Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg már csak a pénz számít?
Megpróbálom röviden mert tudom hogy millió ilyen kérdés van itt napi szinten.
Strandon dolgozom(úszómester)egész nap az embereket kell néznem.Mivel férfiből vagyok így persze a nőket jobban...vagyis eddig mert most már azt nézegetem hogy milyen hapsikkal vannak.Nem vagyok egy csúnya srác vizilabdázom is nb2-be tehát sportos is vagyok.De komolyan mondom nekem még soha nem volt olyan jó nőm mint a strandon látott 40-50éves kopaszodó sörhasú bunkóknak.
A párok többsége így néz ki:
Nők 20-35(többség)csinosak szépek
Valük lévő faszik:(többség)40-50(de ma személyesen beszéltem 1 69évessel akinek 25éves nője van)kopaszodó pocakos jóképűnek nem nevezthető.
Persze vannak a strandon jó pasik is de velük valahogy olyan egyszerűbb lányok vannak.
Ma már tényleg csak azt nézik a nők a psaikban hogy mennyi pénzük van?
A 69 éves(amúgy jó fej öreg)elmondta nekem és a társamnak hogy nem ez az egytelen nője van neki 7-8 persze külön külön mert hogy fő a változatosság.Valamint azt is megosztotta hogy"a világon nincs az a nő akit egy jó kocsi meg 1-2 ékszer ne tudna levenni a lábáról ez kb.55év tapasztalata"Basszus nekem meg van olyan hogy heteket kell tepernem egy lány után. :-((((((Jó persze most nem azt mondom hogy nekem nincs senkim mert most is van párom de tényleg ennyire egyszerű nőt szerezni?Odamegyek és megveszem kilóra.
Kinek van gusztusa egy 69éves öregnek a tökeit nyalni????????? :-)))))
Sok nő nem szégyell kitartott k*rva lenni. Hát mit lehet erre mondani?
azért ne aggódj, van elég csinos lány, aki nem ilyen.
(én nem, de sokan vannak XD)
Nem. Velem is kezdett nemrég egy ilyen öreg csóka, nem mondom, bele is gondoltam, milyen jó is lenne, mutatta, milyen kis luxusgarzont kapnék tőle a belvárosban - kezdetnek -, meg egy csomó lehetőség, utazni, nem garasoskodni...
Nem mondom, vonzó volt az ajánlat, főleg hogy azokban a hónapokban kb havi 10e-ből kellett mindent kihozzak, kaját, ruhát, dezodort, cigit, szóval kb kenyéren és vöröshagymán éltem, mint az egyszeri szegénylegény :).
De nem bírtam volna egy ilyen öreg emberrel lenni, akihez semmi nem vonzott volna, csak a pénz.
Más kérdés, hogy ha még az a 10e se lett volna, akkor bizony elképzelhetőnek tartom, hogy belementem volna. Mert az éhség nagy úr, azóta tudom...
(persze tudom, általában nem ilyen miatt mennek ilyenekbe bele a lányok, hanem mert vonzó, igenis vonzó a pénz... szomorú, és tagadják ezerrel, de ez van...)
Szia!
Ne aggódj rengeteg csinos nő van még, aki nem így gondolkodik. Csak még sajna nem találkoztál az igazival, persze ilyen számító nők mindig is voltak és lesznek is, de normális is van. Sok szerencsét!
Szerintem igen éretlen vagy, egy kapcsolat NEM a szexröl szól, és nem az a fö összetartó erö, hoyg a másik hogy néz ki. Nekem egyetlen párkapcsolatom sem kezdödtt úgy, hogy ez a férfi de jól néz ki, engem sokkal inkább az érdekelt, hogy mi van a fejében, lehet-e vele komoly dolgokról is beszélgetni, van-e közös érdeklödési körünk. (Ettöl függetlenül mindegyik hasonló korú volt, mint én, de ez lényegtelen).
A másik kérdés: te mindenkitöl elkéred az igazolványát?, vagy honnan tudod, hogy ki hány éves - ugyanis sokan többnek vagy kevesebbnek látszanak - és föként a nök igyekeznek minél fiatalosabbaknak tünni, a férfiak többsége viszont nem a külsejével törödik egész életében.
Kétségtelenül vannak nök (meg férfiak is), akiket egy kocsi meg néhány ékszer meggyöz, de egy ilyen növel nem érdemes eleve kezdeni, mert ha valaki többet igér, akkor ahhoz fog menni. Van sok olyan nö is, akik nem pénzt, hanem egy embert akarnak maguk mellett, és ezeket az se befolyásolja, hogy te milyen jól nézel ki.
biztos sokan csinálják, mert én is látok ilyet, de egy barántőm, s én sem voltunk soha ilyenek. utánunk ugyanúgy egyszerűen teperni kell, mint te a barátnőd után tepertél.
de távolból látok ilyen párokat én is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!