Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Zavarja a korkülönbség? Vagy...

Zavarja a korkülönbség? Vagy le akar rázni?

Figyelt kérdés
Van egy tőlem 10 évvel idősebb pasi, nagyon tetszik, nagyon meg tudnám szeretni ha hagyná. Nem egyszer célozgatott, hogy szeretne engem, nem konkrétan, de én úgy vettem. De sokszor elhangzott az is, hogy ,, HA fiatalabb lennék" - akkor ez lenne meg az. Akkor most vajon tényleg ez zavarja, vagy nem tudja, hogy koptasson le? Mert még konkrétat nem mondott, azt tudja, hogy nekem nagyon tetszik. Végül is már 30 éves úgyhogy kéne tudnia dönteni. Én már mondtam neki, hogy engem nem zavarna ha beleszeretnék valakibe, hogy mennyivel lenne idősebb tőlem.
2013. okt. 27. 21:08
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem csak megerősítést vár, hogy nem, nem is olyan idős... Mert kétségei vannak magával szemben.

Gondolom egy férfi le tudja koptatni a nőt, ha akarja, nem kell hozzá bénán célozgatnia.

De tuti hogy ő is szerelmet akar?

2013. okt. 27. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!