Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm csak eljegyzés akar esküvőt nem. Mit csináljak?
A barátnőm nem szeretne esküvőt csak, hogy eljegyezzem.
Felesleges pénzkidobásnak tartja meg nagy felhajtásnak.
Szerintetek ez változhat a jövőbe ha látja, hogy másnak is van esküvője?
Van így értelme az eljegyzésnek? Van olyan aki csak jegybe jár de nem tervez esküvőt?
Lefordítom: nem biztos, hogy téged akar élete végéig, de addig biztosan akarja jelezni a többi nőnek, hogy téged ő birtokol :)
A jegyesség házasság nélkül max. ennyit jelenthet.
Mond meg neki,hogy eljegyzésnek semmi értelme, ha nem akartok összeházasodni. Az tényleg ciki lesz, ha majd kérdezgetik a barátok, család , hogy mikor lesz esküvő, hisz 5-6 x éve jegyben jártok, erre közlitek hogy az nem lesz. Körbe fognak röhögni.
Ha nincs mögötte házassági szándék akkor értelmetlen, komolytalan és nevetséges az eljegyzés. Csak bohócot csináltok magatokból.
Szerintem a barátnőd csak egy gyűrűt akar, amivel menőzhet a munkahelyén vagy a barátnői előtt.
Nálam a jegyesség a házasság előszobája volt. Fél évig voltunk jegyesek. Ennél több szerintem felesleges. Ez az én véleményem, akkor is, ha sokak másképp látják.
A minap találkoztam egy ismerős 26 éves lánnyal. Mutogatta a gyűrűjét (nyáron kapta) és előadta, hogy 2018 májusi esküvője lesz és már a zenekarral is leszerződött.
A röhögőgörcs kerülgetett, de persze nem sértettem meg.
Neki pl. azért kellett a gyűrű, hogy két évig fáraszthasson mindenkit az esküvőszervezés részleteivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!