Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még mindig nem akar gyereket?
4 éve élek együtt a párommal. Nem tudom a megoldást arra, hogy vajon miért nem lépünk tovább a kapcsolatunkban. Mindketten érezzük, hogy tovább kellene menni a következő fejezetre, de mégsem cselekszünk. A kezemet se kérte még meg és a babavállalás témáját csak messziről kerülgeti.
Van valakinek ebben személyes tapasztalata?
Nekem is 3. 5 ev utan kerte meg e kezem, es az elejetol egyutt eltunk.
Azt mondta, hogy a korulmenyek nem voltak megfeleloek, es amugy is meg kellett, hogy jobban ismerjuk egymast.
Mire latta, hogy tenyleg osszecsisolodtunk, raszanta magat, es vegul nagyon boldog volt.
Mondjuk mi gyereket nem akarunk, de kettonk miatt sokkal jobb erzes igy most. :-)
"Erre mondta, hogy Ő is tudja, de nem érzi erre képesnek magát még. Mert Ő egy nagy gyerek, szerinte. Szerintem meg ez egy marhaság. Így ebben a formában."
Kérdező ez így nagyon veszélyes!
Ez csak szerinted marhaság, de ő így érzi, és ez is ok, amiért nem lép tovább.
Társadalmilag nyilván érzi, hogy időben vagytok ahhoz, hogy életre szóló felelősséget vállaljatok egymás iránt, de ha azt mondja, hogy belül nem érzi magát erre képesnek, akkor ne azt magyarázd bele, hogy ő is akarja, csak megragadt.
Ezt a gyerek vagyok még érzését kell eloszlatni, elmondani, hogy ki mit vár a másiktól.Valószínű, hogy nem annyira gyerek, mint amilyennek hiszi magát, hiszen gondolom, akkor nem akarnád összekötni vele az életed. Biztos vagyok benne, hogy felelősségteljes, kompromisszumkész, tudja mit vár az élettől, mert amúgy biztosan nem akarnál a felesége lenni, hiszen ha nem ilyen, akkor egy "papírtól" nem változna meg.
Inkább világíts rá arra, hogy már most is felelősséggel vagytok egymás iránt, bízol benne, de ha nem tud felül emelkedni az érzésein, akkor vagy adj még neki időt, vagy keress valaki mást, aki elvenne és vállalna veled gyereket.
Nem akar elköteleződni. Semmi olyat nem akar, ami szorosabban hozzád kötné, hogy ha úgy adódik, leléphessen minden nehézség nélkül.
Én a magam részéről nem maradnék vele. Már az a tény hogy 4 év alatt a kezedet se kérte meg....
Mi idén leszünk a férjemmel 4 éve együtt(nyár elején), de 2 éve házasok vagyunk.
Ha neked ezek a dolgok fontosak, akkor minek vársz? Pocsékolod az idődet egy számodra jövőtlen kapcsolatban. Aztán meg néhány év és ketyeg a biológiai órád....és azon kapod magad hogy otthagy egy fiatalabbért, te meg ott maradsz harminc x évesen , se férj, se gyerek, se semmi...
27/N
Ez szerintem is nagyon veszélyes helyzet most neked!
Mondhatod, mit tudok, én, csak 24 vagyok, de úgy gondolom, ha 4 év után semmi előrelépés, és te pedig már most vagy a közeljövőben gyereket szeretnél, nagyon itt az ideje egy beszélgetésnek, aminek a vége vagy az lesz, hogy igen záros határidőn belül esküvő, gyerek, vagy az, hogy viszlát.
Most még van rá esélyed, hogy találj egy ffit, aki téged szeretne, tőled szeretne gyereket, de azért én 35 éves korra tenném a maximumot, mikor még bevállalnám az első gyerekemet, utána már minden egyre kockázatosabb és nehezebb, testileg is meg lelkileg is. Szóval érted, tik-tak. Sajnos nálunk nőknél ez jobban jelen van :( És én is gondolkodom rajta, mi lehet az a pont, mikor a jelenlegi kapcsolatomból kilépek majd, ha nem történik semmi, mert mögöttünk is van már 2 év együttélés, de azt gondolom, még ráérek, mivel gyereken még csak nem is gondolkodom, bár esküvőnek örülnék 1 max. 2 éven belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!