Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek? Többi lent

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek? Többi lent

Figyelt kérdés
Eljegyeznétek életetek párját december 25-én, ha a csajnak akkor van a születésnapja? Indokolt válaszokat kérek. Utána leírom az én álláspontom is :D

2017. dec. 13. 22:14
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
91%

Nem. Túl sok ünnep, évforduló, stressz. Karácsony, szülinap, eljegyzés...bekattana már szegény. Nekem néha már a karácsony is sok :)

N

2017. dec. 13. 22:16
 2/23 anonim ***** válasza:
92%

Ne! Szerintem nagyon rossz ünnepnapon eljegyezni valakit. Ennek meg kell adni a saját napot, a módját. Nem pedig besuvasztani a karácaonyfa, vagy a szülinapi torta mellé "ajándékba".

23/N

2017. dec. 13. 22:16
 3/23 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem se jó ötlet.
2017. dec. 13. 22:18
 4/23 anonim ***** válasza:
91%
Ünnepkor NEM kérjük meg a barátnő kezét. Azt a látszatot kelti, hogy nem volt jobb ajándékötleted, és kényszerből van a lánykérés. Meg baromi elcsépelt, idén is tele lesz a facebook eljegyzéses fotókkal. Ha ő az életed párja, akkor ennél sokkal sokkal különlegesebb és egyedibb lánykérést érdemel.
2017. dec. 13. 22:20
 5/23 anonim ***** válasza:
88%
Elveszed tőle a szülinapját, ami róla szólna. Szerintem talán önzőség. Elég nagy szívás már így is neki, hogy sose volt neki saját napja, mivel karácsonykor született. Itt olvastam nem rég valami sztorit, hogy a csajt a szülinapján akarta eljegyezni a pasija, vagy akkor is jegyezte el, és a csajnak tök rosszul esett, hogy erre pont a szülinapját jelölte ki. Szóval ne ilyenkor. Saját napja legyen. Ne folyjanak már egybe ezek.
2017. dec. 13. 22:22
 6/23 anonim ***** válasza:
84%
Születésnapra meg főleg ne eljegyzési gyűrű legyen az ajándék!
2017. dec. 13. 22:24
 7/23 anonim ***** válasza:
88%

Fú, nahát, mekkora kreativitás, újabb sablonos karácsonyi eljegyzés.. Szerencsétlennek még a szülinapja is ekkor van?

Tehát szülinapom alkalmából eljegyezzenek?

Mekkora ajándék, aztaa.. (irónia)

Én tuti külön-külön is nemet mondanék, de minimum átgondolnám az egészet, és ezt most halál komolyan mondom.

(egy menyasszony) ;)

2017. dec. 13. 22:26
 8/23 anonim ***** válasza:
87%
Iszonyatosan elcsépelt a karácsonyi, szülinapi, egyéb ünnephez kapcsolódó lánykérés. Nagyon fantáziátlan, és unalmas. Ennek egy önálló, külön napnak kellene lennie, ami önmagában ünnep (az én véleményem szerint), és nem besúvasztani karácsonyi mellékesnek, vagy egyéb ajándéknak, mert épp nem volt jobb ötlet.
2017. dec. 13. 23:41
 9/23 anonim ***** válasza:
84%

Nem. Miért, az eljegyzés karácsonyi vagy szülinapi ajándék? Jó kislány volt és megérdemli, hogy végre kapjon egy gyűrűt?

Az eljegyzésnek egy közös döntésnek kéne lennie, nem naphoz kötni.

2017. dec. 14. 08:26
 10/23 anonim ***** válasza:
49%
Én kisebbségi véleményen vagyok 😀. Igen. Nekem ugyanis , természetesen kölcsönös , azonos érzések mentén ez a dolog sokkal fontosabb lenne, mint a karácsony... szerintem ez lenne a legszebb ajándék, ha ő is akarja, szeretné.
2017. dec. 14. 08:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!