A nőknek ennyire számít a pénz?
A cirkusz ott kezdődött, hogy lett volna munkalehetőség az ország másik végében, ahol kb. 15.000Ft-tal kaptam volna többet, mint most. A feleségem szinte belém veszett, hogy miért nem érdeklődök utána, miért nem vállalom el. Mikor összeházasodtunk 10 évvel ezelőtt, mondvacsinált üggyel felmondott a munkahelyén, azóta nem is próbált elhelyezkedni, én ezt akkor teljesen természetesnek vettem. Én sohasem erőltettem, hogy dolgozzon, próbáltam eltartani a családom, most, hogy minden tartalékunk elfogyott, kitellett a becsületem! Ki akar egyszerűen dobni a házból!
Azt még hozzá kell tennem, hogy anyám 70 éves és leukémiás, gyakran hordom vizsgálatra, vérvételre, nagyon erős gyógyszereket szed. Van egy elsős lányunk is. Hagytam volna itt a beteg anyámat meg a lányomat, költöztem volna 300km-rel odébb? Vagy én vagyok a hibás?
Lehet, hogy csak útban vagyok a feleségemnek, ezzel az ürüggyel akart eltávolítani otthonról? Állandóan sérteget, azt hajtogatja, hogy nem vagyok való semmire, ő jobbat érdemelne, a lányunk előtt is szidja az anyámat, aki őt sohasem bántotta.
Aki nem dolgozik, az miért magyaráz!?
Nem akarlak megbántani, de az ilyen nő nem érdemel meg.
Ne hagyd magad, s azt hogy irányítson.
Menjen el dolgozni,addig meg nem kéne pampognia!!!
Vagy cseréljetek...ő dolgozik,te meg otthon heverészel!!!
Élősködő parazita!És még neki áll feljebb,aki otthon mereszti a p*csáját??!!!Felháboritó!!B*sznám ki!!!
Te keresed a pénzt, hát játszd el az alábbiakat:
Letiltatod őt a folyószámláról, közös kártyáról, lényeg, hogy ne férjen hozzá a fizetésedhez.
Amikor megkapod a fizetésedet, adsz neki kis összeget, a háztartásra. Tudjon főzni, satöbbi. Ne legyen túl sok.
Amikor csekk jön, adsz neki annyi pénzt, ami arra kell, mutassa be a befizett csekket utána.
Adj a gyereknek zsebpénzt, érzékelje, hogy te tartod el a családot, őt is.
Lényeg, hogy asszonynak KÉRNI kelljen, ha fodrászhoz, bárhova menni szeretne, költeni szeretne. Akkor majd máshogy fog beszélni veled.
Közöld, ha megvannak a letiltások, hogy MÁTÓL EZ AZ ÚJ REND.
Aztán gyorsan máshogy fog veled beszélni az asszony. Mondhatod, hogy ennek az új rendnek akkor lesz vége, ha megtanulja, hogy TISZTELJEN téged, amiért eltartod őt és a családodat. Mától a szidást nem tűröd.
A kérdésedre válaszolva:nekem számít a pénz, de 2x annyit dolgozom érte, mint egy átlagos ember!
Sosem várnám el, hogy eltartsanak, sőt lesülne a bőr az arcomról, ha még be is szólogatnék annak, aki eltart!
Valószínűleg azért szeretné, hogy elhúzz minél messzebre, hogy az eltartásért ne kelljen "ellenszolgáltatnia". Tehát főzni, mosni rád és lefeküdni veled.
Tuti jól el lenne, ha te csak nyomnád haza a pénzt Ő meg költené. aztán már csak azt vennéd észre, hogy a fejedhez vágja a hazautazási költséget is.
A gyerek már nem olyan kicsi, fogja magát és menjen el dolgozni, ahelyett, hogy Neked magyaráz. Te pedig ne hagyd magad, nehogymár még te legyél a semmire kellő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!