Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Most akkor miért is kérte meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor miért is kérte meg a kezem?

Figyelt kérdés
2 hete jegyzett el a párom. Nagyon jól tudta, h én házasság párti vagyok és h kb. 1-2 éven belül az eljegyzéstől számítva szeretném ha összeházasodnánk. Ma gondoltam, h beszéljük meg, h akkor kb. melyik èvben lenne. Felvetettem, h vagy 2019, vagy 2020, mit szól hozzá?. Erre ő, h abszolút nem gondolta ilyen hamar, 2021-ben majd elkezdene rajta gondolkodni... Teljesen ledermedtem. Mondom ezt csak nem gondolta komolyan? H de, és ő erről nem hajlandó vitát nyitni, továbbá hagyjam békén a továbbiakban ezekkel a dolgokkal... Tudta jól, h én nem “divatmenyasszony” akarok lenni, hanem h milyen szàndékaim vannak az eljegyzést követően. El sem kellett volna ezért jegyeznie ilyen korán... Csak nézek magam elé. Nem tudok vele beszélni, nem hajlandó megbeszélni. Ha már ezt sem, akkor mit is tervezünk?!... Mi a helyes megoldás? :(
2018. febr. 28. 17:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
92%
Helyedben most rögtön vissza adnám a gyűrűt. Akkor kérjen meg ha kb1 év, 6 hónapon belül házasodni is akarna. Addig hagyjon békén.
2018. márc. 1. 01:42
 12/21 A kérdező kommentje:

Mindketten lehiggadtunk aztán, odajött hozzám, h sajnálja, nem így kellett volna lereagálnia, és h ő 2020 szeptemberébe gondolta az esküvőt, neki ez a dátum jobban ülne mint jövőre.

Nekem nem is azzal volt a bajom, h esetleg nem 1-2 év múlva lesz az esküvő, hanem pl.3., csak a “megbeszélési” stílusa szomorított el, h ahelyett, h beszéltünk volna róla ő azonnal támadt és a fejemhez vágott dolgokat. Számomra ez nem megbeszélés, hanem veszekedés, amikor olyanokat hozok szóba, ami nem is vág egybe a témával.... Ez picit meginogtatott belül, h ha az életben sokkal nagyobb problémák lesznek, mint egy sz*r0s dátum megbeszélése, akkor milyen reakciókra számíthatok?! Jobbik esetben félre lèp valakivel, rosszabbik esetben majd megüt?!...

2018. márc. 1. 08:41
 13/21 anonim ***** válasza:
78%
És van valami racionális oka annak, hogy három év múlva lehet csak esküvő? Mert ennek így is elég lerázás-szaga van, hisz az még nagyon messze van...mindenesetre én nem hagymám annyiban azt, hogy így beszélt velem.
2018. márc. 1. 09:00
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

2,5 év lényegében.

De kb. 1,5 év múlva már mocoroghatsz, hogy szervezni kellene.

Bár, én is meginognék a helyedben...

2018. márc. 1. 13:22
 15/21 anonim ***** válasza:
86%

Csakazért kért meg, hogy szállj le a témáról úgy... 4-5 évre.

De nekem ilyent mondana a párom, azt hiszem, nagyon megrendülne benne a bizalmam.

Akkor vagy ne adjon gyűrűt - nem zavar, szeretem, nem a gyűrű a fontos -, vagy ha ad, akkor gondolja is komolyan.

2018. márc. 1. 14:23
 16/21 anonim ***** válasza:
88%

Persze, hogy kijavította magát, de nyugi, 2021-ben elkezd TALÁN gondolkozni - ez volt az igaz, csak rájött, hogy emiatt simán kidobhatod.

Ráér 2019-2020 körül ámítani tovább. Én megmondanám neki, hogyga nem szándékozunk esküvőt tartani 1, maximum 1,5 éven belül, akkor szakítok.

2018. márc. 1. 14:25
 17/21 A kérdező kommentje:
Nem akarom védeni, de először 2020 volt kitűzve, aztán én gondoltam, h lehetne előbb. Már újra a 2020-nál vagyunk. A reakciójából vagyok nyűgös és bizonytalan, nem is azért, h 2 év múlva lesz. Most olyannal nem fogok fenyegetőzni, h vagy 1,5 év (ahol fél év csak a különbség) vagy elhagyom, mert nekem nem ennyit jelent a jegyben járás. Feladatunk, h megbeszéljük ezt. Azóta volt egy nagy beszélgetésünk és elmondtam neki, h mit gondolok és h ő is. Mondta, h tényleg nem divatból jegyzett el, hanem mert feleségül szeretne venni és h kicsit kiszeretné élvezni, h jegyben járunk és aprólékosan végig gondoljuk, h mi hogy legyen. Ettől függetlenül még mindig bennem van az a "félsz" érzés, de igyekszem bízni abban amit mondott. Azért nyitva lesz a szemem.
2018. márc. 3. 18:13
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Az jó, ha helyreállnak a dolgok köztetek, de ez nagyon irritáló válasz is, stílus is:

" ő erről nem hajlandó vitát nyitni, továbbá hagyjam békén a továbbiakban ezekkel a dolgokkal..."

2018. márc. 6. 14:29
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak elkeseríteni, de ebből nem lesz egyhamar házasság. Van egy ismerősöm aki elég vallásos és házasság előtt nem szeretett volna lefekdüni a pasijával (mindegy ki mit gondol erről, én csak történetet mesélek). A srác 5 év után eljegyezte, a csaj bedobta a derekát és lefeküdt vele. Úgy volt hogy következő évben esküvő. Elkezdődött a szervezkedés a menyasszony oldaláról, ruha megvéve stb... mondanom sem kell... a srác hajthatatlan kb 10 éve vannak együtt, együtt laknak, házasság tervben sincs, a lány el van keseredve oda meg vissza, de nem szakítana a sráccal...
2018. márc. 26. 16:30
 20/21 A kérdező kommentje:
Azert ez kulon sztori, mert itt a megdontesen van a gangsuly, h a srac lyukra ment, de itt nem :) de ne legyen igazad :)
2018. márc. 26. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!