Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha 5 és fél éve alatt nem kérte meg a kezem vajjon valaha megfogja kérni vagy csak ígérget?
Én 28 párom 32 éves tehát már benne lennék a korba simán...van házunk jó fizető munkánk (családi vállalkozás) tehát anyagiak miatt sincs probléma!
Többször hoztam már fel neki ezt a témát mindig azt mondta majd idővel meg ez meg az...!
Kicsit zavarta már, hogy többször felhoztam anno a témát és mivel sürgetni nem akarom vagyis ne érezze azt hogy rá van kényszerítve, mert az senkinek se jó így mostanában hanyagoltam a témàt, de nem tudom hova várunk még!
Én lassan szeretnék családot is...persze nem a gyűrűn vagy a házasságon múlik, de én szeretném ennyi az egész, és ezt ő is tudja!
Nem fog megkérni.
Nekem nem az lenne a baj, hanem az, hogy évekig hazudozik.
Így van, nem az a baj ha nem házasodtok össze!
Attól igen is lehet teljes boldog kapcsolatban élni és lehet ugyanúgy mindenetek.
Csak az, hogy ne ígérgessen , ne várakoztasson ezzel, hogy igen talán valamikor majd..nem tudom...bla bla bla
Akkor mondja meg, hogy nem és akkro probléma letudva.
En azt furcsalom, hogy nem tudod, hogy mi ezzel kapcsolatban a velemenye. Hogy egyaltalan akar e hazasodni vagy hazassagellenes.
Az en parom a kapcsolatunk elejen amikor meg randizgattunk azt mondta magarol, hogy nem hazassagparti. Elottem 8 evig volt egy novel akit sose kert meg, eszebe sem jutott. Nyilvan ennyi ev alatt szoba kerult es megmondta neki h nem veszi el. Az en kezemet megkerte 9 honap utan mert egy csalad szeretne velem lenni es szeretne, hogy a felesege legyek es velem leelni az eletet. Sokan mondjak, h ez csak egy papir..persze..azert ez nem igy van. Jogilag felvallaljatok egymast es egy csaladot alkottok.Ha egy ferfi nem tudja ezt eldonteni vagy halogatja akkor ott valami lehet a hatterben erzelmileg. Ha egy ferfi oszinten szerer akkor mindent megad es meg akar adni foleg ha tudja mi a fontos neked.Parom egy percig nem gondolkodott azon, hogy el akar e venni vagy sem, holott hazassagellenes volt.
nem fog és valószínűleg gyereket sem akar veled/tőled.
nem tinik vagytok, háttér megvan, akkor mire vártok?
24-es vagyok.26+kerdezo: Az a baj, hogy ultimatumot nem adhatsz a baratodnak. Pl en hazassagon kivul nem szulnek gyereket es ezt a kapcsolat elejen kozoltem. Nem csonka csaladbol szarmazom hanem egy tok atlag normalis csaladbol ahol nem volt valas stb. Szoval az elejen lefektettuk a szabalyokat es ennek fenyeben O is donthetett, hogy akar-e igy engem es nem hitegetjuk egymast.
Vannak kapcsolatok ahol 8-10 ev utan tortenik meg az eljegyzes, mert a pasi lusta. Ahol nagy a szerelem es a ferfi erzi, hogy elete parjat megtalalta, 1-2 even belul eljegyzes es hazassag. Nem feltetlenul szamit hany eve vagytok egyutt. Ha esetleg babat szeretnetek akkor beszeljetek meg hogy csak ugy valalsz gyereket ha hazasok vagytok. Ha pedig nem tudja eldonteni addig meg nem ugy kell szeretkezni, hogy eselyes legyen h becsuszik a baba. De ezt el kell neki mondani.
Egyebkent egy komoly beszelgetes errol nem art ahol komolyan megkerdezed, hogy neki mik a tervei. Aztan ha te boldogtalan vagy ettol mert o nem akar hazasodni akkor donthetsz, hogy maradsz-e mellette.
