Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire számít a pénz a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számít a pénz a csajozásban?

Figyelt kérdés
Most lehet jönni azzal, hogy nem számít, de ezt nem hiszem el. Vagy 3 éve a Discoveryn láttam, hogy volt egy szemüveges göndör fekete hajú pasas, ai az evolúciót kutatta, meg hogy mi befolyásolja a nőket a párválasztásban. Ő ment el rapidrandira 5 nőhöz, de úgy, hogy először lepukkant 20 éves járgánnyal, rosszul öltözködve szakállasan stb és minden nőtől 2-3 pontot kapott a 10-es skálán. Aztán alá adtak egy Rolls Royce-t, rá pedig méregdrága Armani öltönyt, Rolex órát stb és egy másik rapidrandin minden nőtől 9 és 10 pontot kapott. Akkor tényleg ennyire számítana? Múltkor is egyik konszolidált szórakozóhelyen bejött a kopasz 110 kilós nagy állat drága öltönyben, kint meg a 10-15 milliós autója. Olyan undorító volt, hogy a háj a nyakán csak úgy húzódott. Mégis 10 perc után már 2 csaj ült mellette a buliban, holott a pasas fel sem állt pillanatra sem a helyéről. egyszerűen odamentek hozzá és meghívatták magukat italozni. Vagy van egy munkatársnőm, aki tényleg nagyon de nagyon művelt, szép és okos, bármelyik pasast megmegkaphatná. Mégis az kell neki, amelyiknek 41 milliós lakása és 2 db 5-5 milliós autója van, nem számít neki, ha a pasas napi 5 ször csalja is meg, akkor is az kell neki, és ha szakítanak is, egy hónap múlva megint együtt vannak. Lehet azzal jönni, hogy nem számít, mert itt az összes lány úgyis mindig ezt írja, de a való életben, ha meglátják a kopasz mercis faszit, akkor elvesztik a józan ítélő képességüket és nedves lesz a bugyi 10 nőből 8 esetben legalább. Láttam itt már sírni csúnya, átlagos és jóképű fazonokat is, hogy nincs csajuk, de érdekes módon gazdag pasast, nem sokszor látok itt rinyálni. ennyire meg tud szépíteni néhány 10 millió egy bálnafejű hájpacit is, hogy megbolondulnak érte a nők. És most nem cicababákra gondoltam, hanem érett 30 feletti intelligens nőkre. Vagyis a nagybetűs nőkre.
2011. okt. 13. 22:51
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
100%

80%-os te szimplán félreértesz engem. Az olyanokkal mint te nekem nincs gondom, de én nem vagyok ilyen. Ha valamit adok azt nem azért adom, hogy viszonozzák és sosem számolnám fillérre. Örülök a virágnak, de azt sem várom el. Nem érdekel az ilyesmi, nekem adni öröm, azért csinálom, kapni is, de ezt nem várom és szerintem nem is várhatom el.

Ez pedig nem egy szint a kitartott nőkkel.

Ami az anyagiakban fontos, bár szerintem ez minden embernek fontos, hogy törekedjen a jóra. Szóval én nem fogok soha eltartani senkit és nem viselem el azokat az embereket, akik csak kapni akarnak, de semmit sem tesznek, nem akarnak dolgozni, aztán jár a szájuk, hogy nem kellenek a nőknek. Egy munkakerülő, lusta alak ki a francnak kell?? Hogy lehet így rá alapozni? És az tök mindegy mennyit keres, ha egy szorgalmas, dolgos ember, akkor már felülmúlta azt,amit említettem.

2011. okt. 13. 23:49
 42/54 A kérdező kommentje:
Én pl ha azt mondom, hogy 26 éves vagyok és édesanyámmal és testvéremmel élek együtt egy emeletes nagy 4 szobás családi lakásban, akkor is azzal jön sok lány, hogy 26 vagy és még nincs saját lakásod? mondom, miért ez alap lenne? Honnan vegyek elő 15-20 milliót egy új lakásra? De egy panel is vagy 6-8 misi. Mégis alap kellene, hogy legyen egy huszonévesnek a lakás? A legtöbben csak 30 éves korukra költöznek el, de akkor sem egy rendes lakásba, legalábbis a statisztikák szerint. Akkor miért lenne alap 20 on éveseknek saját ház?
2011. okt. 13. 23:52
 43/54 napietus ***** válasza:

hajjaj, ha te tudnád, amit én...mikor házat kerestünk, rengeteg olyat láttam, ami bár nem ilyen szélsőséges eset, de durva volt. kívülről mind szép volt, azért néztük meg. csak pár kirívóbb esetet említek:

