Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számít a pénz a csajozásban?
Szóval nem kell a végletekbe belemenni!
Valóban a hasonló jöjjön össze a hasonlóval!
Szerintem mondjuk ritka az olyan,hogy egy csajnak kilóg a valaga a szegénysége miatt,és közbe egy BMW-s pali mellett virít,és senki nem gondolná róluk,hogy ki honnan származik...Az ilyen tényleg ritka.Azok a csajok akik ilyen fuxos manusokkal lógnak általában már hozávannak ehhez szokva,valahonnan elindultak(sok a prosti ugye,vagy erotikus modell és még mondhatnám szebben is)és elvárják azt a szintet...
Szal ez a másik véglet...
első oldalon láthattad, én nem kerteltem :)
amúgy a látszat néha nem minden. vagyük ezt a BMW-t. látsz benne egy pasit és egy nőt. mondjuk szép nőt. nem tudhatod, kije a pasinak. lehet, hogy a csaja, de az is lehet, hogy a huga. vagy a könyvelője, ügyvédje, takarítónője. a másik, hogy a bankszámla kivonata senkinek nincs a homlokára ragasztva. nem tudod, nem-e a lány hozománya volt a kocsi pl.
meg láttam én már életemben cifra nyomort is eleget. főleg bizonyos kisebbség tagjainál. ennek egyik eleme a BMW, amin nincsenek magyar papírok, és egy hónapban egyszer van megtankolva, akkor viszont egész nap a városban köröznek vele. a kívülről csili-vili ház, amiben egy szobát laknak, mert a többi kész sincs.
ne higyj a látszatnak soha. a szemed becsap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!