Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek ha 5 és fél éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha 5 és fél éve alatt nem kérte meg a kezem vajjon valaha megfogja kérni vagy csak ígérget?

Figyelt kérdés

Én 28 párom 32 éves tehát már benne lennék a korba simán...van házunk jó fizető munkánk (családi vállalkozás) tehát anyagiak miatt sincs probléma!

Többször hoztam már fel neki ezt a témát mindig azt mondta majd idővel meg ez meg az...!

Kicsit zavarta már, hogy többször felhoztam anno a témát és mivel sürgetni nem akarom vagyis ne érezze azt hogy rá van kényszerítve, mert az senkinek se jó így mostanában hanyagoltam a témàt, de nem tudom hova várunk még!

Én lassan szeretnék családot is...persze nem a gyűrűn vagy a házasságon múlik, de én szeretném ennyi az egész, és ezt ő is tudja!

2018. júl. 26. 13:22
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
93%
Azért 10es, van abban valami szomorú, amikor a számodra legfontosabb ember nem vállal fel ország világ előtt, mert nincs "ideje vagy kedve" egy egynapos bulihoz. És még 60 évesen, 25-30 év együtt élés után is úgy mutat be, hogy ő itt a barátnőm.
2018. júl. 26. 14:23
 12/31 anonim ***** válasza:
14%
"nem vállal fel ország világ előtt" - Ácsi, nem egy papírtól fog valaki felvállalni. :-)
2018. júl. 26. 14:29
 13/31 anonim ***** válasza:
84%
Akkor nézzük arról az oldalról, hogy neki egy napot kell kibírnia, a lánynak meg egy életen át ott a tüske, hogy őt nem vette feleségül a szerelme. Szerintem ebben az esetben a pasi az önző.
2018. júl. 26. 14:34
 14/31 A kérdező kommentje:

10-es!

Nem szakítanèk dehogy is...tudom hogy soha nem hagynàm el ezèrt, csak èn szerettem volna hogy úgy lesz családunk ha nem csak egy barátnő vagyok persze mi attól úgyanazok az emberek maradnànk :D csak nem tudom így elmagyarázni, èn hülyeségem ez hogy ennyire vàgyok rá! 😂😂😂

2018. júl. 26. 14:36
 15/31 anonim ***** válasza:
79%
Na jól van azért álljunk meg egy pillanatra. Úgy beszéltek itt, mintha a kérdezőnek kéne szégyenleni, hogy esküvőt akar, és a párjának a felesége lenni. Igen is, neked ez fontos, ne úgy beszélj róla mintha csak egy úri huncutsagot találtál volna ki, ami úgy se fog teljesülni. Lassan már azt is csak félve lehet kimondani, hogy valaki gyereket akar, mert az nem trendi manapság.
2018. júl. 26. 14:44
 16/31 anonim ***** válasza:
58%

Figyelj, lehet, hogy készül rá, meglepetést akar, bármi. Én úgy gondolom, ha valaki csak emiatt szakít, az nem is szerette igazán a párját, csak a papírt. És abban is van igazság, hogy nincs jelentősége, nem ezen múlik, házasodnak, válnak emberek, vagy együtt vannak boldogan papír nélkül, és nem érdekli őket. Sokaknál csak megszokás a dolog, mert az egész család így csinálta, ebben nőtt fel. Mint írtam, nekem mindegy, ha azzal lehetek, akit szeretek.

Kérdező, te is döntsd el, hogy neked ez vajon miért fontos, írtál itt pár dolgot, de menj mélyebbre kicsit, hogyan vált fontossá, mi volt a minta, amit láttál, kiknek a példája az, aki ezt megerősítette benned, hogy igen, ez így a jó. Nem úgy születünk, hogy kell vagy nem kell az a papír, ez a környezetünk hatása. :-)

10 évig énekeltem kórusban, rengeteg esküvőn énekeltünk, már fejből tudom az eskü szövegét, ha férjhez megyek valaha, a kisujjamból fogom tudni, mint az 1x1-et. Egy időben nagy hatással volt rám ez a sok esküvő, aztán kiszálltam, láttam rossz mintákat, csúnya válásokat, boldog együttéléseket, hallom ismerősöket, hogy milyen horror összegeket fizetnek egy esküvőért mindent összeszámolva, és akkor jött ez, hogy annyira mindegy, ha két ember szereti egymást, ahhoz nem kell papír.

De továbbra is azt mondom, hogy még egyszer üljetek le és beszéljétek ezt meg, de ne nyaggatva, csak tárgyilagosan, ha neked ez valóban fontos, de előbb tényleg válaszold meg magadnak, hogy honnan ered ez a vágyad.

2018. júl. 26. 14:50
 17/31 anonim ***** válasza:
86%
Nem a trendiségről van szó, de sokan nagyon el tudják rontani ezzel a dologgal a kapcsolatot, és persze, kiugrasztja a nyulat is a bokorból a téma, ez egy fontos kérdés, de nem a papír vagy a hacacáré miatt fontos kérdés. Be lehet menni két tanúval a házasságkötő terembe, pár aláírás és kész. Egy ilyen kérdésnél igenis mérlegre kerül az, hogy milyen az a kapcsolat, hogy tényleg összetartozik-e a pár, de nem azzal, hogy lesz-e esküvő vagy nem. :-)
2018. júl. 26. 14:55
 18/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm 16-os!

Igazàn feltöltöttek a szavaid! ;)

Elgondolkozom ezen!

2018. júl. 26. 14:55
 19/31 anonim ***** válasza:
80%

Nem értem ha minden jó, miért mondják páran, hogy attól nem lesz jobb. Miért? Talán rosszabb meg lenne tőle?

Rossz a hozzáállás!

Szerintem semmit nem ront a dolgokon. Válni is lehet, ennyi erővel. Ha már a papírügyi munkánál tartunk...

Nekem a házasság azt jelenti, hogy tényleg szeretjük egymást és együtt akarunk gyereket nevelni... szóval formát ad a mi kis családunknak. Nem tudom jobban kifejezni.

Mi most házasodtunk össze. Igenis jól esik hallani azt is, hogy feleségem. Nem csak barátnő... Jó kimondani, hogy férjem.

Nekem is rosszul esne ha nem kért volna meg. Nekem az olyan érzés lett volna, mint aki arra készül, hogy ha úgy van, "semmi gond"dal le tudjon lépni, VAGY börtönnek éli meg az egészet.

Nekem az jutott eszembe, annyira mintha nem szeretne, mint a "szabadságát". Nem értem miért fél ettől a dologtól ha már minden közös amúgyis...

2018. júl. 26. 15:10
 20/31 anonim ***** válasza:
82%

várja az igazit.

ezen kívül: ennyi együtt töltött év után, felnőttként nem az eljegyzésre kéne ácsingózni, hanem az esküvőre gyúrni.

2018. júl. 26. 15:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!