Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem csak a pénz, meg a jómód...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem csak a pénz, meg a jómód számít, ugye?

Figyelt kérdés
[link] - csávó nyer a lottón, villant egy kis pénzt és már omlanak is a csajok darabokra. Belső értékek, meg az anyám tyúkja. Ez is megélhetési bűnözés, szóval nem értem, mit rinyálnak mindenfelé a nők, hogy de elnyomottak. Előre feministák, úgyis a ti kezetekben van a világ, rázzátok le a fáról azokat az almákat. Meg nézzetek jó sok Született feleségeket...
2011. jún. 22. 10:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
53%
Meg az egészben az a furcsa hogy ha valaki szándékosan egy adott körből választ, ugyan azt az embert már nem választaná ha szegényebb lenne...? Ezért van az a sok válás mert olyan emberek házasodnak akik nem hogy soha nem szerették egymást, hanem még barátilag sem jöttek ki igazából, és meg kellett volna maradniuk az ismerős szinten, és ilyenkor jöhet rá könnyen az ember hogy a társadalmi rank alapján párt választani, nem több egy gőgös beképzelésnél, arról nem is beszélve hogy ha valakinek van mit tudom mennyi milliárdja, és sajnál még egy 100-ast is oda dobni egy hajléktalannak, és egy jóval szegényebb ember meg ad neki, akkor emberileg melyikük ér többet? Ugye még kérdésnek sem jó, a másik meg az hogy ha valaki szegény ugyan úgy ismerhet akármilyen illemszabályt, és igaz szerelemről még nem is beszéltünk amikor igazából semmi más nem számít, másrészt tudom hogy embereknek több mint felének sokkal többet számít a másik személyisége mint az hogy kevesebb vagy több pénze van e mint saját magának.
2011. jún. 22. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!