Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire számít a pénz a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számít a pénz a csajozásban?

Figyelt kérdés
Most lehet jönni azzal, hogy nem számít, de ezt nem hiszem el. Vagy 3 éve a Discoveryn láttam, hogy volt egy szemüveges göndör fekete hajú pasas, ai az evolúciót kutatta, meg hogy mi befolyásolja a nőket a párválasztásban. Ő ment el rapidrandira 5 nőhöz, de úgy, hogy először lepukkant 20 éves járgánnyal, rosszul öltözködve szakállasan stb és minden nőtől 2-3 pontot kapott a 10-es skálán. Aztán alá adtak egy Rolls Royce-t, rá pedig méregdrága Armani öltönyt, Rolex órát stb és egy másik rapidrandin minden nőtől 9 és 10 pontot kapott. Akkor tényleg ennyire számítana? Múltkor is egyik konszolidált szórakozóhelyen bejött a kopasz 110 kilós nagy állat drága öltönyben, kint meg a 10-15 milliós autója. Olyan undorító volt, hogy a háj a nyakán csak úgy húzódott. Mégis 10 perc után már 2 csaj ült mellette a buliban, holott a pasas fel sem állt pillanatra sem a helyéről. egyszerűen odamentek hozzá és meghívatták magukat italozni. Vagy van egy munkatársnőm, aki tényleg nagyon de nagyon művelt, szép és okos, bármelyik pasast megmegkaphatná. Mégis az kell neki, amelyiknek 41 milliós lakása és 2 db 5-5 milliós autója van, nem számít neki, ha a pasas napi 5 ször csalja is meg, akkor is az kell neki, és ha szakítanak is, egy hónap múlva megint együtt vannak. Lehet azzal jönni, hogy nem számít, mert itt az összes lány úgyis mindig ezt írja, de a való életben, ha meglátják a kopasz mercis faszit, akkor elvesztik a józan ítélő képességüket és nedves lesz a bugyi 10 nőből 8 esetben legalább. Láttam itt már sírni csúnya, átlagos és jóképű fazonokat is, hogy nincs csajuk, de érdekes módon gazdag pasast, nem sokszor látok itt rinyálni. ennyire meg tud szépíteni néhány 10 millió egy bálnafejű hájpacit is, hogy megbolondulnak érte a nők. És most nem cicababákra gondoltam, hanem érett 30 feletti intelligens nőkre. Vagyis a nagybetűs nőkre.
2011. okt. 13. 22:51
1 2 3 4 5 6
 31/54 A kérdező kommentje:
Egyébként rengeteg olyan is van, hogy pl rámentek facebookra és megnéztek párokat, nagyon de nagyon sok olyan van, hogy a csaj mellé be van írva a diploma, hol végezte stb. A párja mellé meg egy szakmunkásképző. De amint megnézitek a képeket, ott úgy vannak együtt, hogy méregdrága autó stb. Persze szakmunkással is lehet valaki milliomos, van olyan autószerelő ismerősöm, aki szanaszét kereste magát, de a többség nem ilyen. Nagyon sok 8 osztályt végzett van, aki vállalkozott is degeszre kereste magát, és bármelyik diplomás nőt(diploma nem egyenlő tudással, de mégis van neki valami)megkaphatja.
2011. okt. 13. 23:32
 32/54 anonim ***** válasza:
100%

Szóval nem kell a végletekbe belemenni!

Valóban a hasonló jöjjön össze a hasonlóval!

Szerintem mondjuk ritka az olyan,hogy egy csajnak kilóg a valaga a szegénysége miatt,és közbe egy BMW-s pali mellett virít,és senki nem gondolná róluk,hogy ki honnan származik...Az ilyen tényleg ritka.Azok a csajok akik ilyen fuxos manusokkal lógnak általában már hozávannak ehhez szokva,valahonnan elindultak(sok a prosti ugye,vagy erotikus modell és még mondhatnám szebben is)és elvárják azt a szintet...

Szal ez a másik véglet...

2011. okt. 13. 23:35
 33/54 napietus ***** válasza:
100%
azért az a szakmunkás, aki a tanult szakmájából milliomos lesz, az valamit tud. van benne erő, kitartás, szorgalom, szakértelem. ezt minden nő értékeli, a diplomások is. én is.
2011. okt. 13. 23:37
 34/54 A kérdező kommentje:
Azlrt csak-csak kibújik a szög a zsákból, hogy már aki ide írt a legtöbb lány is bevallotta, hogy igencsak számít. Ha nem is minden, de nagyot nyom a latba. Engem nem érdekel, csak végre bevallják, hogy mégiscsak számít és nem ámítanak, hogy áááááá nekem nem kell gazdag pasi stb. Én csak azt kérem, hogy legyetek őszinték és ne köntörfalazzatok. Ha megmondjátok, hogy számít, én akkor sem ribancozok le senkit, mert ez a természetes. Nem pedig az, hogy hazudni mindig, az összes másik fórumon, hogy engem ennyire meg annyira nem érdekel. Fő az igazmondás.
2011. okt. 13. 23:38
 35/54 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és azért tegyünk különbséget a végletek, azaz egy 10 milliós kocsi, meg egy szál virág közt, oké? A normális emberek ugyan nem 0, de nem is valami irdatlan összegű pénzmennyiséget "várnak el", úgyhogy jó lenne, ha egy minimális életszínvonalra való törekvést nem kevernétek össze a pénzsóvársággal.
2011. okt. 13. 23:42
 36/54 anonim ***** válasza:
100%
23.42 : tök igaz:)
2011. okt. 13. 23:43
 37/54 napietus ***** válasza:

első oldalon láthattad, én nem kerteltem :)

amúgy a látszat néha nem minden. vagyük ezt a BMW-t. látsz benne egy pasit és egy nőt. mondjuk szép nőt. nem tudhatod, kije a pasinak. lehet, hogy a csaja, de az is lehet, hogy a huga. vagy a könyvelője, ügyvédje, takarítónője. a másik, hogy a bankszámla kivonata senkinek nincs a homlokára ragasztva. nem tudod, nem-e a lány hozománya volt a kocsi pl.

meg láttam én már életemben cifra nyomort is eleget. főleg bizonyos kisebbség tagjainál. ennek egyik eleme a BMW, amin nincsenek magyar papírok, és egy hónapban egyszer van megtankolva, akkor viszont egész nap a városban köröznek vele. a kívülről csili-vili ház, amiben egy szobát laknak, mert a többi kész sincs.

ne higyj a látszatnak soha. a szemed becsap.

2011. okt. 13. 23:44
 38/54 A kérdező kommentje:
2011. okt. 13. 23:45
 39/54 napietus ***** válasza:
404-es hibaüzenet
2011. okt. 13. 23:47
 40/54 A kérdező kommentje:
Persze van ilyen, hogy kívülről szuper ház és csak egy szobát laknak, de ez nagyon ritka. Amelyik kívül szép, az belül sem egy kolduslak általában. Legalábbis legtöbbször nem az.
2011. okt. 13. 23:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!