Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire számít a pénz a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számít a pénz a csajozásban?

Figyelt kérdés
Most lehet jönni azzal, hogy nem számít, de ezt nem hiszem el. Vagy 3 éve a Discoveryn láttam, hogy volt egy szemüveges göndör fekete hajú pasas, ai az evolúciót kutatta, meg hogy mi befolyásolja a nőket a párválasztásban. Ő ment el rapidrandira 5 nőhöz, de úgy, hogy először lepukkant 20 éves járgánnyal, rosszul öltözködve szakállasan stb és minden nőtől 2-3 pontot kapott a 10-es skálán. Aztán alá adtak egy Rolls Royce-t, rá pedig méregdrága Armani öltönyt, Rolex órát stb és egy másik rapidrandin minden nőtől 9 és 10 pontot kapott. Akkor tényleg ennyire számítana? Múltkor is egyik konszolidált szórakozóhelyen bejött a kopasz 110 kilós nagy állat drága öltönyben, kint meg a 10-15 milliós autója. Olyan undorító volt, hogy a háj a nyakán csak úgy húzódott. Mégis 10 perc után már 2 csaj ült mellette a buliban, holott a pasas fel sem állt pillanatra sem a helyéről. egyszerűen odamentek hozzá és meghívatták magukat italozni. Vagy van egy munkatársnőm, aki tényleg nagyon de nagyon művelt, szép és okos, bármelyik pasast megmegkaphatná. Mégis az kell neki, amelyiknek 41 milliós lakása és 2 db 5-5 milliós autója van, nem számít neki, ha a pasas napi 5 ször csalja is meg, akkor is az kell neki, és ha szakítanak is, egy hónap múlva megint együtt vannak. Lehet azzal jönni, hogy nem számít, mert itt az összes lány úgyis mindig ezt írja, de a való életben, ha meglátják a kopasz mercis faszit, akkor elvesztik a józan ítélő képességüket és nedves lesz a bugyi 10 nőből 8 esetben legalább. Láttam itt már sírni csúnya, átlagos és jóképű fazonokat is, hogy nincs csajuk, de érdekes módon gazdag pasast, nem sokszor látok itt rinyálni. ennyire meg tud szépíteni néhány 10 millió egy bálnafejű hájpacit is, hogy megbolondulnak érte a nők. És most nem cicababákra gondoltam, hanem érett 30 feletti intelligens nőkre. Vagyis a nagybetűs nőkre.
2011. okt. 13. 22:51
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
62%

A másik kérdés pedig az, hogy szükségetek van-e nektek ilyen nőre.

Szóval, kell az nektek, aki elvárja, hogy pénzt költsenek rá? Az én szememben az ilyen, most elnézést a sértésért, de háztartásbeli (ez az én szótáramban egy eufemizmus és akárki akármit mond, az is marad).

Én nem irigykednék ilyenek után.

2011. okt. 13. 23:22
 22/54 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor nyomás, találd meg azt az 5-10et, mire vársz? Sőt, tulajdonképpen egy is elég, nem? Minek a többivel foglalkozni?
 23/54 A kérdező kommentje:
Egy átlag csaj is azt mondja, hogy ha autó akkor az legalább 5 milliónál kezdődik, már ők sem adják alább. Az lehet, hogy a diplomások között több a házasságkötés, de a diploma általában nem egyenlő a pénzzel és a vagyonnal. Ahogyan te is ezt már leírtad.
 24/54 anonim ***** válasza:
100%
A pénz az csak pótlás. Ahol a férfias fellépés meg a magabiztosság hiányzik, azt ki lehet pótolni pénzzel, mert az is egyfajta védelem. Én azért örülnék olyannak, aki ha nem is jómódú, de legalább átlagos, mert nincs kedvem azon filózni, hogy felvethetem-e, hogy elmenjünk kajálni a Szerájba, vagy nem lehet, mert megszorult. Ha így is van, megértem, ha ezt a helyén, megfelelőn kezeli, de olyan ismerősöm is van, aki szinte a szememre veti, hogy mit képzelek én, erre neki nincs pénze...
 25/54 anonim ***** válasza:
100%
23.21 vagyok és hasonló körülményekbe születtem mint napietus,és teljesen egyetértek az ő véleményével.
2011. okt. 13. 23:24
 26/54 anonim ***** válasza:

De nézz már szét, hol látsz te 5 milliós kocsikat furikázni?

Ha csak az olyan emberek lennének kelendőek, akiknek van, akkor nem lennének párok.

Szóval érted mit akarok mondani?

Aki a kutatást végezte tudta hol keressen olyan nőket, akik a lóvét hajtják, mert önmaguk megszerezni képtelenek, de a valóság mást mutat.

Nem szabad mindent ilyen véresen komolyan venni.

2011. okt. 13. 23:24
 27/54 anonim ***** válasza:
71%

Két választásunk van:

Egy segg'fej, akinek van pénze

vagy

egy segg'fej akinek nincs.

Hát ezért.

23/L

2011. okt. 13. 23:28
 28/54 A kérdező kommentje:
Hát azért Nyíregyházán egy nap jónéhány 10+milliós járgány elhalad, de még szinte sosem láttam be magányosan ülni pasast...
2011. okt. 13. 23:28
 29/54 anonim ***** válasza:
51%

Ezt elhiszem, de hány szar járgánnyal közlekedő házaspárt látsz? Mert én elég sokat.

(Bár azért a gyönyörű Lexusokat ne nevezzük szarnak, vagy a fasza terepjárókat szarnak, csak mert most padlón az áruk, mert elkezd vérezni a szívem)

2011. okt. 13. 23:29
 30/54 anonim ***** válasza:
100%

"A másik kérdés pedig az, hogy szükségetek van-e nektek ilyen nőre.

Szóval, kell az nektek, aki elvárja, hogy pénzt költsenek rá? Az én szememben az ilyen, most elnézést a sértésért, de háztartásbeli (ez az én szótáramban egy eufemizmus és akárki akármit mond, az is marad).

Én nem irigykednék ilyenek után."

Képzeld el én elvárom,hogy néha egy szál gazt vegyen nekem!(pl vidéken már 200ft-ért kapsz egy szebb szál virágot,akár rózsát is!nem kell hozzá se szalag,se celofán!).

Akkor én is szeretném felvetni,hogy együnk mondjuk egy gyrost,vagy menjünk el 2havonta moziba például!

Az is jó,ha áthív,és megkínál ezzel-azzal és filmet nézünk,és fordítva! De azért egy üdítőt,vagy egy italt ne sajnáljon már tőlem havonta legalább 1-2 alkalommal!Hidd el én is viszonzom az ilyesmit.Volt hosszabb párkapcsolatom,állandóan melegétellel vártam az exem!(főztem egy csomót,volt mindig nasi,üdítő-Tudod te hogy ez hetente hány ezer forintot jelentett nekem????-Nem felhánytorgatom,mert szívesen tettem.Ha összeadom,hogy ő hányszor hívott meg,lehet még én költöttem a volt pasimra többet,mégis mindig elhívott ide-oda és fizette a számlát!)

2011. okt. 13. 23:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!