Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meg fogja kérni a kezem valaha?
Majdnem 5 éve vagyunk együtt, egy kislányunk van, aki 14 hónapos. Amikor megszületett a lányunk, 3 hónap után itthagyott minket, mert nem érezte készen magát az apaságra. Fél év után vissza jött, kérte hogy bocsássák meg neki, és megígérte hogy mindent megtesz, hogy bebizonyítsa hogy megbánta és megváltozott. Egyenlőre nagyon jó, szuper apa és a párkapcsolatunk is sokkal jobb, mint volt. Nem veszekszünk, meg tudjuk beszélni a dolgokat, segít mindenben kérés nélkül.
Még amikor összejöttünk, beszéltünk a házasságról, mert nekem nagyon fontos, és nem akartam olyan emberrel lenni, aki szerint a házasság "csak egy papír" (ha ezt gondolja valaki az nem érdekel, nem az én dolgom, de nekem fontos a házasság, és olyannal akartam lenni akinek szintén fontos). Sokat veszekedtünk régebben, hogy miért nem kérte meg már a kezem, és nem azért mert én nyaggattam miatta, hanem mert ő ígérgette nekem, hogy "majd fél éven belül", aztán "ha együtt lakunk már", "ha együtt leszünk 3 éve" stb stb. De ennek ellenére soha nem kérte meg a kezem, ami nagyon bántott, bár próbáltam nem mutatni, párszor kibukott belőlem veszekedés közben. Amikor jött bocsánatot kérni, akkor a házasságról is beszéltünk, és azt ígérte, hogy ha jól mennek a dolgok, akkor végre megkéri a kezem.
Tegnap pedig viccelve valami olyasmit mondtam, hogy "na látod milyen jó barátnő vagyok, nem is értem miért nem vettél még el" és ő meg azt mondta rá, hogy "én se értem miért".
Szóval a kérdésem az lenne, hogy szerintetek betartja amit ígért, és tényleg meg fogja kérni a kezem nemsokára, vagy ne számítsak rá? Már annyiszor ígérte, hogy nem merem beleélni magam. Amúgy sokszor próbáltam túltenni magam rajta, hogy az se baj, ha sosem házasodunk össze, de nem ment. Pedig konkrétan éveket töltöttem azzal, hogy próbáltam elfogadni, hogy nem házasodunk össze soha.
(Tudom hogy hosszú és bonyolult lett, bocsi.)
23N 23F
ha annyira fontos neked miért szültél házasságon kivül???
becsúszott, tán?
elég önző dolog ez, amikor tudja hogy neked fontos és csak hiteget.
szerintem sem érzelmi zsarolás. úgy értem, ha tudja hogy neki ez fontos, hogy erre vágyik, hogy csak olyan emberrel akar együtt lenni, aki el is veszi, akkor mégis hogy szerethetné, ha tudja hogy soha az életben nem fogja megkérni a kezét?
én nem tudom, megkéri-e vagy sem. lelépett, de aztán mégiscsak visszajött és jó apa meg társ. lehet idővel ez is menni fog neki. de az is lehet hogy nem.
te tudod mennyit éri meg várni rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!