Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? Többi lent
Nem, és nem a születésnapja miatt.
A születésnapja róla szól, ezért biztosan boldoggá tenné, ha akkor kérnéd meg.
A karácsony viszont a család ünnepe, a legfiatalabb pici babától az öreg dédszülőkig mindenkiről kellene, hogy szóljon. Szerintem irtózatosan nagy bunkóság két emberre kisajátítani ezt a napot.
Egyébként nem értettem soha a karácsonyi eljegyzést, miért vártok mindig addig? Miért nem lehet egy napot kinevezni, amikor elmentek kirándulni (persze úgy, hogy a lány nem tudja, mire készülsz), jól érzitek magatokat, vagy akár egy kettesben töltött Wellness-hétvégén vagy nyaraláson megkérni a lányt? Akkor még talán tényleg meglepetés lenne, karácsonyra nem annyira az, mert boldog-boldogtalan akkorra vesz gyűrűt, mintha más ajándékot ki sem tudna találni.
Annyira szeretném megkapni a választ erre a kérdésre...
22/N
Kizárt. Semmilyen ünnepkor nem, mert elcspelt, fos, idétlen ötlet.
Valami random, semleges napon.
Ha élete párjáról van szó, akkor a srácnak tudnia kellene, hogy mit szól a lány. Ha olyan valaki, hogy irtózik az ilyen fantáziátlan lánykéréstől, akkor nyilván eszébe se jusson. De ha nem zavarja az "ajándék gyűrű", akkor teljesen mindegy, hogy akár még a névnapja meg az évforduló is dec25-re esik, akkor sem fogja kínosnak érezni. :)
Részemről nem rajongok az ünnepi lánykérésért, mert én is azon a véleményen vagyok, hogy ne jutifalat legyen a gyűrű, meg legyen már annyi a pasiban, hogy készüljön rá a dologra.
De pl. párom olyan, hogy képtelen romantikusan előretervezni, ő attól is hősnek érzi magát, hogy sikerült egy szál virágot beszereznie. :) Az ajándékvétel meg egyenesen rémálom a számára, bár más dolgokban nagyon ismer, de a minek örülnék témakörbe bele van betegedve.
Szóval, a saját véleményem ellenére, tőle igenis örülnék egy karácsony/születésnap/kiskutyanévnapja lánykérésnek, mert tudom, hogy neki ez is mekkora rákészülést jelent. :)
16ossal értek egyet. Bár a stìlusával nem! Szóval: én spontán egy szürke hétköznapot varázsolnék ünneppé! Nagyon a meglepetések hîve vagyok.
Mèg nem îrtad,hogy lány vagy addig akartam îrni a következőt: "Kedves ffi társam! Sok lány nyavajog itt is, hogy jajj mi lesz ha karácsonykor nem kérték meg a kezét. Jajj mi lesz most ha születésnapjakor se kérték meg a kezét. Na meg valentin nap èvforduló...Ezeken a napokon divat lett lányt kérni.Èn ha lenne valak8m biztos nagyon kreatìvan (a lányhoz illően ) kérném meg a kedvesem kezét.) " Nos mivel lány vagy azt mondom amit nem vársz az eljön :)).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!