Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg már csak a pénz számít?
Megpróbálom röviden mert tudom hogy millió ilyen kérdés van itt napi szinten.
Strandon dolgozom(úszómester)egész nap az embereket kell néznem.Mivel férfiből vagyok így persze a nőket jobban...vagyis eddig mert most már azt nézegetem hogy milyen hapsikkal vannak.Nem vagyok egy csúnya srác vizilabdázom is nb2-be tehát sportos is vagyok.De komolyan mondom nekem még soha nem volt olyan jó nőm mint a strandon látott 40-50éves kopaszodó sörhasú bunkóknak.
A párok többsége így néz ki:
Nők 20-35(többség)csinosak szépek
Valük lévő faszik:(többség)40-50(de ma személyesen beszéltem 1 69évessel akinek 25éves nője van)kopaszodó pocakos jóképűnek nem nevezthető.
Persze vannak a strandon jó pasik is de velük valahogy olyan egyszerűbb lányok vannak.
Ma már tényleg csak azt nézik a nők a psaikban hogy mennyi pénzük van?
A 69 éves(amúgy jó fej öreg)elmondta nekem és a társamnak hogy nem ez az egytelen nője van neki 7-8 persze külön külön mert hogy fő a változatosság.Valamint azt is megosztotta hogy"a világon nincs az a nő akit egy jó kocsi meg 1-2 ékszer ne tudna levenni a lábáról ez kb.55év tapasztalata"Basszus nekem meg van olyan hogy heteket kell tepernem egy lány után. :-((((((Jó persze most nem azt mondom hogy nekem nincs senkim mert most is van párom de tényleg ennyire egyszerű nőt szerezni?Odamegyek és megveszem kilóra.
Kinek van gusztusa egy 69éves öregnek a tökeit nyalni????????? :-)))))
mi lassan 2éve vagyunk eggyütt,egy évig csak szertők voltunk.Én váltam,ős zakított.47 vagyok,párom nem egy m,odell alkat,de szeretem,s a közös számláról hallani se akar.Éli úgy a napjait mint előttem.Dolgozik,s lassan 5hónapja összeköltöztünk.S már mióta nem titkolózunk s főleg mióta eggyütt élünk azóta még jobban szeretem.Neki nem kell gyeek,szerencsére a gyerekeim elfogadták,kedvelik.
Nem mindig a pénz motiválja a nőket(bár tény és való,egyre ritkább)
Kitartás.
Az én párom sem pénzes sem szegény nem volt, egyszerűen nem tudott a pénzzel bánni.
Egy éve lehettünk együtt, még nem éltünk együtt, de elég sokat voltam nála. Én vásároltam be, este csak kenyérért ugrottunk be a pékségbe. Farkas éhes voltam, munka közben 10óra alatt egy szendviccset tudtam megenni, annyira nem volt idő, pörgött a munka. Szóval hazaértünk, és csináltam 3párizsis szendvicset, abból a párizsiből amit én vettem, abból a vajból, abból a kenyérből. Rámszólt, hogy kieszem a vagyonából... Hó közepe volt, 2000ftje maradt, úgy elszórta a pénzét, nekem meg a kis fizumból 80%megvolt, én vásároltam hó végéig, vagyis fizuig.
Nem épp csábító ez a felállás:S mikor annyira pénztelen valaki, hogy ki kell segíteni, és a segítőre rá is szól, mondván pocsékol.
Inkább uralkodok a pokolban, mint hogy szolgáljak a mennyországban.
Engem meg az idegesít, hogy a filmekben is úgy van pl. a Dexterben, hogy lehúzza pénzzel a nő a férfiakat. Hogyha velem ilyen lenne megfognám a fejét, és bele verném egy hegyes tárgyba.....
Az a baj, hogy a "mennyit számít a pénz" - sokan lealacsonyították piti tömegemberek anyagiskodására(kinek hogy van és milyen kocsija, el tudja-e vinni a csajt kajálni, stb...) a legprimitívebb hozzászólásokról már nem is beszélve.
Mennyit számít a pénz? Asszem értelmes épkézláb embernek csak annyit, hogy normálisan meglegyen. Érdts meleg otthon, meleg étel, számlák kifizetve, normális ruha stb...
Efölött egy embert már sokkal magasabbszintű dolgok kell hogy érdekeljenek, - mondjuk örömök, egészség, amennyire lehet nyugodt normális élet, boldogság, stb., - és nem a pénz!!!
Ha valaki, túl anyagias, azt meg lehet érteni mondjuk úgy kb. 30 éves korig. De ha valakinek még ettől idősebb korban, (mondjuk 45-50 évesen is) annyiról szól az élete, hogy hány okos TV van a szupermodern lakásában, meg mennyire drága ruhákba jár, - annak annyi öröme is legyen!!!! Egészségére!
36: Azért van különbség, hogy 45-50 évesen napi 8 órát robotolnod kell, vagy élhetsz dolgozás nélkül, szabadon, foglalkozva a hobbijaiddal, kertészkedéssel, családdal.
Egyébként meg a francért írsz be 4 éves kérdésekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!