Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire számít a pénz a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számít a pénz a csajozásban?

Figyelt kérdés
Most lehet jönni azzal, hogy nem számít, de ezt nem hiszem el. Vagy 3 éve a Discoveryn láttam, hogy volt egy szemüveges göndör fekete hajú pasas, ai az evolúciót kutatta, meg hogy mi befolyásolja a nőket a párválasztásban. Ő ment el rapidrandira 5 nőhöz, de úgy, hogy először lepukkant 20 éves járgánnyal, rosszul öltözködve szakállasan stb és minden nőtől 2-3 pontot kapott a 10-es skálán. Aztán alá adtak egy Rolls Royce-t, rá pedig méregdrága Armani öltönyt, Rolex órát stb és egy másik rapidrandin minden nőtől 9 és 10 pontot kapott. Akkor tényleg ennyire számítana? Múltkor is egyik konszolidált szórakozóhelyen bejött a kopasz 110 kilós nagy állat drága öltönyben, kint meg a 10-15 milliós autója. Olyan undorító volt, hogy a háj a nyakán csak úgy húzódott. Mégis 10 perc után már 2 csaj ült mellette a buliban, holott a pasas fel sem állt pillanatra sem a helyéről. egyszerűen odamentek hozzá és meghívatták magukat italozni. Vagy van egy munkatársnőm, aki tényleg nagyon de nagyon művelt, szép és okos, bármelyik pasast megmegkaphatná. Mégis az kell neki, amelyiknek 41 milliós lakása és 2 db 5-5 milliós autója van, nem számít neki, ha a pasas napi 5 ször csalja is meg, akkor is az kell neki, és ha szakítanak is, egy hónap múlva megint együtt vannak. Lehet azzal jönni, hogy nem számít, mert itt az összes lány úgyis mindig ezt írja, de a való életben, ha meglátják a kopasz mercis faszit, akkor elvesztik a józan ítélő képességüket és nedves lesz a bugyi 10 nőből 8 esetben legalább. Láttam itt már sírni csúnya, átlagos és jóképű fazonokat is, hogy nincs csajuk, de érdekes módon gazdag pasast, nem sokszor látok itt rinyálni. ennyire meg tud szépíteni néhány 10 millió egy bálnafejű hájpacit is, hogy megbolondulnak érte a nők. És most nem cicababákra gondoltam, hanem érett 30 feletti intelligens nőkre. Vagyis a nagybetűs nőkre.
2011. okt. 13. 22:51
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
69%
És hogy ellenőrizted le, hogy ugyanaz mondja, hogy nem kell, mint aki utána ilyet keres? Egytől egyig ugyebár... Ha azt mondom, ismerek jópár olyat, akinek nem számít (de tényleg), akkor elhiszed?
2011. okt. 13. 23:08
 12/54 anonim ***** válasza:
100%

Tudod azért meg kell nézni hol kutatott.

Miért nem házasságokat nézett?

Ezeket az embereket kereste és eszes faszi volt, meg is találta őket.

Rapid randi, ne viccelj már..meg diszkó.. egyik sem jelenti, hogy alapból a pénzesekre bukna mindenki, de azért ott ki lehet fogni.

Nézz meg pár családot és mérd össze ezekkel. Ez valós eredményeket fog neked mutatni, nem egyoldalút.

Elég szar lenne a helyzet a gazdasági válság idején :)

Szóval mindössze ennyi a probléma oka.

2011. okt. 13. 23:11
 13/54 A kérdező kommentje:
Persze biztos van olyan akinek nem számít. Kb 100 ből 5 vagy max 10. De ez elég kicsike arány sajnos.
2011. okt. 13. 23:12
 14/54 anonim ***** válasza:
53%

Mindegyik elvárja, csak az a kérdés, hogy mennyire. Van, amelyik elvárja, hogy több tízezret költs rá egy alkalommal, van amelyik beéri pár ezerrel, van amelyik elvárja, hogy öt tízmillió feletti kocsid legyen, van, akinek elég ha csak egy van.

Ha átlagos vagy, normálisan bánsz az emberekkel, az kb. semmit sem számít. Hiába fogják az ellenkezőjét hazudni.

