Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem csak a pénz, meg a jómód számít, ugye?
Azok a nők feltűnőbbek, akik a pénzre hajtanak, a normálisakat meg kevésbé lehet észrevenni. Biztos nem fogod elhinni, de nekem nem ez a legfontosabb. Nem az alapján választok párt, hogy mennyi pénze van. De valóban vannnak ilyen sekélyes nők, és olyan pasik is, akik az ilyen nők társaságát igénylik. Zsák a foltját. És még az is lehet, hogy ők vannak többségben, de attól még léteznek rendes emerek is. Csak minthogy ők kevésbé harsányak és nem varik magukat, nehezebb megtalálni őket.
Biztos sokat csalódtál, de azért ne általánosíts. Nem lehet minden ember rossz, és nem is az.
23/l
Hú na igen. Én se gazdag pasit keresek magamnak, de előfordult már, hogy összejöttem egy pasival kiderült, hogy gazdag és bár szimpatikus volt, kedveltem mégis a pénz is közrejátszott, hogy vele voltam. Szegény lány vagyok és akkor az nagyon megtetszett. Persze volt már szegény barátom is, de lehet ha jönne megint egy gazdag összejönnék vele. Lehet gusztustalan dolog, de igy érzem. Persze ezt nem hangoztatom.
25/L
Hát erre csak annyit tudok mondani, hogy még mindig van olyan, hogy valaki értelmiségi családból származik, és a családja nem fog akárkit elfogadni leendő férjnek,feleségnek. De nyílván a blogban a villogtatásról van szó. Egy pénzrebukó csajt pedig külső alapján is simán meg lehet ismerni. Míg egy orvos családból származó lány, nem fog minden hétvégén a bed beach-en p-t rázni.
A másik dolog pedig, hogy a pénz csak egy dolog. Nem kell vele villogni, de be kell tartani pár szabályt. Gavallérnak kell lenni olykor, mikor a pincér kihozza a számlát. Igazi pénzrebukó csajok pedig nem fordulnak meg holmi füstös lepukkant kocsmába...
És végül,ha már a külsőségről és a stílusról van szó. Egy gazdag pasi, akinek minden ruhája "gas" is lehet igénytelen( legrondább ruhák, hiába drága)..
És vajon mit csináljon az a lány/nő, aki módos családból szárzmazik és majd mikor férjhez megy, a férje a közös lakásba, csupán 10%-ot tud beleadni? Hát ezért vannak a házassági szerződések manapság.... De ez a 90-10%-os eloszlás a nő javára ritka :-)
Tényleg kamu a blog.
a blog kamu. egyébként én úgy voltam vele, hogy sima pasizásnál mit érdekel engem, mennyi a pénze, de azért komoly kapcsolatnál már elvárom, hogy egy szinten legyünk legalább, mivel engem sem egy bugyiban adott férjhez az apám. mondjuk eleve adott körből válogattam, szóval ez nem volt nehéz :)
éttermes példához: azért tokban hozzák ki a számlát és abba kell belerakni a pénzt, mert úriember nem fizet a hölgy előtt, akit meghívott. mi is járunk a férjemmel étterembe, de megmondom őszintén, fogalmam sincs, mennyit szokott fizetni.
29/N
Engem hidegen hagynak a pénzt villantó pasik.
Akkor én már biztos bányarém lehetek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!