Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mi lehet az oka annak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka annak, hogy exem 4 év együtt járás alatt sem kérte meg a kezem, aztán összejön valakivel akit 1 év után már eljegyez?

Figyelt kérdés
Van még valaki,akivel ez megtörtént?
2016. ápr. 17. 21:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
10%

A lehető legkomolyabb válasz: csak.

Nekem olyan volt, hogy a segítségemmel lépett ki a tönkrement házasságából, egyedül ugye nem volt késztetése, aztán gyorsan elhagyott illetve egy darabig párhuzamosan csalt bennünket az új lánnyal, aztán 1 év múlva már boldog apa volt. Pár év múlva újra el is vált, nekem ez volt az elégtétel.

2016. ápr. 17. 21:38
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

igen,sok olyanról hallani,ahol meg 8 évig voltak együtt,esze ágában sem volt a gyerek,sem a házasság,majd szakítás és hirtelen 1 éven belül házasodik mással.

nem te voltál az igazi,és bármilyen hihetetlen,ha nem kizsarolta az eljegyzést a lányka,vagy nem terhes,akkor bizony úgy érzi megérett a kapcsolat a házasságra

2016. ápr. 17. 22:04
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem te voltál az igazi..ennyi. Nem kell túlgondolni.

Nekem is van egy ismerősöm, aki 10 évig együtt volt valakivel, azt mondta, hogy őt a házasság nem érdekli, aztán szétmentek. Kb. 1 évvel később megismerte a már feleségét, akit 3 hónappal a megismerkedésük után kért meg, még 3 hónappal később el is vette. Eltelt 5 év és van két tüneményes gyerekük, ők pedig nagyon boldogok.

Szóval a válasz: Nem te voltál az igazi.

2016. ápr. 17. 22:34
 4/13 anonim ***** válasza:
55%
Nem biztos, hogy minden esetben ez van. Előző barátnőmmel 8 évig jártunk, hol az egyikünk akart házasodni, hol a másikunk, nem jutottunk dűlőre. Szakítás után megismerkedtem egy másik lánnyal, és másfél év után összeházasodtunk. Ez most volt 2 éve. De, szeretem a feleségem, jól élünk egymás mellett, de soha nem volt akkor szerelem, mint a 8 éves kapcsolat, csak 34 évesen nem akartam megint 8 éves kört lefutni.
2016. ápr. 17. 23:06
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy most érezte magát elég érettnek a házassághoz, de valószínűbb hogy veled nem gondolta annyira komolyan. Várt, hátha jön jobb, addig meg kényelmes volt neki így. Lehet hogy szeretett csak nem annyira mint a másik lányt. Ezért valahol megértem a sok lányt aki több éves kapcsolatban ki van akadva, hogy nem kérték meg. Igenis joguk van tudni hogy haladnak valamerre vagy egy helyben toporognak és csak egy jobbra várnak.
2016. ápr. 18. 14:30
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Általában ez a tipikus! Vagy nem te voltál az igazi vagy menekvés a kikényszerítő kapcsolatból (aki mindenáron akar és mondogatja), de a következőnél már jónak látja a dolgokat ehhez, hisz az előző minden érvet elmondott, addigra érik meg benne, hogy csak jó lenne megállapodni.
2016. ápr. 18. 17:52
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem te voltál az igazi, és kész. Bár ha neked ilyen irányú terveid voltak, (szeretnél házasságot) arról a párod miért nem tudott? Ha tudott, és nem cselekedett, akkor meg nyilvánvaló, hogy nem akar elvenni... Elvesztegettél pár évet olyanra akire nem kellett volna.
2016. ápr. 18. 18:29
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert jól érezte magát veled, meg vszeg a szex is jó volt, de amúgy semmit nem akart tőled.
2016. ápr. 19. 08:28
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok ilyen eset van!

Szerintem az is benne van a pakliba, hogy már idősebb, veled eljutott odáig, hogy lassan kéne, így nem akarja "teljesen elölről" kezdeni. Ha várna vele is 4 évet, már idősebb lenne sokkal.

Mivel a 4 éves kapcsolat magába hordozza a másik ember hibáit - hiszen megismertétek egymást mélyen - míg az 1 éves kapcsolat nem feltétlenül.

1 évig még lehet úgymond jópofizni, így az ő szemébe a mostani lány akár tökéletesnek is tűnhet a nagy rózsaszín ködös szerelembe, tehát persze, hogy elakarja venni. A hibák még nem rajzolódtak ki, erősebb az idealizált kép.

És ott van az is, hogy lehet tényleg ő az "igazi" egy hullámhosszon vannak, hasonló értékrend, nagy szerelem, mellé érettség, társadalmi státusz megléte, és kész is a döntés. Mire várjon?

Elhiszem, hogy rosszul esik, de tényleg nagyon sok ilyet látok a környezetemben!

2016. ápr. 19. 13:55
 10/13 anonim ***** válasza:
71%

Én is várok már pár éve, és a válasz még mindig cska annyi hogy el foglak venni ha minden meglesz (anyagilag).

AZ a baj hogy bizonyos kor után (40 f , 28 l) ennek már ideje lenne.... egyre gázabb a történet.

2016. ápr. 19. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!