Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számít a pénz a csajozásban?
A másik kérdés pedig az, hogy szükségetek van-e nektek ilyen nőre.
Szóval, kell az nektek, aki elvárja, hogy pénzt költsenek rá? Az én szememben az ilyen, most elnézést a sértésért, de háztartásbeli (ez az én szótáramban egy eufemizmus és akárki akármit mond, az is marad).
Én nem irigykednék ilyenek után.
De nézz már szét, hol látsz te 5 milliós kocsikat furikázni?
Ha csak az olyan emberek lennének kelendőek, akiknek van, akkor nem lennének párok.
Szóval érted mit akarok mondani?
Aki a kutatást végezte tudta hol keressen olyan nőket, akik a lóvét hajtják, mert önmaguk megszerezni képtelenek, de a valóság mást mutat.
Nem szabad mindent ilyen véresen komolyan venni.
Két választásunk van:
Egy segg'fej, akinek van pénze
vagy
egy segg'fej akinek nincs.
Hát ezért.
23/L
Ezt elhiszem, de hány szar járgánnyal közlekedő házaspárt látsz? Mert én elég sokat.
(Bár azért a gyönyörű Lexusokat ne nevezzük szarnak, vagy a fasza terepjárókat szarnak, csak mert most padlón az áruk, mert elkezd vérezni a szívem)
"A másik kérdés pedig az, hogy szükségetek van-e nektek ilyen nőre.
Szóval, kell az nektek, aki elvárja, hogy pénzt költsenek rá? Az én szememben az ilyen, most elnézést a sértésért, de háztartásbeli (ez az én szótáramban egy eufemizmus és akárki akármit mond, az is marad).
Én nem irigykednék ilyenek után."
Képzeld el én elvárom,hogy néha egy szál gazt vegyen nekem!(pl vidéken már 200ft-ért kapsz egy szebb szál virágot,akár rózsát is!nem kell hozzá se szalag,se celofán!).
Akkor én is szeretném felvetni,hogy együnk mondjuk egy gyrost,vagy menjünk el 2havonta moziba például!
Az is jó,ha áthív,és megkínál ezzel-azzal és filmet nézünk,és fordítva! De azért egy üdítőt,vagy egy italt ne sajnáljon már tőlem havonta legalább 1-2 alkalommal!Hidd el én is viszonzom az ilyesmit.Volt hosszabb párkapcsolatom,állandóan melegétellel vártam az exem!(főztem egy csomót,volt mindig nasi,üdítő-Tudod te hogy ez hetente hány ezer forintot jelentett nekem????-Nem felhánytorgatom,mert szívesen tettem.Ha összeadom,hogy ő hányszor hívott meg,lehet még én költöttem a volt pasimra többet,mégis mindig elhívott ide-oda és fizette a számlát!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!