Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számít a pénz a csajozásban?
80%-os te szimplán félreértesz engem. Az olyanokkal mint te nekem nincs gondom, de én nem vagyok ilyen. Ha valamit adok azt nem azért adom, hogy viszonozzák és sosem számolnám fillérre. Örülök a virágnak, de azt sem várom el. Nem érdekel az ilyesmi, nekem adni öröm, azért csinálom, kapni is, de ezt nem várom és szerintem nem is várhatom el.
Ez pedig nem egy szint a kitartott nőkkel.
Ami az anyagiakban fontos, bár szerintem ez minden embernek fontos, hogy törekedjen a jóra. Szóval én nem fogok soha eltartani senkit és nem viselem el azokat az embereket, akik csak kapni akarnak, de semmit sem tesznek, nem akarnak dolgozni, aztán jár a szájuk, hogy nem kellenek a nőknek. Egy munkakerülő, lusta alak ki a francnak kell?? Hogy lehet így rá alapozni? És az tök mindegy mennyit keres, ha egy szorgalmas, dolgos ember, akkor már felülmúlta azt,amit említettem.
hajjaj, ha te tudnád, amit én...mikor házat kerestünk, rengeteg olyat láttam, ami bár nem ilyen szélsőséges eset, de durva volt. kívülről mind szép volt, azért néztük meg. csak pár kirívóbb esetet említek:
-a tető tartóelemei úgy meg voltak tekeredve, befért a kezem közéjük
-belső nyílászárók helyén levakolva sem volt (6 éves ház), ajtók helyett függönyök
-aljzatbetonra ráterített szőnyeg, szintén nem új házban
-olyan gány burkolás, hogy bár életemben nem volt fugakereszt a kezemben, de ha pisztolyt tartanak a homlokomhoz, különbül megcsinálom.
meg még sok ilyen. ismétlem kívülről gyönyörű házakról van szó. a keresgélés éve alatt megtanultam, hogy ne higyjek a külsőségeknek.
Dehogy elvárás.
Szerintem hülye, aki elvárja, vagy csak nem élt a valóságban. Ez nagyon nehéz manapság.
Nekem spec.5000 Ft-om van jelenleg házra, szóval még gyűjtögetek:D De ettől senkinél sem vagyok kevesebb.
Akiknek ilyen korban van, azoknak az önerő nagyon ritka. Szóval én végtelenül tisztelem azokat az embereket, akik saját erejükből házat vesznek, nem elcseszik huszonévesen, de az átlag ajándékba kapja a lakást, ami nem negatívum,mert én is megadnám a gyerekemnek, sőt mindent, ami tőlem telik, de nem is pozitívum, mert most miért kellene valamire felnézni, ami nem az ő érdeme?
A szülei előtt kalapot emelek, ő pedig ugyanolyan, mint mindenki más, akár én.
Szoval legyen eros szemelyiseged.
Es ha ezek megvannak, akkor felveheted a versenyt a penzzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!