Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számít a pénz a csajozásban?
Tudod azért meg kell nézni hol kutatott.
Miért nem házasságokat nézett?
Ezeket az embereket kereste és eszes faszi volt, meg is találta őket.
Rapid randi, ne viccelj már..meg diszkó.. egyik sem jelenti, hogy alapból a pénzesekre bukna mindenki, de azért ott ki lehet fogni.
Nézz meg pár családot és mérd össze ezekkel. Ez valós eredményeket fog neked mutatni, nem egyoldalút.
Elég szar lenne a helyzet a gazdasági válság idején :)
Szóval mindössze ennyi a probléma oka.
Mindegyik elvárja, csak az a kérdés, hogy mennyire. Van, amelyik elvárja, hogy több tízezret költs rá egy alkalommal, van amelyik beéri pár ezerrel, van amelyik elvárja, hogy öt tízmillió feletti kocsid legyen, van, akinek elég ha csak egy van.
Ha átlagos vagy, normálisan bánsz az emberekkel, az kb. semmit sem számít. Hiába fogják az ellenkezőjét hazudni.
Na de most cáfoltad meg magad jó ember:)
Ha az átlag nő gazdag pasit keres, akkor hogy a fenébe megy hozzá egy átlagos férfihez?
Egyébként gazdag férfiak is házasodnak. A világ nem a pénz körül forog, akármennyire is súlyos szerepe van az életben. Létezik szerelem, kémia, érzések, ezek pedig minden felett győznek, akármilyen meseszerűen hangzik. Egy ideig lehet húzni egy gazdag mellett, de amikor a boldogtalanság és ezen érzések hiánya eluralkodik akkor úgyis úgy lesz vele, hogy ennyit semmi nem ér.
nem, ez nem így van :) pl. a legutóbbi adatok szerint a diplomások között több a házasságkötés, mint az alap- vagy középfokú végzettségűek között. ez persze nem utal automatikusan vagyoni helyzzetre, de támpont.
meg ha nekem nem hiszel, kérdezz meg erről egy esküvőszervezőt. ha valaki, ő tisztában van a házasulók anyagi helyzetével. nagynénémnek is ilyen cége van, tudna mesélni.
Nekem az számít,hogy pl van saját lakásom.Már kezd elegem lenni,h az összes pasi kb beköltözött hozzám,vagy állandóan csak nálam aludhattunk...(pedig mentem volna én át olyanhoz is,aki az öregeivel alszik-az meg nem hívott át...).Szóval én már úgy próbálok majd válogatni,hogy az illető akivel összejövök,legyen olyan,hogy ne állandóan idejöjjön,hanem én is mehessek hozzá.Pénzben ez akár azt is jelenti,hogy legyen külön lakása,az a legjobb...
Ezenkívül ha már egy ideje együtt vagyunk,akkor nem számít ki mennyit és mit fizet,meg lehet oldani.(de ez már komoly hosszabbtávú kapcsolatnál.)Az elején az udvarláskor pedig nem árt,ha a férfi meghívja erre-arra a hölgyet.Nem 10-20ezer ft-os koncert és operaelőadásra,színházra gondolok,hanem szimpla mozira,pizzázásra,italozásra.(de ez is kb 3ezer forint/alkalom...).
Szóval sajnos számít...
Ezenfelül még mondanám:
Lehet valaki írtógazdag,ha tüdejéig felhúzott nadrágot hord,80as évekbeli sportcipővel(mint az Őrült,dilis szerelem c. filmben a főszereplő XD )
Amiket leírtam nem felsőtizezerbéli "gazdagságot" jelentenek.Nagyon nem...Csak sajnos ebben a tetves országban,már ez is csodának számít.Úgyhogy k. nehéz párt találni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!