Egyebkent sok pasi csak a lagzitol meg a nagy felhajtastol fel. Felajanlhatod azt is, hogy csak polgari 2 tanuval ha tenyleg az o felesege akarsz lenni es nem csak a lagzizas kell meg hogy elmondhasd menyasszony vagy feher ruha stb.
Ezek a "mit számít az a papír" kérdések nagyon fárasztóak. Neki számít, kész, pont. Nem kötelessége megindokolni, hogy miért, de ő úgy érezné teljesnek az életét, ha igenis lenne olyan papírja. Nem tudom, miért kell erre mindig így rászállni.
Meg ezzel az "úgyis elváltok" meg ilyenek meg olyanok a házassági statisztikák... mintha az élettársi kapcsolatok sokkal tartósabbak lennének. Csak arról ugye nem vezetnek semmiféle nyilvántartást, pedig nem egy olyan embert ismerek, aki már nem is a 2. vagy 3., de akár a 6. párjával költözött össze.
Na ez meg a másik, a "párom" szó :D Párja a zokninak van, az embernek pedig férje/felesége.
Kérdező, szerintem ez az ember nem fogja megkérni a kezed. Ha minden adott ebben a kapcsolatban, nem veszekedtek, együtt éltek, van biztos anyagi hátteretek, és mégsem lép, akkor nem is akar. Hárít meg ködösít, pedig tudja, hogy te vársz rá. Ha valaki még egy eljegyzésre se tudja rászánni magát majdnem 6 év "járás" után, 32 évesen, az szerinted házasodni meg gyereket vállalni szeretne? Mert szerintem kizárt. :)
Beszélj vele, és ne engedd, hogy megint ígérgetéssel elhúzza az orrod előtt a mézes madzagot. Ennyi idősen már ne a meglepetést meg a "romantikus" letérdelést várd, hanem beszéljétek meg, mit szeretnétek. Ha nem egyezik az elképzelés, akkor pedig ne húzd tovább a döntést, mert a fiatal, termékeny éveidet semmi nem fogja visszaadni neked.
Ha nem egy épp aktuális barátnőt akarna, már megkért, vagy akár feleségül is vehetett volna ennyi év alatt. (még hamarabb is). Egyszerűen nem akar elköteleződni törvényesen. Hogy miért, azt csak ő tudhatja. Vagy mert macerás lenne válni amikor majd megy a következő csajhoz és etet, vagy alapból házasságellenes, mert pár éve ez a divat. "idővel", "majd ha ez lesz, majd ha az lesz". Csak terelés, hitegetés. NEM őszinte hozzád, és ez baj.
Egy kapcsolatban az ilyesmit már az elején tisztázni kell, de ha problémás a dolog, ha nem mondja meg az igazat az egyik fél, csak húzza az időt amíg nem talál mást, azt észre kellene venni!
Lényegtelen, hogy miért szeretnél házasságban élni. Teljesen természetes igény, nem szükséges megindokolni. Ha neked ez fontos, szeretnéd, akkor ehhez kellene tartani magad. Bár, ha úgy gondolod, hogy mindenképp vele maradsz, és a barátnője leszel 30-40-50 évesen is, akkor is, ha sose házasodtok össze, akkor meg édes mindegy megkér-e vagy sem....úgysem hagyod ott. Meg kellene beszélni, de az a baj, hogy az ilyen típusú emberek, akik nem egyenesek, terelnek, velük nem lehet őszintén beszélni mert nem alkalmasak rá. Úgyis csak azt fogja mondani amit hallani akarsz ("persze idővel elveszlek, majd ha....")
Én megmondom őszintén, mindig is arra volt igényem, hogy házasságban éljek, ha megtalálom azt akivel le akarom élni az életem, (tehát megértem azokat akiknek fontos) de úgy vagyok vele, hogy azzal nem egymást keressük, akinek nem kellek annyira, hogy hivatalosan is elköteleződjön mellettem, hogy törvényesen is egymás hozzátartozói legyünk. De ez én vagyok...bár nem volt problémám ilyen téren. A férjem is ugyanúgy házasságban akart élni ahogy én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!