2011. okt. 13. 23:13
 15/54 A kérdező kommentje:
Hát azért mert a gazdag nem nagyon akar házasodni. De miért is akarna, ha holnap és holnapután is újabb 10-10 nőt fog megrakni a zsíros farkával. Akkor minek házasodna? Csak az átlag ember házasodik, a másik átlag emberrel. Nemde?
2011. okt. 13. 23:14
 16/54 anonim ***** válasza:
53%

Na de most cáfoltad meg magad jó ember:)

Ha az átlag nő gazdag pasit keres, akkor hogy a fenébe megy hozzá egy átlagos férfihez?

Egyébként gazdag férfiak is házasodnak. A világ nem a pénz körül forog, akármennyire is súlyos szerepe van az életben. Létezik szerelem, kémia, érzések, ezek pedig minden felett győznek, akármilyen meseszerűen hangzik. Egy ideig lehet húzni egy gazdag mellett, de amikor a boldogtalanság és ezen érzések hiánya eluralkodik akkor úgyis úgy lesz vele, hogy ennyit semmi nem ér.

2011. okt. 13. 23:17
 17/54 napietus ***** válasza:
59%

nem, ez nem így van :) pl. a legutóbbi adatok szerint a diplomások között több a házasságkötés, mint az alap- vagy középfokú végzettségűek között. ez persze nem utal automatikusan vagyoni helyzzetre, de támpont.

meg ha nekem nem hiszel, kérdezz meg erről egy esküvőszervezőt. ha valaki, ő tisztában van a házasulók anyagi helyzetével. nagynénémnek is ilyen cége van, tudna mesélni.

2011. okt. 13. 23:18
 18/54 anonim ***** válasza:
75%
szerintem nekem addig nem is lesz csajom még nincs autóm .. :S de egy átlag csaj se ül be akármilyenbe... undorító a világ ,gusztustalan sajnos
2011. okt. 13. 23:19
 19/54 A kérdező kommentje:
ja, már 10 en éves korban is van sok lány, aki elvárja az orvos fiától(az a barátja pl), hogy heti 20-30 ezreket költsön rá legalább. Tudom miről beszélek, volt egy nagyon csúnya barátom, de orvos fia volt és heti-kapaszkodjatok meg 60-70 ezerrel jött el suliba. Az apjához tartozott fene tudja, hány orvosi körzet, és több milliót pakolt mindig zsebre. Ja és egy percig se higgyétek, hogy a csúnya barátom, valaha is egyedül volt. 4 év gimi alatt, cirka 80 csajt fogyasztott el, plusz amit még be sem vallott...Amikor meg csütörtökre már csak a a 70 ból 20 ezre maradt, akkor mindig azt mondta nekünk, hogy le van égve, és már nem tud senkinek sem kölcsönadni cigire stb. DD
2011. okt. 13. 23:19
 20/54 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az számít,hogy pl van saját lakásom.Már kezd elegem lenni,h az összes pasi kb beköltözött hozzám,vagy állandóan csak nálam aludhattunk...(pedig mentem volna én át olyanhoz is,aki az öregeivel alszik-az meg nem hívott át...).Szóval én már úgy próbálok majd válogatni,hogy az illető akivel összejövök,legyen olyan,hogy ne állandóan idejöjjön,hanem én is mehessek hozzá.Pénzben ez akár azt is jelenti,hogy legyen külön lakása,az a legjobb...

Ezenkívül ha már egy ideje együtt vagyunk,akkor nem számít ki mennyit és mit fizet,meg lehet oldani.(de ez már komoly hosszabbtávú kapcsolatnál.)Az elején az udvarláskor pedig nem árt,ha a férfi meghívja erre-arra a hölgyet.Nem 10-20ezer ft-os koncert és operaelőadásra,színházra gondolok,hanem szimpla mozira,pizzázásra,italozásra.(de ez is kb 3ezer forint/alkalom...).

Szóval sajnos számít...

Ezenfelül még mondanám:

Lehet valaki írtógazdag,ha tüdejéig felhúzott nadrágot hord,80as évekbeli sportcipővel(mint az Őrült,dilis szerelem c. filmben a főszereplő XD )

Amiket leírtam nem felsőtizezerbéli "gazdagságot" jelentenek.Nagyon nem...Csak sajnos ebben a tetves országban,már ez is csodának számít.Úgyhogy k. nehéz párt találni...

2011. okt. 13. 23:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!