Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek hogy akar így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy akar így nyàron esküvőt ha nem kérte még meg a kezem?

Figyelt kérdés
Pàrom màr többször felhozta, hogy jövő nyàron hàzasodjunk össze, viszont a kezemet nem kérte meg. Ősszel volt a szülinapom akkor is vàrtam meg most Karàcsonykor is, de nem. Aztàn ma nem bírtam ki felhoztam és azt mondta, hogy hàt màr van egy gyerekünk ilyenkor màr minek kérje meg. Akkor részéről ennyi volt, hogy megbeszéltük és kész? Azért mert van màr egy 2 éves kisfiúnak még ugyanúgy szeretném, hogy nekem is feltegyék a nagy kérdést. Utàna nem beszéltünk tovàbb erről, mert így is ideges voltam.

2018. dec. 27. 23:08
 1/10 anonim ***** válasza:
51%

Ez a gaz, h te azt varod, h megkerjek a kezed. Es nem o kerje meg a kezed, mint eleted szerelme.

Amugy mar kifogott halert mit erolkodjon ? Plane ilyenert.

2018. dec. 27. 23:14
 2/10 anonim ***** válasza:
91%
Mi több év együttélés után megbeszéltük, hogy ideje lenne összeházasodni. Bejelentettük a családnak, kértünk időpontot, megszerveztük. Már sok éve vagyunk együtt. Hány szuper romantikus, Párizs, London, stb. lánykérés volt a környezetemben, aztán el sem jutottak a házasságig, vagy pár év után elváltak. Nem ezen múlik.
2018. dec. 27. 23:23
 3/10 Zzzz90 ***** válasza:
88%

...de hát már megbeszéltétek, hogy nyáron esküvő. Szóval igent mondtál. Nincs már mit kérdezni.

Mit szeretnél még? Vagy az eljegyzési gyűrű hiányzik? Nekem inkább az a fura, hogy még nem tervezgetitek az esküvőt. Pedig pikk-pakk nyár lesz.

2018. dec. 27. 23:26
 4/10 anonim ***** válasza:
84%

Megkért, csak nem úgy, ahogy te elképzelted.

De őszintén: együtt éltek, két éves a közös gyerek. Annyira fontos, hogy pár hónapig menyasszony lehess, meg letérdeljen eléd?

Szerintem is inkább azon aggódj, hogy ebből így esküvő se lesz, ha nem álltok neki szervezni.

Arról már beszéltetek? Hol, mikor, milyen, hány fő, mennyiből? Mert úgy is lehet, hogy szerda délután két tanúval bementek aláírni, aztán esztek egy pizzát, meg úgy is, hogy tengerparti szàllodában 200 vendéggel, és a kettő között végtelen a variáció.

Inkább ezen rugózz, ne azon, hogy nem tudsz eljegyzős képet kitenni facebook-ra.

2018. dec. 28. 07:07
 5/10 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem Facebookon akarok vagànykodni még hónapokig mennyasszony lenni, csak egyszer az életben én is àt szeretném élni, hogy letérdel előttem a pàrom és megkérdezi, hogy leszek e a felesége. Ennyi. Igen tudom, hogy màr az esküvőn kéne gondolkodni, de így most azt se tudom, hogy akkor komolyan gondolta e, hogy akkor igen legyen nyàron vagy csak úgy gondolkozott még, hogy jövőre vagy esetleg még csak azutàn. Igazàból nekem így el is ment a kedvem tőle, mert egy megbeszélésről többre vàgytam volna. Ez van, én így gondolom.
2018. dec. 28. 13:09
 6/10 A kérdező kommentje:
Egyébként több mindent megbeszéltünk. Hogy kb 30 fő lesz, meg hol lesz, azt is, hogy nyàr elején legyen. De így nekem akkor se teljes, csalódott vagyok nagyon. Ha ő nem hozza fel, én sem fogom
2018. dec. 28. 13:13
 7/10 Zzzz90 ***** válasza:
85%
Ő valószínűleg nem is tudja, hogy nyomja valami ezzel kapcsolatban a csőröd. Tehát tessék szépen elmondani neki.
2018. dec. 28. 13:39
 8/10 anonim ***** válasza:
95%
Hiányérzeted van, pedig nem kellene. Pasi szemmel nézve vele élsz, szültél neki gyereket, és mikor szóba került, készségesen beszéltél vele a létszámról, mintha teljesen természetes lenne az esküvő ténye neked is. Nos, neki az, és azzal, hogy nem tiltakoztál elsőre, azt jelenti, hogy beleegyeztél, így valószínűleg nem is fogja érteni, ha megkérdezed, hogy mikor teszi fel a nagy kérdést. Te arra már korábban tettekkel igent mondtál, ez neki elég. Azért mondd el, hogy egy gesztusra számítottál tőle, hogy értse, miért vagy passzív az esküvő szervezéssel kapcsolatban.
2018. dec. 28. 15:09
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Többnyire annak aki hàzassàgra vàgyik a sorrend: kapcsolat, eljegyzés, esküvő, hàzassàg, és ha akarnak, csak ez utàn gyerek.

Ha màr gyereket is szültél a pasidnak, olyan mindegy...làthatod, ő is így àll hozzà. Màr van gyerek, feleség- hivatalos kapcsolat ami jogilag elismert és kettőtöket kötne össze, nem kell neki. Nem akar még plusz vàlàssal is bajlódni ha szétmennétek.

Több ismerősöm esett màr teherbe azért hogy akkor majd végre elveszi a pasija. 4- et azóta otthagytak gyerekkel a nyakàn, 3 ebből elvette az új nőt fele annyi idős kapcsolat utàn önmagàért, gyerek nélkül ., 2 kapcsolat még tart de nevetséges a hiszti azért hogy vegyék màr el... Egyik màr a 3. gyereket szülte hàtha most màr elveszi a palija...nem érti meg, hogy sose lesz feleség. Pedig meg is mondta neki a pàrja, hogy nem akar soha hàzassàgot.

Aki előbb szül gyereket azt elég ritkàn veszik feleségül.

2018. dec. 30. 20:11
 10/10 anonim ***** válasza:
63%

Ha ti nyár elején házasodni akartok, akkor kb. most kellene időpontot kérnetek az anyakönyvvezetőnél, mielőtt minden helyet elkapkodnak az "egyedi" karácsonyi jegyesek. De lakhelytől függően lehet, hogy már most lekéstetek róla.

Jelenleg azt sem tudod, hogy lesz-e egyáltalán esküvő vagy sem, és ahelyett, hogy a pároddal tisztáznád a kérdést, gyakorin kérsz tanácsot vadidegen emberektől. Komolytalan emberek vagytok.

Ha annyira romantikus természet vagy, hogy eléd le kell térdelni és úgy megkérni a kezed, akkor minek estél teherbe házasságon kívül? 2 éves gyerek után minek már a színház meg a majomkodás?

Ha a párod ennyire nem foglalkozik a házassággal, sőt kijelenti, hogy már van gyerek és így minek kérjen meg, ne várj nagy csodákat tőle.

2018. dec. 30. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!