Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » A barátnőm csak eljegyzés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm csak eljegyzés akar esküvőt nem. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

A barátnőm nem szeretne esküvőt csak, hogy eljegyezzem.

Felesleges pénzkidobásnak tartja meg nagy felhajtásnak.

Szerintetek ez változhat a jövőbe ha látja, hogy másnak is van esküvője?

Van így értelme az eljegyzésnek? Van olyan aki csak jegybe jár de nem tervez esküvőt?

2016. szept. 9. 11:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
9%
Szerintem meg lehet jegyben járni akár évekig is aztán majd meglátjátok,hogy alakul én is nagyon szeretném ha a párom meg kérné a kezem és esküvöt en sem szeretnék csak olyasmit amit leírtak a többiek polgárit egy pár családtaggal utána esetleg vacsival megünnepelni:)
2016. szept. 9. 12:34
 12/17 anonim ***** válasza:
80%
Vehetsz kutyaházat is kutya nélkül. Csak kérdés, hogy minek.
2016. szept. 9. 12:45
 13/17 anonim ***** válasza:
65%

Lefordítom: nem biztos, hogy téged akar élete végéig, de addig biztosan akarja jelezni a többi nőnek, hogy téged ő birtokol :)

A jegyesség házasság nélkül max. ennyit jelenthet.

2016. szept. 9. 17:15
 14/17 anonim ***** válasza:
52%
Egyetértek #12 és #13 hozzászólással is. Ennek így mi értelme? Gyűrű nélkül is ugyanúgy elmondhatjátok egymásnak, hogy együtt terveztek.. Hisz csak egy gyűrű.. A házasság meg egy papír. Mármint az ő gondolatmenetével.
2016. szept. 9. 20:28
 15/17 anonim ***** válasza:
67%

Mond meg neki,hogy eljegyzésnek semmi értelme, ha nem akartok összeházasodni. Az tényleg ciki lesz, ha majd kérdezgetik a barátok, család , hogy mikor lesz esküvő, hisz 5-6 x éve jegyben jártok, erre közlitek hogy az nem lesz. Körbe fognak röhögni.

Ha nincs mögötte házassági szándék akkor értelmetlen, komolytalan és nevetséges az eljegyzés. Csak bohócot csináltok magatokból.

2016. szept. 9. 21:48
 16/17 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem kérd meg a kezét, de gyűrű nélkül, mert "az csak pénzkidobás". Akkor meglátod hogy tényleg az eljegyzést akarta-e, vagy villogni a barátai előtt.
2016. szept. 11. 15:54
 17/17 anonim ***** válasza:
4%

Szerintem a barátnőd csak egy gyűrűt akar, amivel menőzhet a munkahelyén vagy a barátnői előtt.

Nálam a jegyesség a házasság előszobája volt. Fél évig voltunk jegyesek. Ennél több szerintem felesleges. Ez az én véleményem, akkor is, ha sokak másképp látják.

A minap találkoztam egy ismerős 26 éves lánnyal. Mutogatta a gyűrűjét (nyáron kapta) és előadta, hogy 2018 májusi esküvője lesz és már a zenekarral is leszerződött.

A röhögőgörcs kerülgetett, de persze nem sértettem meg.

Neki pl. azért kellett a gyűrű, hogy két évig fáraszthasson mindenkit az esküvőszervezés részleteivel.

2016. szept. 14. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!