Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, hogy a barátom nem akar esküvőt de benne lenne az eljegyzésben? Vagy azok csinálnak ilyet akik biztos esküvőt is terveznek rövid időn belül?
Figyelt kérdés
2013. jan. 16. 20:22
1/33 anonim válasza:
szerintem az eljegyzésnek akkor van értelme, ha hamarosan esküvő is követi...de persze ez csak az én véleményem
2/33 Ant39 válasza:
Érdekes,általában azok jegyzik el egymást akik össze is házasodnak...
3/33 A kérdező kommentje:
Igen szerintem is.DE párom nem akar többet nősülni már de mivel látja, hogy anno én is mondtam neki milyen jó az eljegyzés stb. így azt mondta ha szeretném akkor jó.Talán utána mégis meg gondolná magát.
2013. jan. 16. 20:24
4/33 anonim válasza:
ne reménykedj. legalábbis ne ezért jegyezzétek el egymást.
nálunk a párom volt esküvőmániás pasi létére, én meg nagyon nem. mondtam, h lehet eljegyzésünk, tehetünk egymásnak egy fogadalmat, amihez tartjuk magunkat a jövőben, de semmilyen papírt nem írok alá.
ezzel a kompromisszumos megoldással zártuk le az esküvő-nem esküvő jellegű vitákat.
5/33 anonim válasza:
Nem gondolom, hogy a papírnak ilyen nagy jelentősége lenne. Ha az egyik fél nem szeretné szerintem kár erőltetni. Egy kapcsolat nem attól jó vagy rossz hogy össze vagytok e házasodva, ha nem mert egyszerűen szerettek együtt lenni. Nézd a jó oldalát: ha idővel külön mentek egyszerűbb, ha gyerek lesz/van egyedül nevelőnek is számíthatsz így több juttatást vehetsz igénybe. Ha csak a papír miatt vagy fele fölösleges a papír. Ha meg anélkül is szereted ne erőltessed.
6/33 anonim válasza:
Nem fogja megváltoztatni a véleményét. De én nem élnék olyan férfival, aki nem akar feleségül venni. Az eljegyzés nem kötelez semmire. Hiába jegyez el, te akkor is csak a szeretője maradsz. Igaz, ma elegánsabban élettársnak nevezik.
7/33 A kérdező kommentje:
És végül lett eljegyzés?
2013. jan. 16. 20:32
8/33 anonim válasza:
Még annyi, hogy az eljegyzésnek semmi értelme ha megbeszélitek előre, hogy eljegyez akkor az igazi, ha teljesen váratlanul ér.
9/33 anonim válasza:
Ha nem lesz esküvő, akkor inkább ne legyen eljegyzés sem.
Nincs annál szánalmasabb és sajnálatraméltóbb, mint amikor egy nő hosszú évekig csak menyasszony, és nem veszik el.
10/33 A kérdező kommentje:
Hát arra várhatnák, hogy váratlanul eljegyezzen:(De bezzeg más esküvőjét eljegyzését nagyon tudja dicsérni és helyeselni:(((
2013. jan. 16. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!