Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm csak eljegyzés akar esküvőt nem. Mit csináljak?
A barátnőm nem szeretne esküvőt csak, hogy eljegyezzem.
Felesleges pénzkidobásnak tartja meg nagy felhajtásnak.
Szerintetek ez változhat a jövőbe ha látja, hogy másnak is van esküvője?
Van így értelme az eljegyzésnek? Van olyan aki csak jegybe jár de nem tervez esküvőt?
Pedig pont az ilyen praktikus dolgok azok, ami miatt érdemes.
Addig csak "pár" vagytok, onnantól "családtagok", hivatalosan is. Ügyintézésnél, hitelfelvételnél, gyerekvállalásnál, de egy snassz ajánlott levélnél is másképp esik latba.
Az eljegyzésnek esküvő nélkül szerintem egyáltalán nincs értelme. Azt hiszi, attól lesz bármi több vagy jobb, hogy gyűrű van az ujjatokon?
Ha meg úgy nézzük, a házasság csak papír. Nem változik tőle semmi, elvégre együtt éltek, együtt terveztek, és ha nem működik, szépen elválnak útjaitok.
A nagy hacacárét, fehér ruhás bohócságot én is pénzkidobásnak tartom. De egy két tanús esküvő is pont ugyanolyan érvényes, és teljesen ingyen van.
Képmutatás! Ha az esküvő pénzkidobás, akkor az eljegyzés mi? Mert az esküvő ingyen van, a leánykéréshez meg kell venni egy gyűrűt is minimum.
Bocs, szerintem ez kicsit gáz. Meg akarja kéretni magát, de esküvőről meg hallani sem akar? Akkor meg minek? Fel akar vágni a barátnők előtt vagy a facebookon, hogy őt már eljegyezték?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!