Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Tényleg már csak a pénz számít?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg már csak a pénz számít?

Figyelt kérdés

Megpróbálom röviden mert tudom hogy millió ilyen kérdés van itt napi szinten.

Strandon dolgozom(úszómester)egész nap az embereket kell néznem.Mivel férfiből vagyok így persze a nőket jobban...vagyis eddig mert most már azt nézegetem hogy milyen hapsikkal vannak.Nem vagyok egy csúnya srác vizilabdázom is nb2-be tehát sportos is vagyok.De komolyan mondom nekem még soha nem volt olyan jó nőm mint a strandon látott 40-50éves kopaszodó sörhasú bunkóknak.

A párok többsége így néz ki:

Nők 20-35(többség)csinosak szépek

Valük lévő faszik:(többség)40-50(de ma személyesen beszéltem 1 69évessel akinek 25éves nője van)kopaszodó pocakos jóképűnek nem nevezthető.

Persze vannak a strandon jó pasik is de velük valahogy olyan egyszerűbb lányok vannak.

Ma már tényleg csak azt nézik a nők a psaikban hogy mennyi pénzük van?

A 69 éves(amúgy jó fej öreg)elmondta nekem és a társamnak hogy nem ez az egytelen nője van neki 7-8 persze külön külön mert hogy fő a változatosság.Valamint azt is megosztotta hogy"a világon nincs az a nő akit egy jó kocsi meg 1-2 ékszer ne tudna levenni a lábáról ez kb.55év tapasztalata"Basszus nekem meg van olyan hogy heteket kell tepernem egy lány után. :-((((((Jó persze most nem azt mondom hogy nekem nincs senkim mert most is van párom de tényleg ennyire egyszerű nőt szerezni?Odamegyek és megveszem kilóra.

Kinek van gusztusa egy 69éves öregnek a tökeit nyalni????????? :-)))))

2010. máj. 24. 19:53
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
86%
Az általánosítás az ostoba emberek eszköze.
2010. máj. 24. 20:09
 12/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, én lehet, hogy valami más világban élek, de nagyon ritkán látok 20-30 éves nőket 50-es, 60-as férfiakkal. Elég sok ismerősöm, barátnőm, rokonom van ebben a generációban, hiszen én is ennyi idős vagyok, de mindenkinek kb. a saját korosztályából van a párja, max. 7-8 év, de az még nem vészes. Komolyan nem tudom kérdező, hogy te hol élsz. Ja, és olyat se látok nagyon, hogy valaki a pénzért lenne együtt valakivel.
2010. máj. 24. 20:13
 13/38 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan, akit meg lehet venni kilóra, az olyan is. Tehát nem lehet levonni a tanulságot ebből, mert vannak szépségek, akiket csak ésszel lehet meghódítani. De a kopasz 69 éves a milliókkal minek vesztegetné azokra az idejét, mikor esélye sincs? Neki ott maradnak azok, akik pénzért hajlandóak vele lenni. Aki okos, az pedig hajkurássza az arra fogékony nőket. Ennyi.
2010. máj. 24. 20:14
 14/38 anonim ***** válasza:
84%

Hehe. Jót kacagtam az irásodon.

Az egyik legmenőbb a melód, úszómester (baywatch megvan?), elvileg sportos vagy, pont a nők kedvencében (vizilabda), és mégis nehéz csajokat felszedned? Jó ráfogni a pénzre? :D Ennek ugyanis semmi köze hozzá, csak irigy vagy, mert a világ legmenőbb dolgai vannak a birtokodban és igy is luzer vagy...

2010. máj. 24. 20:17
 15/38 anonim ***** válasza:
90%

Vagy arcra vagy ronda vagy buta vagy... Ez van..

De jobb lenne a szegénységre fogni, mi? :D

2010. máj. 24. 20:21
 16/38 A kérdező kommentje:

Utolsónak.

Van barátnőm mint említettem nb2-ben vizilabdázom(pénzért)és a boldogulásom miatt vagyok nyáron másodállásban úszómester.De gondolom te még gyerek vagy és ilyenről(másodállás)nem hallottál.

Csak nekem annyi a furcsa hogy még nekem tepernem kell a lányok után adig jön egy gazdag vén f.asz és neki csettintésre megállnak.

De ha végigolvastad volna és tudtad volna értelmezni akkor most nekem nem kéne magyarázkodnom.

2010. máj. 24. 20:23
 17/38 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom.... Lehet, hogy vannak ilyen nők, de nincs az a kocsi vagy ékszer vagy akármi, amiért egy olyan emberrel lennék, akit nem szeretek.

Aki

2010. máj. 24. 20:24
 18/38 anonim ***** válasza:
100%
meg olyan, az meg is érdemli. Úgyis lecserélik.
2010. máj. 24. 20:24
 19/38 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom az agyatlan mű mellű IQ negatív pi.csákat nézegeted:)Akkor meg ne csodálkozz öcsi!
2010. máj. 24. 20:26
 20/38 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek vannak ilyen emberek is akik a pénzre mennek sőt még a tetemes korkülönbség sem érdekli őket de akkor sem ez az általános pláne ha kimész az utcára vagy akár egy bevásárlóba még akkor sem.Nem azokat fogod többségben látni amiket leírtál.Jó strand lehet viszont ahol dolgozol :P
2010. máj. 24. 20:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!