Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha 5 és fél éve alatt nem kérte meg a kezem vajjon valaha megfogja kérni vagy csak ígérget?
Én 28 párom 32 éves tehát már benne lennék a korba simán...van házunk jó fizető munkánk (családi vállalkozás) tehát anyagiak miatt sincs probléma!
Többször hoztam már fel neki ezt a témát mindig azt mondta majd idővel meg ez meg az...!
Kicsit zavarta már, hogy többször felhoztam anno a témát és mivel sürgetni nem akarom vagyis ne érezze azt hogy rá van kényszerítve, mert az senkinek se jó így mostanában hanyagoltam a témàt, de nem tudom hova várunk még!
Én lassan szeretnék családot is...persze nem a gyűrűn vagy a házasságon múlik, de én szeretném ennyi az egész, és ezt ő is tudja!
Nálunk 7 év után volt eljegyzés.
Elég fiatalon jöttünk össze, még csak elsőéves egyetemista voltam, amikor megismertük egymást, és annak ellenére, hogy már a kapcsolatunk legelején megbeszéltük, hogy mindketten szeretnénk esküvőt, azt is ugyanígy letisztáztuk, hogy szépen, sorjában fogunk haladni. Először meg szerettük volna teremteni a körülményeket egy közös élethez, mert nem akartunk a semmire, vagy épp a szülők nyakára házasodni.
Így hát első lépésként befejeztük a főiskolát, mindketten diplomát szereztünk, munkát kerestünk, én közben letettem a jogsit is, majd vettünk egy autót, tavaly pedig közösen vásároltunk egy kis családi házat is. :)
Idén tavasszal kérte meg a (most már) vőlegényem a kezemet, és most októberben lesz az esküvőnk. Ő 31 éves, én 27 vagyok.
Szerintem nem vagytok még elkésve, de fontos, hogy beszéljetek róla! Nálunk ez kezdettől fogva téma volt, rendszeresen beszéltünk róla, és mindig tudtuk, hogy mit mikor és hogyan szeretnénk majd, mert volt közöttünk kommunikáció. Együtt hoztunk döntéseket, együtt építgettük az életünket, és mi úgy haladtunk, ahogyan terveztük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!