Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőknek ennyire számít a pénz?

A nőknek ennyire számít a pénz?

Figyelt kérdés

A cirkusz ott kezdődött, hogy lett volna munkalehetőség az ország másik végében, ahol kb. 15.000Ft-tal kaptam volna többet, mint most. A feleségem szinte belém veszett, hogy miért nem érdeklődök utána, miért nem vállalom el. Mikor összeházasodtunk 10 évvel ezelőtt, mondvacsinált üggyel felmondott a munkahelyén, azóta nem is próbált elhelyezkedni, én ezt akkor teljesen természetesnek vettem. Én sohasem erőltettem, hogy dolgozzon, próbáltam eltartani a családom, most, hogy minden tartalékunk elfogyott, kitellett a becsületem! Ki akar egyszerűen dobni a házból!

Azt még hozzá kell tennem, hogy anyám 70 éves és leukémiás, gyakran hordom vizsgálatra, vérvételre, nagyon erős gyógyszereket szed. Van egy elsős lányunk is. Hagytam volna itt a beteg anyámat meg a lányomat, költöztem volna 300km-rel odébb? Vagy én vagyok a hibás?

Lehet, hogy csak útban vagyok a feleségemnek, ezzel az ürüggyel akart eltávolítani otthonról? Állandóan sérteget, azt hajtogatja, hogy nem vagyok való semmire, ő jobbat érdemelne, a lányunk előtt is szidja az anyámat, aki őt sohasem bántotta.

2009. aug. 15. 11:20
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

A helyedben kezembe venném az anyagiak kezelését, fizetném a rezsit, a gyereknek én venném a ruhákat, meg ami kell, asszonykának adnék annyit, amennyi a főzéshez kell, ha egyéb dolgokra is szüksége van, akkor meg menjen el dolgozni!

Amúgy a nőknek számít a pénz, naná, mivel manapság mindenhez pénz kell, épp csak normális nő érdemben hozzájárul ahhoz, hogy a család anyagilag kijöjjön, nem a férjét ugráltatja.

2009. aug. 15. 11:58
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen ne hagyd magad! Ha ilyeneket mondd, hogy ő jobbat érdemel nálad, akkor már nem szeret. Így vagy keresel más nőt, aki szeret téged és veled együtt él nemcsak melletted vagy élsz tovább ebben a kapcsolatban.

Azt nem is értem, hogy a mai világban hogy teheti meg egy nő, hogy nem támogatja a családját a keresetével, ráadásul téged elküldene az ország másik felébe 15 ezer plusz pénzért.

A férjemmel most várjuk a harmadik babánkat, 30 évesek vagyunk, már táppénzen vagyok itthon szülésig és mindig az órát nézem, hogy mikor jön már haza. eszembe sem jutna akár egy hétre is ennyi pénzért elküldeni magam mellől, mikor ő az életem! nem élünk olyan hú de jó anyagi helyzetben és nekünk is sokat számítana havi 15 ezer ft plusz pénz. De nem ilyen áron!

Nagyon gondolkodj el a kapcsolatotokon, mert ez így nem egészséges házasság.

2009. aug. 15. 12:08
 13/28 anonim ***** válasza:
77%
Vagy válj el tőle (pedzegesd előtte), és fizesd a gyerektartást. Kiváncsi vagyok mennyi idő után menne el melózni, mert egyedül az a havi 20-30ezer amit kap majd tőled semmire nem elég. Sőt még a gyereket is neked itélhetik, hiszen ő nem tudná eltartani. Aztán majd akkor járjon a szája a nagyságának. Utálom az ilyen némbereket. Jó, én anyám sem dolgozott egész életében de legalább azért apámmal normálisanviselkedik és szeretik egymást. Én meg már évekkel ezelőtt megmondtam neki, ha öregek lesznek és nem lesz nyugdíja, akkor ne jöjjön hozzám, h tartsam el őket, mert neki egész életében büdös volt a munka. Oldja meg majd akkor is a megélhetést.
2009. aug. 15. 12:18
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
A többiek már mindent elmondtak...Egyáltalán nem vagyok egy agresszív ember alapból, de lehet a következő hasonló mondatainál 2 észheztérítő pofonnal indítanám a beszélgetést, bár kétlem, hogy használna. Ő akar kidobni téged? Talán fordítva kellene...
2009. aug. 15. 12:19
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

A pénz a létbiztonság eléréséig számít, de addig nagyon.

Nem értem innen a feleségedet, manapság kevés a családját eltartó férfi.

Tényleg állj a sarkadra, ne hagyd magad.

2009. aug. 15. 12:34
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Az előző hozzászólók már mindent elmondtak. A házasságotok már igen csak romokban hever. Nagyon kilóg a lóláb, hogy azért akar eltávolítani, hogy ne legyél otthon, ne zavard az ő kisded játékait. Sajnálom, de szerintem ő már más felé kacsintgat. De lehet, hogy te jársz jobban ha minél hamarabb vége lesz. A házból milyen jogon tenne ki?
2009. aug. 15. 12:38
 17/28 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem mondd meg neki, hogy keressen mást, ha szerinte jobbat érdemelne nálad.

Egyébként ennyivel több fizetésért nem érné meg az egész országot átutazni, ugyanott lennétek. És még ott van két ember, akiért felelős vagy, akiknek segítségre van szüksége.

Ha én lennék olyan helyzetben, hogy a férjem annyit keresne, hogy vígan megélnénk belőle, ezért azt mondaná, hogy én maradjak itthon, biztos, hogy nem ugrálnék, hanem úgy végezném el az itthoni teendőimet, mintha azért én is fizetést kapnék.

Gyanús, hogy ennyire el akar távolítani. Lehet, hogy már van valakije, azért mondogatja, hogy nem vagy elég jó neki.

2009. aug. 15. 12:45
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Rosszul vagyok az ilyen dolgozni nem akaró némberektől, pedig én is nő vagyok. Nem mondom, el tudnám viselni én is, ha nem kéne dolgoznom, de hát azért bakker, eleve nem lenne pofám csak úgy nem dolgozni. Ha a férjem felajánlaná magától, hogy figyelj, maradj csak itthon, keresek annyit, hogy az elég legyen kettőnknek (hármunknak, négyünknek), akkor azt mondanám, hogy nagyon örülök, de eszembe nem jutna ezt úgy venni, hogy ez nekem JÁR!Mondjuk arról nem is beszélve, hogy nem azért tanultam/tanulok, hogy a tudásomat aztán ne használjam, de ez már más kérdés.

Az ilyen nőt hagyd a fenébe. Vagy hajlandó ő is beletenni a közösbe, vagy szedheti a sátorfáját, éljen meg ahogy tud, szipolyozzon mást. Nem vagy köteles egy felnőtt, munkaképes embert eltartani. Persze nyilván, ha az asszony hajlandó lenne dolgozni menni, akkor neked meg többet kéne vállalnod a háztartásban, de szerintem ez egyértelmű. De áá, végtelenül idegesítenek az ilyen gondolkodású nők.

2009. aug. 15. 12:48
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Ez a nő olyan,mint Peggy Bundy.Lusta,pénzéhes.Picit te is hibás vagy,mert hagytad,hogy kialakuljon ez a helyzet.Szerintem csapj az asztalra végre,és zavard el dolgozni.
2009. aug. 15. 12:55
 20/28 anonim ***** válasza:
88%
Igen, nekem is folyamatosan a Rém rendes család jut erről eszembe, ami az egyik kedvencem. Csak ami egy vígjátéksorozatban elmegy, az a valóságban nem!
2009. aug. 15. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!