Mit gondoltok erről? Nagy korkülönbség, a pasi nem akar már gyereket, a csaj még igen. Segítség!
Nem vagy te vered át és jön a véletlen baba és azért lesz vége vagy lelépsz.
Igazán szeretnétek egymást akkor elhagyjátok egymást és kerestek olyant akivel teljesen boldogok lehettek mert ugyan olyan jövőképetek van.
"hogy ő nem tudja elképzelni, hogy megint mindent elölről kezdjen, ergo gyerek kizárva."
Hát ha a párkapcsolatot nem volt gond "elölről kezdeni" , akkor a kisgyerekkel se legyen gond ez. Máskülönben addig tart egyébként, ameddig te ki nem futsz a biológiai időből.
Jogos az is, ami az ő vágya és a tiéd is. Ezzel csak az a bökkenő, hogy szerinte 5 hónap múlva SEM fog változni, meg 5 év múlva SEM. Ha már most zokogva kéri, hogy ne akarj tőle ilyet, akkor ez így is fog maradni, ergo vagy átvágod és "véletlen" esel teherbe, vagy feladod önmagad és nem lesz gyereked.
Egyikőtöknek fel kell adnia a vágyait, ha ez nem megy, akkor annak a kapcsolatnak már most annyi. Szerintem ha most nem juttok dűlőre, baromira kár halogatni, később sem fog ez változni.
viszont szerintem hülyeség lenne emiatt most szakítani, mikor még annyi szép időt tölthetünk együtt
és minek? maradjatok jóban, legyen nyílt kapcsolat, de ne akadályozzátok a másikat abban hogy boldogságra leljen. mert jelenleg ezt teszitek. Fölösleges együtt maradnotok, csak nehezebb lesz szét menni
Az csak megmérgezi a kapcsolatot, ha egyikőtök sem hajlandó lemondani a gyerektémával kapcsolatos véleményéről. Valamelyikőtöknek engedni kell. Vagy szakítani. Én az utóbbi mellett lennék. Nem hizem, hogy ő lenne az igazi, ha ilyen kérdésben nem tudtok megegyezni, és te tudod, neked mennyire fontos a gyerek. A párod meg sztem önző, ha ezek után magához akar láncolni és bőg, hogy jaj, mennyire hiányzol neki, de te meg ne kérd tőle a gyereket...
Sztem úgyi fogsz találni egy korban hozzád jobban illő férfit, akinek ugyanolyan fontos a gyerek, és hidd el, hogy szerethetsz mást úgy, mint ezt a pasit.
Nem is értem mi a búbánatos fenét akarsz egy 18 évvel idősebb hapsitól, de szerintem teljesen logikus, hogy ennyi idősen már nem akar gyereket... ha neked ez fontos, akkor lépj tovább, ha úgy érzed fel tudod ezt adni, akkor maradj vele.
Vagy csináltasd fel magad "véletlen", aztán hátha nem hagy el....
Nem, szerintem nem lehet ebből boldog kapcsolat, már csak a korkülönbség miatt sem.
Ez most ridegen hangzik, de el kell hagynod, ha ő biztosan nem szeretne gyereket, te meg igen. Mivel ezt máshogy nem lehet megoldani.
Később nagyon nehéz lesz szakítani, és sokat fogtok szenvedni és veszekedni emiatt.
Nálunk ugyan ez volt, bár a férjem egy picivel fiatalabb volt Ő 42 én 26. Végül meggyőztem a gyerek már 8 éves, nagyon szeretik egymást az apjával, igaz ő sosem mondta ki kategórikusan, hogy nem, de nagyon sokat gondolkodott rajta és vívódott. Nem bántuk meg.
Viszont annyira nem vagy fiatal, hogy éveket eldobj úgy hogy ha tényleg betartja amit mond. Gyerek nélkül a te életed sem lenne teljes.
En is voltam ilyen kapcsolatban,de fiatalabbkent. Akkor meg nem zavart,hiszen en is ugy voltam vele, hogy majd egyszer akarok... amikor oda jutottam,akkor a bepalizas helyett a lelepest valasztottam es olyan parra talaltam, akivel kozosek voltak a celjaink.
Hiaba a szerelem, hosszabb tavon te nem leszel boldog,ha feladod a csaladot. Van olyan no, aki nem szeretne szulni, sajat gyereket se akar egyaltalan.Ha te nem ilyen vagy, akkor nem fogsz vele boldogan elni, foleg ha a kezdeti rozsaszin kod eloszlik.
Szerintem legyetek egyutt, elvezzetek az egymassal toltott idot, de nem koltoznek ossze vele, hanem ha az utamba kerulne egy olyan ferfi, akivel csaladot alapithatok es jol megvagyunk,akkor lepnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!