Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek meg fogja kérni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meg fogja kérni a kezem valaha?

Figyelt kérdés

Majdnem 5 éve vagyunk együtt, egy kislányunk van, aki 14 hónapos. Amikor megszületett a lányunk, 3 hónap után itthagyott minket, mert nem érezte készen magát az apaságra. Fél év után vissza jött, kérte hogy bocsássák meg neki, és megígérte hogy mindent megtesz, hogy bebizonyítsa hogy megbánta és megváltozott. Egyenlőre nagyon jó, szuper apa és a párkapcsolatunk is sokkal jobb, mint volt. Nem veszekszünk, meg tudjuk beszélni a dolgokat, segít mindenben kérés nélkül.

Még amikor összejöttünk, beszéltünk a házasságról, mert nekem nagyon fontos, és nem akartam olyan emberrel lenni, aki szerint a házasság "csak egy papír" (ha ezt gondolja valaki az nem érdekel, nem az én dolgom, de nekem fontos a házasság, és olyannal akartam lenni akinek szintén fontos). Sokat veszekedtünk régebben, hogy miért nem kérte meg már a kezem, és nem azért mert én nyaggattam miatta, hanem mert ő ígérgette nekem, hogy "majd fél éven belül", aztán "ha együtt lakunk már", "ha együtt leszünk 3 éve" stb stb. De ennek ellenére soha nem kérte meg a kezem, ami nagyon bántott, bár próbáltam nem mutatni, párszor kibukott belőlem veszekedés közben. Amikor jött bocsánatot kérni, akkor a házasságról is beszéltünk, és azt ígérte, hogy ha jól mennek a dolgok, akkor végre megkéri a kezem.

Tegnap pedig viccelve valami olyasmit mondtam, hogy "na látod milyen jó barátnő vagyok, nem is értem miért nem vettél még el" és ő meg azt mondta rá, hogy "én se értem miért".

Szóval a kérdésem az lenne, hogy szerintetek betartja amit ígért, és tényleg meg fogja kérni a kezem nemsokára, vagy ne számítsak rá? Már annyiszor ígérte, hogy nem merem beleélni magam. Amúgy sokszor próbáltam túltenni magam rajta, hogy az se baj, ha sosem házasodunk össze, de nem ment. Pedig konkrétan éveket töltöttem azzal, hogy próbáltam elfogadni, hogy nem házasodunk össze soha.

(Tudom hogy hosszú és bonyolult lett, bocsi.)

23N 23F

2017. júl. 26. 12:34
1 2
 11/19 Kései Sirató ***** válasza:
100%
Kár volt visszafogadni, csak azért jött vissza, mert nem talált jobbat..
2017. júl. 27. 12:42
 12/19 anonim ***** válasza:
88%

Egyszer már leléplett. Hogy vagy képes bízni benne ez után????? Nincs benned az a gyomorgörcs mindig, hogy megint bármikor bekattanhat és eltűnhet?

Nézd, akinek valóban fontos, hogy házasságban éljen, az előtte nem szül gyereket a pasijának. Aki egy szimpla kapcsolatba szül azt elég ritkán veszik feleségül, mert minek? Otthon, asszony, gyerek, ha pedig le akar lépni, csak összepakol és megy, elválni sem kell, semmi felelőssége nincs feléd, a kapcsolatotok felé, max a gyereke felé. Ismerősöm is már szült 2 gyereket és még mindig reménykedik, hogy a pasija elveszi, hisztizik, de rég meg lett mondva neki, hogy nem akar házasodni a párja. Az első gyerek még úton sem volt, már akkor is tudta a csajszi. Be is vallotta, hogy nem szedte a gyógyszert, hogy teherbeessen, hátha akkor majd elveszik. Hát nem jött be. Azóta szült még egy gyereket ugyanilyen okokból. Ez sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

Bár egy olyannak aki fél évre lelép a párja és a gyereke mellől mert kényelmetlen, annak se a gyereke se a barátnője nem sokat számít. Az mindegy ilyen szempontból, hogy visszament. Nem jelent semmit. Lehet hogy a szeretője kidobta ezért ment vissza. Bármi lehet az oka...Sorry.

