Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 éve vagyunk együtt a párommal. Még nem jegyzett el, vajon azért, mert nem velem tervezi az életét? 22/L
45-öske, és mégis hogy az istenbe szűrjem ki, hogy 99% a barátaival lóg, csak velük lehet programozni.
A túráink abból állnak, hogy ő fényképezget én meg e vagyok szarva, stb., ha ezeket NEM mondja, és randi alatt NEM csinálja!
Olyan marha okosak vagytok, komolyan, úgy állítjátok be, mintha ti mindent! tudnátok a másikról 1 év járás után - ami NEM dugás, hanem beszélgetős kapcsolat, amiben NEM tudod kiismerni a másikat 100%, mert az, hogy találkoztok 3-4 napokra is, NEM elég hozzá.
De úgy látszik neked is ismeretlen fogalom a hazudozás, szépítés, ferdítés, amit pl az execském is csinált a randik meg a párnapos találkák alatt. Jó neked.
A jelenlegi párommal nem volt ilyen gond, de ő nem is szépített, meg fényezte feé magát, hanem 100% őszintén viselkedett. Persze, hogy így nincsen baj az együttéléssel se, de ha a másik végighazudja a járás időszakát, mert a jegyesség "már biztos, akkor tuti nem hagy el", úgy eléggé nehéz...
Szia!
Nem olvastam végig a sok kommentet, de ne légy elkeseredve.
Engem 5 év után jegyeztek el, az alatt az 5 év alatt egy év távkapcsolat (1500km, összvissz 4szer találkoztunk), másfél év együtt élés, sok sok átbeszélgetett este, egy fél évnyi eljegyzés tervezés (titkon a párom részéről) és még sok minden más megvolt. Semmi értelme az eljegyezgetésnek ha 1-2 éven belül nincs esküvő, csak azért hogy legyen egy gyűrű az ujjadon tök felesleges.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!