Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Tényleg már csak a pénz számít?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg már csak a pénz számít?

Figyelt kérdés

Megpróbálom röviden mert tudom hogy millió ilyen kérdés van itt napi szinten.

Strandon dolgozom(úszómester)egész nap az embereket kell néznem.Mivel férfiből vagyok így persze a nőket jobban...vagyis eddig mert most már azt nézegetem hogy milyen hapsikkal vannak.Nem vagyok egy csúnya srác vizilabdázom is nb2-be tehát sportos is vagyok.De komolyan mondom nekem még soha nem volt olyan jó nőm mint a strandon látott 40-50éves kopaszodó sörhasú bunkóknak.

A párok többsége így néz ki:

Nők 20-35(többség)csinosak szépek

Valük lévő faszik:(többség)40-50(de ma személyesen beszéltem 1 69évessel akinek 25éves nője van)kopaszodó pocakos jóképűnek nem nevezthető.

Persze vannak a strandon jó pasik is de velük valahogy olyan egyszerűbb lányok vannak.

Ma már tényleg csak azt nézik a nők a psaikban hogy mennyi pénzük van?

A 69 éves(amúgy jó fej öreg)elmondta nekem és a társamnak hogy nem ez az egytelen nője van neki 7-8 persze külön külön mert hogy fő a változatosság.Valamint azt is megosztotta hogy"a világon nincs az a nő akit egy jó kocsi meg 1-2 ékszer ne tudna levenni a lábáról ez kb.55év tapasztalata"Basszus nekem meg van olyan hogy heteket kell tepernem egy lány után. :-((((((Jó persze most nem azt mondom hogy nekem nincs senkim mert most is van párom de tényleg ennyire egyszerű nőt szerezni?Odamegyek és megveszem kilóra.

Kinek van gusztusa egy 69éves öregnek a tökeit nyalni????????? :-)))))

2010. máj. 24. 19:53
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
Nekem mondod.Csak úgy kapkodom a fejem egész nap.Nem tudok betelni a látvánnyal. :-((((((
2010. máj. 24. 20:40
 22/38 anonim ***** válasza:
92%

Egyrészt soha nem hagynám, hogy bárki is eltartson, anyám kárán megtanultam ennek a hátulütőit.

Másrészt, akárhányszor felteszi valaki a kérdést, mindig a szép nőkről beszél. Ha valaki átlagos, ne adj isten, ronda, akkor megértjük, hogy eladja magát? Akkor a nők is feltehetnének ilyen kérdést, hogy csak a szépség számít? Azért mert valaki szép, nem lesz több. Csak mivel szép, többnek kell.

Szerintem ez egy kölcsönös megállapodás. Amíg az egyik élvezi a másik pénzét, addig a másik az egyik szépségét.

2010. máj. 24. 21:43
 23/38 anonim ***** válasza:
100%
Heteket kell teperned egy lány után? Jaaaj te szegény, ha dugni akarsz hívj egy qrvát, pont olyat akiket a strandon nézegetsz, ha arra is képtelen vagy hogy udvarolj!
2010. máj. 24. 22:09
 24/38 anonim ***** válasza:
78%
Leírta a szerencsétlen hogy van barátnője kedves utolsó.Ha nem vagy képes végigolvasni mielőtt hozzászólsz akkor ne írj semmi okosat.
2010. máj. 24. 23:00
 25/38 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem is magaddal van a bajod! Mert neked csak a szép külső az érték, az h milyen társ a másik, már nem fontos. Nem vagy még elég érett ha igy gondolkozol. És szerintem is a full extrás csajok melé a sok pénzű pasi dukál. Nincs ebben semmi rossz, had örüljenek a vín f@szok, h nekik is lehet jó nőjük. Savanyú a szőlő? Udvarlás nélkül akarsz csajt? Sült galmb kéne a szádba?Erőfeszítés nélkül akarsz csinos csajt? Bezzeg a csaj tegyen erőfeszítéseket h csinos, szép legyen.
2010. máj. 24. 23:02
 26/38 anonim ***** válasza:
84%

Drága, írtad, hogy strandon dolgozol. Ha valakinek prostija van, őket igényes, fényezős helyre kell vinni: strand, koktélbár, színház stb. Sok ilyennel fogsz találkozni, mert a strandok, medencék eléggé nyílt pályák. Nekem is 20 évvel idősebb a barátom, de nem a pénze miatt szeretem, sose általánosíts. Hidd el a legtöbb ilyen lány másnap a te ágyadban aludna, ha hordanád fényezni.

19/L

2010. máj. 24. 23:49
 27/38 anonim ***** válasza:
83%
És akkor mi van ha leírta hogy van barátnője? Teperni nem szeret...így járt. Különben is, ha van bnője, akkor nem tudom mit siránkozik itt.
2010. máj. 25. 00:27
 28/38 anonim ***** válasza:
100%

énmeg stranddal egybekötött hotelban dolgozom,bevételünk negyede olyanból jön,hogy 50-60as férfi,20as csinos csaj bejön egy fél délutánra...

és akad aki pofátlan,közli,hogy a lány mennyit kapott mára,hnap nincs-e kedvem nekem következni (csinos vagyok,de nem hülye)...nem tudom mit képzelnek...

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

ezt én irtam ki,olvasd végig,hasonlorol szol,csak a másik szemszög...

2010. máj. 25. 07:26
 29/38 anonim ***** válasza:
100%
nem
2010. máj. 25. 17:03
 30/38 anonim ***** válasza:
50%
Inkább a pénz akkor már, mint az ilyen hisztis cicafiúk mint te...
2010. máj. 25. 17:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!