Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? Többi lent
Figyelt kérdés
Eljegyeznétek életetek párját december 25-én, ha a csajnak akkor van a születésnapja? Indokolt válaszokat kérek. Utána leírom az én álláspontom is :D2017. dec. 13. 22:14
21/23 anonim válasza:
Én ehhez annyit tudok hozzáfűzni,hogy az én barátom valentinnapkor kért meg úgy,hogy az a nap sose volt neki fontos,de akkor úgy gondolta,hogy ezentúl az legyen (sose ünnepeltem én sem valentint). Akkortájt rengeteget veszekedtünk,alig tudtunk találkozni ,de ennek ellenére úgy gondolta,hogy megkér,mert én kellek neki,bármennyire is zűrös volt akkor a kapcsolatunk. Pont nem tudott érdekelni,hogy milyen ünnep van akkor,egyáltalán ünnep van-e,majd' kicsattantam a boldogságtól .(jah,mindezt úgy,hogy kitalálta,hogy menjünk kirándulni,de lerobbant a kocsi,én ott bőgtem,hogy nekünk sose jön össze semmi). Egy kapcsolat értékét nem ez határozza meg (nyilván jó,ha a legszebb lánykérésre akar törekedni az illető,de van,hogy nem jön össze) és azóta már csak nevetünk a szitun.
22/23 anonim válasza:
Amikor nálunk a téma szóbakerült kifejezetten megkértem a párom, hogy ne ünnepnapon kérjen meg. Nekem ez nagyon bem tetszene
23/23 anonim válasza:
Szerintem meg ízlések és pofonok. Van akinek bejön az ötlet, van akinek meg nem. A leírt okokat hallhattuk. Itt az a kérdés ti mit gondoltok. Az, hogy most páran leírják ne, de a te kedvesed is az a kivétel aki meg titkon pl erre vágyik, igenis hogy akkor az a tanácsom, hogy de. Nem egymásnak akarunk megfelelni hanem önmagunknak és azoknak akiket szeretünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!