Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka annak, hogy exem 4 év együtt járás alatt sem kérte meg a kezem, aztán összejön valakivel akit 1 év után már eljegyez?
A lehető legkomolyabb válasz: csak.
Nekem olyan volt, hogy a segítségemmel lépett ki a tönkrement házasságából, egyedül ugye nem volt késztetése, aztán gyorsan elhagyott illetve egy darabig párhuzamosan csalt bennünket az új lánnyal, aztán 1 év múlva már boldog apa volt. Pár év múlva újra el is vált, nekem ez volt az elégtétel.
igen,sok olyanról hallani,ahol meg 8 évig voltak együtt,esze ágában sem volt a gyerek,sem a házasság,majd szakítás és hirtelen 1 éven belül házasodik mással.
nem te voltál az igazi,és bármilyen hihetetlen,ha nem kizsarolta az eljegyzést a lányka,vagy nem terhes,akkor bizony úgy érzi megérett a kapcsolat a házasságra
Nem te voltál az igazi..ennyi. Nem kell túlgondolni.
Nekem is van egy ismerősöm, aki 10 évig együtt volt valakivel, azt mondta, hogy őt a házasság nem érdekli, aztán szétmentek. Kb. 1 évvel később megismerte a már feleségét, akit 3 hónappal a megismerkedésük után kért meg, még 3 hónappal később el is vette. Eltelt 5 év és van két tüneményes gyerekük, ők pedig nagyon boldogok.
Szóval a válasz: Nem te voltál az igazi.
Nagyon sok ilyen eset van!
Szerintem az is benne van a pakliba, hogy már idősebb, veled eljutott odáig, hogy lassan kéne, így nem akarja "teljesen elölről" kezdeni. Ha várna vele is 4 évet, már idősebb lenne sokkal.
Mivel a 4 éves kapcsolat magába hordozza a másik ember hibáit - hiszen megismertétek egymást mélyen - míg az 1 éves kapcsolat nem feltétlenül.
1 évig még lehet úgymond jópofizni, így az ő szemébe a mostani lány akár tökéletesnek is tűnhet a nagy rózsaszín ködös szerelembe, tehát persze, hogy elakarja venni. A hibák még nem rajzolódtak ki, erősebb az idealizált kép.
És ott van az is, hogy lehet tényleg ő az "igazi" egy hullámhosszon vannak, hasonló értékrend, nagy szerelem, mellé érettség, társadalmi státusz megléte, és kész is a döntés. Mire várjon?
Elhiszem, hogy rosszul esik, de tényleg nagyon sok ilyet látok a környezetemben!
Én is várok már pár éve, és a válasz még mindig cska annyi hogy el foglak venni ha minden meglesz (anyagilag).
AZ a baj hogy bizonyos kor után (40 f , 28 l) ennek már ideje lenne.... egyre gázabb a történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!