Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek mikortól válik elsődlegessé a pénz?
Nagyon gazdag vagyok,de eddigi életem során egyáltalán nem vettem észre,hogy könnyebb lenne udvarolni. Egyáltalán nem vágok fel ezzel,mert anélkül is látják rajtam, meg ismer szinte mindenki. Nagyon szeretnek az emberek de a nőket főleg a saját korosztályomban egyáltalán nem érdeklem. Afölött meg pláne nem..
Prostihoz csak úgy nem megyek,nem hiszem hogy megoldás erre,csak most már úgy vagyok vele az sem baj ha csak "ezért" van velem csak legyen már valakim aki nekem is tetszik mert kezd unalmas lenni így minden.
Nálam mindig a pénz volt és lesz az elsődleges, de nem egy pasi által akarok pénzt szerezni, hanem én akarom megszerezni saját magamnak.. de ne aggódj, sok pénzéhes nő van, csak még nem találkoztál velük valószínű...
19l
kb onnantól lesz valakinek fontos a pénz ,amikor meg akar állapodni, családot szeretne és tetőt a fejük fölé. de ekkor sem elsődleges.
amugy meg nem hiszem el, h nem találsz egy pénzéhes kis ribit, a te korodban pedig sűrűn előfordulnak.
engem pl nem érdekel a pénz és soha nem is fog
párt meg végképp nem ez alapján választanék
szegények vagyunk, de már megszoktam... pénz annyi kell, hogy legyen mit enni...
20l
Ez komoly? Te azt várod, hogy egy nőt a pénzeddel fogd meg? Szerintem ez elég szomorú dolog...így mindig is boldogtalan leszel.
(De ebből is kiderül, hogy vannak normális emberek, akiknél nem a pénz dominál)
az én párom ugyanolyan anyagi háttérrel rendelkezik mint én. és sose érdekelt h pénzes vagy sem.
L*-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!