Nem számít a pénz párválasztásnál. De ennyire ne számítson?
Valóban, nem kell királyfival a fele királyság is... de, ahogy a párom mondaná: sz@arból várat építeni nem lehet.
Igazad volt, én is kitettem volna a szűrét egy ilyen alaknak. Később mi lett volna? Te dolgozol, fizeted a hiteleket, tengődsz egy albérletben, mert vele lakást vásárolni nem tudtatok volna. Fizesd te a számlákat, mert te keresel... Aztán jött volna, hogy már babát, családot szeretnél, de nem lehet, mert ugye a pénz...
Jobban jártál, hogy időben léptél.
Valóban nem lehetnek az anyagiak elsődlegesek szerencsés esetben egy kapcsolatban, azonban a lustaság, trehányság, pazarló felelőtlen életmód már aláása az együttélést.
Ha csak a fele igaz annak, amit írtál, már akkor helyesen döntöttél!
lehető legjobban döntöttél!!
szegény kisgyermeket sajnálom...nem is értem miért nem az ex feleségnél van...
Az, hogy valakinek nincs pénze az egy dolog.
De az, hogy valaki link és lusta azért az már nem egy yelfogadható dolog. És most itt tök mindegy milyen kifogásokkal jön, hogy miért nem dolgozik, a lényeg, hogy nem is akar.
Ha annyira nem akar 60E-ért dolgozni miért nem megy el külföldre, ahol 100 ezrekért dolgozhatna.
Amúgy meg, ha nem lenne lusta, akkor nem kocsival járna, mert azon is megfoghatna sok-sok ezer ft-ot.
Úgyhogy ne bánd, mert mellette dolgozhattál volna látástól mikulásig és ezt el is várta volna tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!