-a tető tartóelemei úgy meg voltak tekeredve, befért a kezem közéjük

-belső nyílászárók helyén levakolva sem volt (6 éves ház), ajtók helyett függönyök

-aljzatbetonra ráterített szőnyeg, szintén nem új házban

-olyan gány burkolás, hogy bár életemben nem volt fugakereszt a kezemben, de ha pisztolyt tartanak a homlokomhoz, különbül megcsinálom.

meg még sok ilyen. ismétlem kívülről gyönyörű házakról van szó. a keresgélés éve alatt megtanultam, hogy ne higyjek a külsőségeknek.

2011. okt. 13. 23:55
 44/54 napietus ***** válasza:
amúgy amíg nincs családod, értelmetlen is lenne külön háztartást fenntartanod. én is otthon laktam az eljegyzésemig. minek költöztem volna külön? árulhattam volna azt a lakást ítéletnapig...ketten pedig könnyebb, mint egyedül.
2011. okt. 13. 23:57
 45/54 anonim ***** válasza:

Dehogy elvárás.

Szerintem hülye, aki elvárja, vagy csak nem élt a valóságban. Ez nagyon nehéz manapság.

Nekem spec.5000 Ft-om van jelenleg házra, szóval még gyűjtögetek:D De ettől senkinél sem vagyok kevesebb.

2011. okt. 13. 23:58
 46/54 A kérdező kommentje:
Hát én i úgy tevezem, hogy 26 vagyok és 1 év múlva kimegyek külföldre, havi nettó olyan 270-300 van gondolkodok(amit félre is tudok tenni a rezsi, kaja stb mellett) és akkor is kell vagy 8 év mire össze tudok gyűjteni egy rendes kb 20-25 milliós lakásra vidéken. Az ugye pesten vagy 30 at érne, hanem többet. Szval azért kell 8-10 év mire az ember össze tud szedni arra. Szval én sem értem miért lenne sok lánynak alap hogy a pasijának 20-on éves korában van lakása?
2011. okt. 14. 00:02
 47/54 anonim ***** válasza:

Akiknek ilyen korban van, azoknak az önerő nagyon ritka. Szóval én végtelenül tisztelem azokat az embereket, akik saját erejükből házat vesznek, nem elcseszik huszonévesen, de az átlag ajándékba kapja a lakást, ami nem negatívum,mert én is megadnám a gyerekemnek, sőt mindent, ami tőlem telik, de nem is pozitívum, mert most miért kellene valamire felnézni, ami nem az ő érdeme?

A szülei előtt kalapot emelek, ő pedig ugyanolyan, mint mindenki más, akár én.

2011. okt. 14. 00:05
 48/54 anonim ***** válasza:
100%
Egy nőnek érthető alapvető elvárása a rendezett egzisztencia az utódok miatt is. Amúgy meg az uszoda a dizsi, a cukrászda pénzbe kerül, és nem járhattok mindig csak a parkba. Nem kell burzsujnak lened, de azért néha el tudd vinni valahová. Viszont az is igaz, h a sok lóvé az puncimágnes!
2011. okt. 14. 00:36
 49/54 anonim ***** válasza:
Nem olvastam vegig, de biztos leirtak mar elottem is, hogy a szerelem az kemia. Egeszen pontosan van egy bizonyos szagod, amit a borod bocsajt ki es ez a szag egyeseket baromira vonz, masokat viszont taszit. A vonzalom viszont nagyon eros, de nem biztos hogy onnmagaban eleg. Mert a nok biztonsagot akarnak es hat valljuk be a penz anyagi biztonsagot ad, ami fontos. De ugyanakkor elvarjak hogy kiallj mellettuk, minden esetben
2011. okt. 14. 04:54
 50/54 anonim ***** válasza:

Szoval legyen eros szemelyiseged.

Es ha ezek megvannak, akkor felveheted a versenyt a penzzel.

2011. okt. 14. 04:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!