Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen életkortól nő jelentősen a pénz szerepe párválasztásnál?
aki olyan, annak már 3 éves korától, aki értelmes annak meg semikor.
már oviban vannak lányok akik azt a fiut követik folyton aki nyalókát ad nekik meg cukrot. ugyanaz megy már oviban, mint később nagyban...
ugyanigy vannak huszon-X meg fölötte évesen is akiket nem a pénz csábít hanem hogy normális legyél magabiztos stb. persze legyen anyagi háttered, de nem kell hogy mindent megvegyél meg ajándékok halmaza. hozzáteszem szerintem az nem is sokat ér ahol pénzzel ajándékokkal el lehet csábitani a nőt...
"én jobban örülök egy jómódú lánynak, mert mi is jól élünk, és fura lenne átmenni hozzájuk úgy, hogy mondjuk az ő házuk/kertjük/autójuk nem olyan"
Na, hogy is van ez, hogy a pénz csak a lányoknak számít?
de te is elvárod, hogy olyan párod legyen akik anyagi körülményei ugyanolyanok mint a tietek.
amugy a kérdésre válaszolva pedig:
onnantol számit,hogy a nö férjet keres mert bizon y a férj keresésbe tartozik a család alapitás is..ami meg nem kis melo és költség.ezért keresnek a nök ugy 20fölött pénzes palikat.
Én 24 éves vagyok és nekem nem számít sem most, sem pedig a jövőben nem fog.
Aki pénztárca alapján választ magának párt, arról meg van a véleményem...
A barátom nem keres túl jól, sokszor alig jön ki a pénzből hónap végén, mégis ha a jövőre gondolok (összeköltözés, baba), ő van benne.
Cseppet sem érdekel, hogy fog keresni később, mert ez a leglényegtelenebb dolog, ha kapcsolatról, és főleg, ha szerelemről van szó.
Persze nem azt mondom, hogy az életben nem számít a pénz, de nem a páromon keresztül akarok hozzájutni, hanem én is ugyanúgy meg szeretnék érte dolgozni, aztán összerakjuk, amink van.
Szerintem ez így (lenne) normális.
L/24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!