Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, akinek a párja úgy kérte meg a kezét sok év együtt járás után, hogy soha nem beszéltek róla, mi lenne ha?
Figyelt kérdés
Hogy soha nem hozódott fel köztetek, nem beszéltetek róla, ki mit gondol, és egyszer csak ott volt a gyűrű.
Főleg azokra lennék kíváncsi, akik hosszabb ideig(nem 1-2-5 évig, hanem ennél is több) voltak együtt eljegyzés előtt.
2012. szept. 30. 22:01
1/7 anonim válasza:
Szerintem olyan nincs, hogy soha nem kerül szóba, főleg ennyi év alatt. Azért a jövőbeli elképzelésükről csak beszéltek, mert ha nem akkor jobb is ha nem házasodnak.
2/7 anonim válasza:
Nekem egyik majdnem 40es ismerősöm mesélte,de hogy náluk abszolút meglepetés volt.21 éves volt,amikor párja megkérte a kezét és úgy hogy előtte nem beszéltek róla.Mire mondtam,hogy mázlista vagy,minden lány álma nálad teljesült,mire ő:"-Nehogy azt gondold,hogy jobb mint az előre megbeszélők között zajló lánykérés.Ugyan szeretem a férjem(mai napig házasok és van egy szép lányuk),de annyira hideg zuhanyként ért a dolog,persze igent mondtam,amit nem bántam meg,de mégis ott álltam,ledermedve..." Én azóta nem vágytam ilyenre,mi párommal beszélgettünk róla elég sokat.Ettől függetlenül meglepett mikor megkért,viszont nem gyökerezett földbe a lábam :)
3/7 A kérdező kommentje:
El sem tudom képzelni, hogy milyen érzés lehet, mikor valóban odaállnak az ember elé a gyűrűvel. Ha valaki évek óta vágyik rá, még akkor is meglepődhet annyira, hogy "földbe gyökerezik a lába"?:)
2012. szept. 30. 23:12
4/7 anonim válasza:
Előző vagyok:Félreértettél, nekem ez az ismerősöm akkor még csak 21 éves volt,azt nem tudom mennyi ideje jártak előtte,de nem beszéltek róla,alias ilyen fiatalon,még nem is gondolt rá,hogy férjhez akarna menni,ettől függetlenül szerette a párját és szereti is a mai napig.Őt ezért érte villámcsapásként az akkori lánykérés,de igent mondott,mert tudta,hogy Ő élete párja...Ha mélyen belegondolsz,ennyi idősen,hirtelen kapsz egy gyűrűt tök váratlanul,hiába a szerelem,attól még beijedhetsz a kötöttségtől,a leányéveid elvesztésétől,szóval bármitől...De aztán örült neki,csakhát ez nagy döntés volt akkor,pláne,hogy akkor még nem volt szokás a divateljegyzés,tehát utána már ment élesbe minden,és ezt ő akkor tudta is...Most kapnak a 18-20 éves lányok gyűrűt,ha nem jó a kapcsolat pár hónap után szakítanak.Na,anno ez nem így ment,ott ha egyszer igent mondtál,azt felelősséggel mondtad ki...
6/7 anonim válasza:
Csak eszükbe jut,hogy milyen lehet egyszer együtt éléni...
7/7 anonim válasza:
Az vagyok,aki a történetet leírta.Én is alig hittem el,de végül próbáltam belegondolni.Nekem párom most nemrég kérte meg a kezem,6 év után.Kapcsolat elején,sokat beszélgettünk erről,ki hogy képzeli a jövőjét.Álmodoztam én is,hogy majd összeköltözés,házasság gyerek.De ettől függetlenül,ha 21 évesen letérdel elém,hát annak idején lehet "megijedek" én is,hogy úúú ááá,elköteleződés...Mert én komolyan veszem az eljegyzést és még akkor nem éreztem volna még készen rá magam.Most idősebben nyugodtan mertem kimondani,hogy igen,örökké veled szeretnék maradni!Mert hiába gondoltam,és tudtam már anno is hogy imádom a párom,még akkor is fiatal lettem volna ehhez a komoly dologhoz.Ismerősömet így már el tudom képzelni,hogy ő így járt,hogy azt vallja,jobb ha előtte beszélgetnek róla a felek,amit nem csak álmodozásból tesznek,hanem apró jelek rá,hogy mostmár hamarosan lánykérés lesz.(mert azért nem mindegy a kettő.Álmodozások kapcsolat elején,vagy érdeklődési szándékok,mondván hogy most már hamarosan számíthatsz rá)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!