Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számít a pénz a csajozásban?
Nagyon sötéten látjátok a világot :-)
A plázacicákra lehet, hogy igazak ezek. De még ott se mindenkire.
De ez a 100-ból 90 pénzeset keres nagyon túlzás.
Természetesen számítanak a rendezett körülmények, de nem azt a lányt kell keresni, legalább is nekem nem az lenne a célcsoport, akinek a családoddal való lakás nem számít rendezettnek.
Az is igaz, hogy én is futottam már össze olyannal, aki azt mondta, hogy azokban a körökben, ahol ő mozog, gyémántgyűrűvel nyomatékosítják az eljegyzést.
El is köszöntem tőle :-)
Kérdező,miért nem teszel érte,hogy legyen zséd?Miér zsörtölődsz?Tessék tűzzél ki célokat és dolgozz értük,legyen pénzed,legyél sikeres,ennyi az egész,és ne hidd,hogy nehéz.Olvasd el a Ben Sweetland:Alapkönyv a sikerről könyvet elsőnek.
Igen fontos a zsé a nőknek,ez így van,nekünk fontos a hosszú haj,csinos formás test,feszes s_gg,formás hosszú combok,izmos has,miniszoknya.Akkor nekik is ez üzlet(kicsit sarkítva fogalmazva),valamit valamiért, "ha akarsz valamit fizesd meg az árát,nem feltétlen pénzbe értem"-Robert Kiyosaki
Napoleon Hill:Bármi amiért megéri,hogy elérjük azért megéri dolgozni.
24F
Sajnos igenis számít az anyagi helyzet manapság, persze ez régen is így volt, viszont akkor megvolt a torvény, miszerint egy királyi, magasabbrendu családbol származo férfi nem vehet el egy polgári családbol származo nőt, szerintem volt ennek értelme. Viszont most egyre tobb gazdag vesz el ugymond szegény embert, és gyakran nem végzodik ez jol. JOn a kérdés, hogy vajon miért? Ugye mindig meglesz a két fél kozott az, hogy te gazdag vagy, te meg szegény. Persze, megprobálnak eltekinteni ettol, de sokszor nem sikerul. Illetve mostanság azért a "kozéposztálybol" származo noknek ebben a világban, ahol ugye pénzért bármit lehet, mégis konnyebb elhelyezkedni egy gazdag pasas mellet. Ha pedig annyi a tartás abban a noben, hogy pénzért hozzámegy bárkihez, annál nincs mit tenni.
Persze, mindig vannak kivételek, olyanok, akiket ugy neveltek, hogy saját maguk is boldogulni tudjanak más anyagi helyzetétol fuggetlenul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!