Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány év együtt járás után kérnétek meg a barátnőtök kezét?
Figyelt kérdés
2014. okt. 1. 20:40
2/10 anonim válasza:
A ferjem az elsö randin megkerte-7eve vagyunk együtt.Szerintem,mikor ugy erzed-ha minden ok,akkor barmikor.
3/10 anonim válasza:
Nem vártam éveket. Minek? Az első együtt töltött hónap végén kértem meg a feleségem kezét.:)Az esküvővel sem vártunk többet másfél évnél.
5/10 anonim válasza:
4 hónap, arra 4 hónapra esküvő aztán 14 évvel később válás.
6/10 anonim válasza:
Lehet 10 nap, és lehet 10 év. Ez nem egy törvény, nem egy szabály.
Ez olyan, mint amikor valaki azt kérdi, hogy hány évesen csókolózott, vagy mikor feküdt le X-el, vagy mikor született gyerekük, stb, stb, stb.
Ez mindenkinek a SAJÁT MAGA DOLGA!
7/10 anonim válasza:
Ezt akkor kell, amikor érzi az ember, hogy eljutott odáig a kapcsolatuk.
8/10 anonim válasza:
engem 4 év után még nem kért meg. de fiatalok is vagyunk még nagyon.
9/10 anonim válasza:
1 hónap járás után kitalálta a férjem, hogy egy fél évvel későbbi üzleti úton összeházasodhatnánk (másik földrész, így intézkedni kell hozzá), belementem, összeházasodtunk.
akkor már nem voltunk mai csirkék, én 28 voltam, ő 36:)
10/10 anonim válasza:
A barátom és én is 17 évesen vagyunk és 2 éve és 7 hónapja vagyunk együtt, de még nem kérte meg a kezemet. Szerintem még korai lenne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!