Ha a törvény előtt is el akarná ismertetni a kapcsolatot, hogy jogilag is egymás hozzátartozói legyetek, vagyis ha el akarna venni, már rég elvett volna, vagy megkért volna. Egyszerűen nem akar olyasmit ami hozzád köti őt és idő lenne amíg megszabadul tőled, ha lépni akar (válás). A gyerek sem köt össze két embert, ha a pasi menni akar, úgyis elmegy. Remélem ezt már tudod.

Rengeteg nő van akinek gyereke született, az apukák meg le sem szarják a saját csemetéjüket. Se a gyerek, se a házasság nem garancia semmire. Csak az amit egymás iránt éreztek! Ezt úgy mondom, hogy én nem hogy nem szültem volna házasság nélkül, de együtt sem maradtam volna azzal aki évekig tökölne ezzel a dologgal, hogy eldöntse kellek vagy sem. Fél, 1 éven belül bőven el lehet dönteni, kell e egy életre a másik vagy nem. A többi csak időhúzás, hitegetés satöbbi. Illetve bizonyos esetben az életkörülmények is számíthatnak, ha pl tizenévesen jöttetek össze.

Egyébként, szerintem csak hiteget téged. A te dolgod, végülis visszafogadtad, akkor gondolom tökmindegy elvesz-e vagy sem, úgyis vele maradsz. Én személy szerint nem fogadtam volna vissza ha kilép az ajtón azzal, hogy elhagy, gyerek nélkül és gyerekkel sem fogadtam volna vissza.

Azért sok sikert kívánok nektek. Remélem boldogok lesztek, és a párod is felnő ahhoz, hogy barátnője és gyereke van.

2017. júl. 27. 15:39
 13/19 anonim ***** válasza:
Szó szerint egyet értek a 12-es válaszolóval. Nem fog elvenni.
2017. júl. 28. 16:37
 14/19 anonim ***** válasza:
Sajnálom, de szerintem se fog elvenni soha. Nagyon sok helyen elszúrtad ezt a dolgot. Amikor teherbe estél meg kellett volna mondanod, hogy vegyen el, legalább tisztességből. Nem mondhatod, hogy abból nem akarod, csak úgy, hogy kölcsönösen akarjátok a pároddal, hiszen láthatod, hogy ez nem kölcsönös. Ha el is venne később, nem azért mert szeretne, nem várt volna eddig, szerintem ezt Te is tudod. Szültél neki egy gyereket 21 évesen és elhagyott fél évre. Ahogy előttem is írták, ki tudja miért ment vissza. Jobban belegondolva nagyon szomorú a történeted. Hallgass a szívedre és úgy dönts, az majd elvezet valakihez, aki elvesz azért mert azt szeretné, hogy a felesége legyél.
2017. júl. 28. 17:10
 15/19 anonim ***** válasza:

Apró kiegészítés, "nekem fontos a házasság, és olyannal akartam lenni akinek szintén fontos" "szerintetek végre betartja amit ígért és megkéri a kezem?"

Mi lett azzal, amit akartál? Hiszen nem erre vágytál, hogy valaki ígéretből vegyen el

2017. júl. 28. 17:13
 16/19 anonim ***** válasza:

"Nem veszekszünk, meg tudjuk beszélni a dolgokat, segít mindenben kérés nélkül."

Eddig olvastam. Mi bajod? Ha e lényegtelen, semmit sem változtató rendszerbeli baromság ennyire fontos, beszélj vele. Nincs veszekedés? Nos miért minket kérdezel, miért nem őt? Nem ismerjük pszichéjét.

2017. júl. 28. 20:40
 17/19 A kérdező kommentje:
Ma beszélgettünk erről, és azt mondta, hogy már tervezi az eljegyzést, mert szerinte is jól működik a kapcsolatunk. Azt mondta, hogy nem fogok csalódni mégegyszer. Nagyon remélem, hogy így lesz, de nem bízom el magam, már hallottam ezt párszor.
2017. júl. 29. 18:43
 18/19 anonim válasza:
Ha egyszer már lelépett teljesen mindegy milyen indokkal,én ezek után nem tudnék bízni benne,feleségül menni hozzá meg pláne.
2017. aug. 1. 22:30
 19/19 anonim ***** válasza:
Mi újság azóta?
2018. júl. 26. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!