Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számít a pénz a csajozásban?
előrebocsátom, nem vagyok álszent, szóval aki a szokásos "jaj, ez nem számít" szöveget várja, az nyomjon nyugodtan piros kezet és ne olvassa tovább.
messziről kezdem. jómódú családba születtem szerencsémre. ennek persze ára volt, a szüleim sokat dolgoztak, sajnos a házasságuk is tönkrement (bár nem emiatt). gyakran kérdeztem apumat, miért kell ennyit dolgozni, nincs meg mindenünk? azt mondta, azért, hogy nekem és a hugaimnak soha, egyetlen férfitól se kelljen függnünk. ugyanezt mondta akkor is, amikor a továbbtanulásról volt szó. "legyen egy szükség esetén kenyeret biztosító diploma a kezedben, ne szorulj rá, hogy bárki eltartson. az én lányom nem lesz senki lábtörlője". ezt sokszor elmondta, nem értettem. ma már értem, mert sok rosszul végződött kapcsolatot láttam magam körül. ez az egyik része. a nő, akiben van tartás, annyit várjon el amennyit maga is nyújtani tud.
de itt jön a másik része: azt viszont igenis várja el! elég pasi volt, aki csak a várható pénz illetve jó pozíció reményében sündörgött körülöttem. 100 méterről ellenszélben kisztúrom a nyálzó, gusztustalan fajtáját. tehát azért az jogos elvárás, hogy ne nekem kelljen egy férfit eltartom, illetve ne legyen csóróbb nálam.
summa summarum az a véleményem, hogy sok ember élete boldogabb lenne, ha a magához való emberek közül választani párt magának. ilyen szempontból igenis SZÁMÍT. vagy vagyon, vagy potenciál (nem szexuálisra értem), valami legyen. annyian hitték, hogy ők lesznek az egy, akinél működni fog a nagy különbségek ellenére. és annyian estek pofára...nagyon jó lenne, ha mindenki igyekezne ezt elkerülni.
Erre gondoltál? Audi R 8.
Minő meglepő, hogy az autót vezető kopasz faszi mellett egy jobb fajta csaj ül. DDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!