Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről? Nagy...

Mit gondoltok erről? Nagy korkülönbség, a pasi nem akar már gyereket, a csaj még igen. Segítség!

Figyelt kérdés
Érdekes helyzet áll fenn.Egymásba szerettünk egy férfivel, én 27 vagyok, ő 45.Neki van már két nagy lánya, nekem még nincs gyerekem.Még nem régóta tart a dolog, mindössze két hónapja vagyunk együtt, de mivel mindketten szinglik vagyunk, felmerült, hogy mi lenne, ha összeköltöznénk.Eddig még óriási a szerelem, egy bibi van csak, ami már a kezdetek óta téma, hogy mi is lesz a gyerekvállalással.Én mondtam, hogy számomra ez nagyon fontos, nem fogok lemondani róla, ő a kezdetekkor megmondta, hogy ő már nem szeretne többet.Azt mondtam neki, hogy várjunk még ezzel, mert túl korai, aztán egy darabig nem is volt ez téma.Most viszont ő hozta fel a jövőtervezést, tegnap volt egy nagy elbeszélgetés, amit ő kezdeményezett.Ő azt szeretné, hogy költözzek hozzá, nagyon szeret, éljünk együtt, stb, mindent megadna nekem, feleségül is elvenne, csak gyereket nem akar.én megint csak elmondtam, h számomra kizárt, hogy lemondjak a gyerekről, viszont szerintem hülyeség lenne emiatt most szakítani, mikor még annyi szép időt tölthetünk együtt.Megbeszéltük, hogy még gondolkozunk ezen a dolgon.Erre ma reggel, mielőtt elment, közölte, hogy míg én aludtam, ő egész éjjel gondolkozott és arra jutott, hogy ő nem tudja elképzelni, hogy megint mindent elölről kezdjen, ergo gyerek kizárva.Otthagytam, elhajtott, aztán félóra múlva visszajött zokogva, hogy nagyon szeret, de ne kérjem ezt tőle.Mind a ketten sírtunk, mert nagyon szeretjük egymást.....én nem tudom otthagyni.....és úgy látszik ő sem...szerintetek lehet még ebből boldog kapcsolat?Most abban maradtunk, hogy nem szakítunk, mert az mindkettőnknek szörnyű lenne.de meddig lehet ezt folytatni?
2013. dec. 31. 12:03
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
úgy érzem, hogy képtelen vagyok rá, hogy szakítsak vele :-(((((((
2013. dec. 31. 13:04
 22/35 anonim ***** válasza:
50%

18:Nem buta, csak tapasztalatlan es csak az egyik oldalt ismeri.

Amugy minden szavaddal egyetertek. (19valaszolo vagyok)

Az is igaz, hogynormalis esetben nem csak az anya feladata a gyerekneveles, a gyereknek apara is szuksege van, nemcsak penzautomatakent.

Annak a ferfinek sem konnyu, akinek a felesege van csak a gyerekkel , hiszen el kell tartani oket amig anyu babazik,nem lehet sehova elmennj, programot csinalni csak ha megszervezik a gyerekfelugyeletet. 45 evesnek mar nem fiatalok a szulei, hogy rajuk lehessen bizni hosszu idore, nyari szuneteket megoldani,stb. Nem olyan egyszeru ez sem, hogy 'de nem neki kell a gyerekkel foglalkozni'.

2013. dec. 31. 13:07
 23/35 anonim ***** válasza:
93%
22: ne haragudj, de szerintem igenis buta. Nem igaz, hogy 27 évesen nincs még tisztában vele, mivel jár egy gyerek! Ha 17-20 évesen ilyeneket ír, megértem. De ennyi idősen ilyeneket mondani, hogy egy gyerek nem is komplikált meg az apjának úgy sem kell vele foglalkoznia... ez nem tapasztalatlanság, hanem butaság :(
2013. dec. 31. 13:11
 24/35 anonim ***** válasza:
88%
28evesen talalkoztam azzal, aki a ferjem lett es 30 evesen szultem az elso gyereket. Nincs meg veszve semmi.
2013. dec. 31. 13:11
 25/35 A kérdező kommentje:
Én eredetileg úgy terveztem az életemet, hogy kb. olyan 33 évesen szeretnék majd szülni.De ha 35 évesen, még az se lenne későn nekem.Ha ő benne lett volna, akkor hamarabb szültem volna.Nem vagyok egy gyerekmániás, de azért sajátot mindenképp szeretnék, majd egyszer.Semmi esetre sem most, mert nagyon élvezem, hogy szeretem a munkámat, független vagyok, szóval gondtalanul élek, stb.Viszont bánt az, hogy valaki olyannal kell együtt lennem, akivel hiába szeretjük egymást, egyszer úgyis vége kell majd, hogy legyen.
2013. dec. 31. 13:24
 26/35 A kérdező kommentje:
Ja, és egyébként ebben az a pláne, hogy egyszer mondott egy olyat, hogy hajlandó lenne rajta elgondolkozni...és még tegnap este sem tűnt úgy, hogy kategorikusan elzárkózik...azt hittem, hogy talán tényleg meggondolja magát...ezért ért hidegzuhanyként az, amit ma mondott :-(((
2013. dec. 31. 13:34
 27/35 anonim ***** válasza:
58%
En 27 évesen nem állnék szóba egy 45 éves pasassal!Eleve tartanék attól, hogy mi lesz,ha mégis netán visszamenne a családjához!Nem ereszkednék le hozzá, hogy még gyereket is csináljon erõszakkal nekem.Nem elég,hogy 18 évvel fiatalabb vay nála és még az örömeidet sem akarja teljesiteni!Inkább csak büszkélkedni akar veled, hogy jé fiatal csajom van!
2013. dec. 31. 14:15
 28/35 anonim ***** válasza:

Szerintem ti ezt a dolgot tökéletesen másként gondoljátok, és egyikőtök sem fog leadni az elképzeléséből, így összeköltözni sincs értelme.

Ne legyen igazam, de ebből előbb-utóbb szakítás lesz.

2013. dec. 31. 16:34
 29/35 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy ha nem akar gyereket, az azt jelenti, hogy nem is szeret.

De képzeld el, hogy ha lesz gyereketek, akkor neki még kb. 65 éves koráig kell valakiről gondoskodnia. Ez nagy felelősség. Lehet, hogy már nem érzi magát erre képesnek. Ez nem kizárólag "kényelmi" kérdés.

De persze teljesen érthető, hogy te meg szeretnél gyereket.

Majd alakul egyébként magától, biztos még beszélgettek erről és akkor látod, hogy változik-e erről a véleménye, vagy vele tényleg nem lehet gyereked.

2014. jan. 1. 00:07
 30/35 A kérdező kommentje:
Nem is volt kérdés, hogy szeret, én tudom, hogy nagyon szeret.És én is őt, és pont ezért szörnyű belegondolni, hogy emiatt nem lehetünk együtt.
2014. jan. 1. 08:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!