Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Még mindig nem akar gyereket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még mindig nem akar gyereket?

Figyelt kérdés

4 éve élek együtt a párommal. Nem tudom a megoldást arra, hogy vajon miért nem lépünk tovább a kapcsolatunkban. Mindketten érezzük, hogy tovább kellene menni a következő fejezetre, de mégsem cselekszünk. A kezemet se kérte még meg és a babavállalás témáját csak messziről kerülgeti.

Van valakinek ebben személyes tapasztalata?

2014. jan. 13. 08:33
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem beszélgetni kéne erről.
2014. jan. 13. 08:39
 2/26 acelsziv ***** válasza:
100%
Úgy látszik, neki ez a helyzet így jól van. Hogy te meddig akarsz rá várni az meg tőled függ.
2014. jan. 13. 08:41
 3/26 A kérdező kommentje:
A beszélgetéseken már túl vagyunk. Szerinte még ennek nincs itt az ideje. Mondtam neki, hogy én se azonnal akartam mindent. Csak jó lenne kicsit tervezgetni. Sajnos azonban a tervezésig se volt hajlandó elmenni. Ahogy látom egyre inkább elszívja tőlem a munkahelye és karrierista lesz...
2014. jan. 13. 08:42
 4/26 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy gondolom ez a hosszúra nyúló együttélések hátránya... túlságosan elkényelmesedik benne az ember... kötöttségektől mentes.... Úgy gondolom gyáva dolog a párod részéről, hogy kibúvót keres: könnyebb a fejét a homokba dugni, mint elhatároznia magát vagy éppen őszintének lenni, hogy nem hülyítjük feleslegesen a "kislányt". Megmondhatná őszintén, hogy esze ágában sincs előre lépni.

Én azt tudom tanácsolni: erről beszélgetni kell egymással. Mondja el őszintén mi a terve, ő mit szeretne és te úgyszintén...

Ha nem egyik az elképzelésetek, akkor jobb külön utakon!

2014. jan. 13. 08:49
 5/26 A kérdező kommentje:
4-es válaszoló, nagyon egyetértek veled. Én sem hülyíteném őt fordított esetben. De sajnos, általában a nők kerülnek ebbe a helyzetbe, mert a férfiak ráérnek 40 évesen is gyereket vállalni. Legalábbis sokan ezt gondolják.
2014. jan. 13. 08:54
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen beszélgess el vele erről. Kérdezd meg tőle, hogyan képzeli a jövőjét, mik a tervei a közeli jövőt nézve? (mondjuk 2-3 év múlvára) Ne engedd, hogy kihúzza magát a kérdés alól. Ha a terveiben nem szerepel eljegyzés, esküvő, gyerek akkor konkrétan meg tudod tőle kérdezni, hogy miért nem, ő mire vár még stb. Aztán lehet, hogy tényleg kiderül, hogy így kényelmes neki és nem is akarna sosem házasodni vagy gyerekeket. De ha sajnos nem kérdezed meg konkrétan, vagy ő kerülgeti csak a témát, akkor sosem tudtok majd dűlőre jutni, illetve kideríteni, hogy kinek mi a fontossági sorrendje, hogyan képzeli az életét. Kényes téma, de muszáj egy párnak ezt megbeszélnie szerintem. Te sem vagy köteles éveket várni rá, míg benő a feje lágya... Hány évesek vagytok egyébként?
2014. jan. 13. 08:56
 7/26 A kérdező kommentje:
28 vagyok, Ő 30. A baráti körében most indult el a folyamat, hogy eljegyzések, esküvők vannak. Gyereket még kevesen vállaltak, pedig többen is vannak már 30 felett.
2014. jan. 13. 09:01
 8/26 Passiflora ***** válasza:
100%

Azt írod a Párodról:

"A kezemet se kérte még meg és a babavállalás témáját csak messziről kerülgeti."

Ha ez így van, akkor megkérdezhetem, hogy Te mire alapozod azt a kijelentést, hogy "MINDKETTEN érezzük, hogy tovább kellene menni a következő fejezetre?

Hány évesek vagyok egyébként? (Erről nem írtál, és ez szerintem azért nagyon fontos szempont ebben a kérdésben.)

2014. jan. 13. 09:01
 9/26 Passiflora ***** válasza:
100%
Közben látom, hogy ugyanabban a percben már meg is válaszoltad másnak a kérdést. :-)
2014. jan. 13. 09:04
 10/26 A kérdező kommentje:
Arra alapozva írtam, hogy boncolgattuk pár napja, hogy kicsit megfeneklett az életünk. Én elmondtam neki, hogy boldog vagyok, nem érzem unalmasnak az életünket, csupán fejlődni kell, haladni. Erre mondta, hogy Ő is tudja, de nem érzi erre képesnek magát még. Mert Ő egy nagy gyerek, szerinte. Szerintem meg ez egy marhaság. Így ebben a formában.
2014. jan. 13. 09:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!