Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire számít a pénz a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számít a pénz a csajozásban?

Figyelt kérdés
Most lehet jönni azzal, hogy nem számít, de ezt nem hiszem el. Vagy 3 éve a Discoveryn láttam, hogy volt egy szemüveges göndör fekete hajú pasas, ai az evolúciót kutatta, meg hogy mi befolyásolja a nőket a párválasztásban. Ő ment el rapidrandira 5 nőhöz, de úgy, hogy először lepukkant 20 éves járgánnyal, rosszul öltözködve szakállasan stb és minden nőtől 2-3 pontot kapott a 10-es skálán. Aztán alá adtak egy Rolls Royce-t, rá pedig méregdrága Armani öltönyt, Rolex órát stb és egy másik rapidrandin minden nőtől 9 és 10 pontot kapott. Akkor tényleg ennyire számítana? Múltkor is egyik konszolidált szórakozóhelyen bejött a kopasz 110 kilós nagy állat drága öltönyben, kint meg a 10-15 milliós autója. Olyan undorító volt, hogy a háj a nyakán csak úgy húzódott. Mégis 10 perc után már 2 csaj ült mellette a buliban, holott a pasas fel sem állt pillanatra sem a helyéről. egyszerűen odamentek hozzá és meghívatták magukat italozni. Vagy van egy munkatársnőm, aki tényleg nagyon de nagyon művelt, szép és okos, bármelyik pasast megmegkaphatná. Mégis az kell neki, amelyiknek 41 milliós lakása és 2 db 5-5 milliós autója van, nem számít neki, ha a pasas napi 5 ször csalja is meg, akkor is az kell neki, és ha szakítanak is, egy hónap múlva megint együtt vannak. Lehet azzal jönni, hogy nem számít, mert itt az összes lány úgyis mindig ezt írja, de a való életben, ha meglátják a kopasz mercis faszit, akkor elvesztik a józan ítélő képességüket és nedves lesz a bugyi 10 nőből 8 esetben legalább. Láttam itt már sírni csúnya, átlagos és jóképű fazonokat is, hogy nincs csajuk, de érdekes módon gazdag pasast, nem sokszor látok itt rinyálni. ennyire meg tud szépíteni néhány 10 millió egy bálnafejű hájpacit is, hogy megbolondulnak érte a nők. És most nem cicababákra gondoltam, hanem érett 30 feletti intelligens nőkre. Vagyis a nagybetűs nőkre.
2011. okt. 13. 22:51
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
76%

Nagyon sötéten látjátok a világot :-)

A plázacicákra lehet, hogy igazak ezek. De még ott se mindenkire.

De ez a 100-ból 90 pénzeset keres nagyon túlzás.

Természetesen számítanak a rendezett körülmények, de nem azt a lányt kell keresni, legalább is nekem nem az lenne a célcsoport, akinek a családoddal való lakás nem számít rendezettnek.

Az is igaz, hogy én is futottam már össze olyannal, aki azt mondta, hogy azokban a körökben, ahol ő mozog, gyémántgyűrűvel nyomatékosítják az eljegyzést.

El is köszöntem tőle :-)

2011. okt. 14. 10:26
 52/54 anonim ***** válasza:
69%

Kérdező,miért nem teszel érte,hogy legyen zséd?Miér zsörtölődsz?Tessék tűzzél ki célokat és dolgozz értük,legyen pénzed,legyél sikeres,ennyi az egész,és ne hidd,hogy nehéz.Olvasd el a Ben Sweetland:Alapkönyv a sikerről könyvet elsőnek.

Igen fontos a zsé a nőknek,ez így van,nekünk fontos a hosszú haj,csinos formás test,feszes s_gg,formás hosszú combok,izmos has,miniszoknya.Akkor nekik is ez üzlet(kicsit sarkítva fogalmazva),valamit valamiért, "ha akarsz valamit fizesd meg az árát,nem feltétlen pénzbe értem"-Robert Kiyosaki

Napoleon Hill:Bármi amiért megéri,hogy elérjük azért megéri dolgozni.

24F

2011. okt. 14. 11:26
 53/54 anonim ***** válasza:
48%
Plusz dolgozz a külsődön,legyél k_rva jó szerető,tudj puncit nyalni mint egy fagyit,okozz neki akkora orgazmust hogy a hátadba legyen a körme,tudj dugni naphosszat.Ezek kellenek
2011. okt. 14. 11:29
 54/54 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos igenis számít az anyagi helyzet manapság, persze ez régen is így volt, viszont akkor megvolt a torvény, miszerint egy királyi, magasabbrendu családbol származo férfi nem vehet el egy polgári családbol származo nőt, szerintem volt ennek értelme. Viszont most egyre tobb gazdag vesz el ugymond szegény embert, és gyakran nem végzodik ez jol. JOn a kérdés, hogy vajon miért? Ugye mindig meglesz a két fél kozott az, hogy te gazdag vagy, te meg szegény. Persze, megprobálnak eltekinteni ettol, de sokszor nem sikerul. Illetve mostanság azért a "kozéposztálybol" származo noknek ebben a világban, ahol ugye pénzért bármit lehet, mégis konnyebb elhelyezkedni egy gazdag pasas mellet. Ha pedig annyi a tartás abban a noben, hogy pénzért hozzámegy bárkihez, annál nincs mit tenni.

Persze, mindig vannak kivételek, olyanok, akiket ugy neveltek, hogy saját maguk is boldogulni tudjanak más anyagi helyzetétol fuggetlenul.

2011. okt. 14. 14:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!