
2 hete jegyzett el a párom. Nagyon jól tudta, h én házasság párti vagyok és h kb. 1-2 éven belül az eljegyzéstől számítva szeretném ha összeházasodnánk. Ma gondoltam, h beszéljük meg, h akkor kb. melyik èvben lenne. Felvetettem, h vagy 2019, vagy 2020, mit szól hozzá?. Erre ő, h abszolút nem gondolta ilyen hamar, 2021-ben majd elkezdene rajta gondolkodni... Teljesen ledermedtem. Mondom ezt csak nem gondolta komolyan? H de, és ő erről nem hajlandó vitát nyitni, továbbá hagyjam békén a továbbiakban ezekkel a dolgokkal... Tudta jól, h én nem “divatmenyasszony” akarok lenni, hanem h milyen szàndékaim vannak az eljegyzést követően. El sem kellett volna ezért jegyeznie ilyen korán... Csak nézek magam elé. Nem tudok vele beszélni, nem hajlandó megbeszélni. Ha már ezt sem, akkor mit is tervezünk?!... Mi a helyes megoldás? :(
2018. febr. 28. 17:27
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
41%
Es ezek csinalnak eljegyzest -.-
2018. febr. 28. 17:29
 2/21 A kérdező kommentje:
Nem értem... Tudta jól, h mennyi ideig járnék valakivel jegyben. Megcsinalta a nagy húhót ezek alapján, és gondolta, h akkor neki itt be is fejeződött a történet? Nem értem... vagy ezzel akar magához láncolni, mert tudja, h nekem fontos az ilyen elköteleződés? Mindennel tisztában volt. Nem is erőltettem, vagy siettettem. Nem értem.
2018. febr. 28. 17:32
 3/21 anonim ***** válasza:
92%
Ez egy nagy kamu volt. Mit tartasz te ezen fontosnak? Hagyd el minél hamarabb!
2018. febr. 28. 17:35
 4/21 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem is inkább dobjad, nem gondolta komolyan az egészet veled. 39F
2018. febr. 28. 17:48
 5/21 anonim ***** válasza:
70%
Mióta jártok együtt?
2018. febr. 28. 18:02
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

A másik, hogy akkor most eljegyzett, és majd 3 év múlva elkezd rajta gondolkozni, mikor házasodjatok?

De engem az döbbentett meg legjobban, hogy beszélni sem hajlandó a dologról.

Szerintem fontold meg, aludj rá egy párat. Utána hozd szóba megint, higgadtan, nyugisan. Ha felkapja a vizet, vagy elzárkózik, én letenném el a gyűrűt, és dugja fel magának:(

Akkor látott utoljára.

2018. febr. 28. 18:04
 7/21 anonim ***** válasza:
74%
Miért? Miért? A beteg megnyugszik. Azért.
2018. febr. 28. 18:50
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az volt az első gondolatom, hogy ezek után vissza is adnám a gyűrűt, és mindketten megyünk a dolgunkra.

Ennyire bunkó és érzéketlen nem lehet valaki. Ha tudja pontosan, hogy neked ilyen terveid vannak (eljegyzés után 1-2 évvel esküvő), akkor ezt FIGYELEMBE KELLENE VENNIE. Ha nem teszi, akkor kb lesz*rja, hogy te mit szeretnél.

Szerintem is úgy gondolta, hogy most gyors megkéri a kezed, akkor még 2-3 évre befogja ezzel a szádat, mert ha már igent mondtál akkor biztos nem hagyod majd el.

2018. febr. 28. 19:46
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

"továbbá hagyjam békén a továbbiakban ezekkel a dolgokkal"

Na, pont ez volt a célja.

2018. febr. 28. 20:30
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Dobott egy csontot a kutyának.

Hiába húzott gyűrűt az ujjadra - tök mindegy milyen drágát - semmi kötelezettsége nincs irányodban. Egy eljegyzés nem jelent semmit úgy, hogy nincs mögötte házassági szándék.

Arra tippelek, hogy tudta rólad, hogy te már szeretnéd, és úgy volt vele, hogy gyűrűt venni hajlandó, de elvenni már nem. Egyetértek veled, hogy semmi értelme éveken keresztül eljegyezve lenni. Ha 3 évvel később is csak elkezdené a gondolkodást a témáról, akkor mikor házasodtok? 6-8 év múlva, vagy még több idő?

Úgy volt vele, hogy csak be akarta fogni a szádat, és arra számított, hogy meg leszel elégedve, de következményeket nem szeretne.

Üljetek le, beszéljétek meg.

- Ha visszaadod a gyűrűt, számíthatsz rá, hogy mégegyszer nem fogja megkérni a kezed, és csak élettársak lesztek

- Ha belemész, hogy nem most lesz esküvő, lehet, hogy sose lesz, mert csak húzza az időd

2018. febr. 28. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!